My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marissith wrote:U mnie to jest samonakęcająca się spirala. Bardzo się denerwuje, że ciągle nam się nie udaje. Wszystko tłumię w sobie, wam tu tylko coś napiszę i tyle. Ryczeć mi się chce
-
nick nieaktualnydzięki dziewczyny za dobre słowo
byłam z tym już u psychologa, mam przyjść na terapię jak nie zajdę do października albo będzie wiadomo dlaczego się nie udaje
mam już tyle różnych problemów na głowie a to mnie dodatkowo dobija, siedzę i przeżywam wszystko sama ;(
-
marissith wrote:dzięki dziewczyny za dobre słowo
byłam z tym już u psychologa, mam przyjść na terapię jak nie zajdę do października albo będzie wiadomo dlaczego się nie udaje
mam już tyle różnych problemów na głowie a to mnie dodatkowo dobija, siedzę i przeżywam wszystko sama ;(i mozesz nam powiedziec co ci lezy na sercu
tulam
-
nick nieaktualny
-
jestem, przepraszam, że tak późno, padł mi telefon, a dopiero weszłam do domu
dostałam duphaston, jest kropek , ma 8 mm, gin twerdzi, że widział zalążek serduszka ale pewien nie jest bo za wcześnie, plamienia mogą być jeszcze implantacyjne ale mam się bardzo oszczędzać, leżeć i trzymać kciuki, to wszystko, co możemy zrobić
aa, i tak wysokie hcg może świadczyć o bliźniakach... jednojajowych bo kropek jest jedenmarissith, Asha, cymcia, Nona, zgredka, beszka, momo1009, Anastazjaaa, konwalianka, Czarnula87, choco, CzaryMary, Malenq, Kropka_1, justta lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:dzięki dziewczyny za dobre słowo
mam już tyle różnych problemów na głowie a to mnie dodatkowo dobija, siedzę i przeżywam wszystko sama ;(
nie jesteś sama masz nas!niezapominaj o tym;)
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnyJa się staram teraz w sierpniu niestety po zabiegu trzeba swoje od czekać mogłabym juz teraz ale męża w Austrii i dopiero w sierpniu będzie
Dziękuję za miłe przyjęcie
Skąd jesteście kobitki ja jestem z strzelce opolski ale od 15 lat mieszkam w Niemczech -
Tamka wrote:jestem, przepraszam, że tak późno, padł mi telefon, a dopiero weszłam do domu
dostałam duphaston, jest kropek , ma 8 mm, gin twerdzi, że widział zalążek serduszka ale pewien nie jest bo za wcześnie, plamienia mogą być jeszcze implantacyjne ale mam się bardzo oszczędzać, leżeć i trzymać kciuki, to wszystko, co możemy zrobić
aa, i tak wysokie hcg może świadczyć o bliźniakach... jednojajowych bo kropek jest jeden
Tamka no to teraz wypoczywj:)
*******Gang18+*******B -
taki mam plan, nie robię NIC! leżę i pachnę, najchętniej wzięłabym L4 w robocie no ale niestety, nie mogę
Krokuś, cieszę się, że u Ciebie ok! bądźmy dobrej myśli
Mari, też miałam takie dni, szczególnie koło zimy, kiedy jeszcze pogoda była beznadziejna, przesyłam Ci dużo pozytywnej energii chociaż i mnie by się przydała, bo gdzieś mi strach siedzi w tyle glowy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 21:27
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:jestem, przepraszam, że tak późno, padł mi telefon, a dopiero weszłam do domu
aa, i tak wysokie hcg może świadczyć o bliźniakach... jednojajowych bo kropek jest jeden
Tamka jak się cieszę!!!!
Bliźniaki, jeeeejjj ja bym chciała. -
Nenaaa wrote:Tamuś, to leż Skarbie
Będzie dobrze! Kropek lub Kropki szukają najlepszego miejsca u mamy i pewnie stąd plamienie
Trzymam za Was kciuki
Spokojniejsza jesteś chociaż troszkę po wizycie?