My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe dziewczynki u nas
Tamka przesyłam pełno pozytywnych wibracji! Kroko cieszę sie ze wszystko ok. Dlacalej reszty buziaczki i uściski :* dobranoc
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaaaaaaaaaaaa TAMUŚ bliźniaki????????poważnie?????????????/ kochanie jak fajnie...
lekarz ma rację, teraz MASZ obowiązek bardziej niż zwykle dbać o siebie, o wypoczynek iiiiiiiiiiiiiii o boszzzzzzzzz sama nie wiem..........BLIŹNIAKI???
wow wow wow!!!!!!!!!!!!!!!
a to się nam TAmka rozkręciła....hehehe
będzie dobrze skarbie, na tym etapie plamienie występuję bardzo często...
pamiętaj żeby NIC nie podnościć ciężkiego (możesz do 1kg) bo teraz najważniejsza jest kosmówka żeby się nie odklejała, a sprzyja temu podnoszenie ciężkich rzeczy....nawet pranie jak wyjmujesz i podnosisz to rozłóż sobie na dwa razy!!!
dużo, dużo zdrówka dla WAS:)
Mari skarbie znam to uczucie, tak bardzo bliskie mojemu życiu.... podniesiesz się z tego, spojrzysz na wszystko inaczej...na wszystko potrzeba czasu....wiem, wiem teraz dla mnie łatwo powiedzieć....ale uwierz ostatnie 6 lat to jakiś koszmar był...i załamania które przechodziłam, nerwy i wyrzuty.....ja to wszystko przeszłam.....kochanie tulę mocno:* i wierzę, że i u Ciebie pojawi się KrOPEk:)
Asha no żesz wiesz jakie wczoraj poszukiwania Twojej osoby trwały....
a na Twój problem nie znam lekarstwa, bo sama od powrotu z Italii się z nim borykam....od wczoraj zaczęłam len mielony jeść (2łyżki na szklankę gotującego się mleka) i czuję, że powoli coś zaczyna się dziać....ale ten ból w jelitach jest straszny....ja jak nie byłam w ciąży to kupowałam sobie w syropie "lactulozę"... http://www.doz.pl/apteka/p5015-Lactulosum_syrop_75_g__15_ml_Polfarmex_150_ml
pomagała.................................................... tylko nie dłużej niż 2-3dni piłam, bo można odwrotny skutek uzyskać hehehe
Kotka nadal się nie odzywa????
Kroko wszystko będzie dobrze, daj maleństwu się "zakorzenić"...
Asha a u mnie jak u mnie - waga rośnie, psyche siada, maleństwo szaleje, i nadal niemoc wszechogarniająca jest ze mną heheheheWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 07:18
marissith, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dziekuje kochana ale z lnem tutaj bedzie ciezko...tutaj maja taki specyfik w saszetkach ale nie wiem czy to ewentualnej blizniaczej
ciazy mozna...mdli mnie jak jak cholera dzisiaj..i nie wiem czy to od tego czy od czego innego...troche wczesnie by bylo na co innego, ale. Cholera wie bo ten spadek wczoraj to podejrzany dziebko (???)... Wiec probuje domowych sposobow z marnym skutkiem jak narazie...to przez progesteron prawdopodobnie, bo miesiac temu bylo to samo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 07:23
-
nick nieaktualnyspadek Twój spektakularny a i wzrost po nim daje do myślenia.....tak więc trzymam kciuki.....a mdłości faktycznie od progesteronu mogą być.....
woda, kiszona kapusta, tarkowane surowe buraki z kminkiem, i różne herbatki ziołowe oraz po wstaniu z łóżka ćwiczenia rozciągające i wymuszające pracę jelit....ja zaczęłam od 10 przysiadów i podnoszenia wysoko nóg.....
sama nie wiem co jeszcze....
u niektórych za dużo błonnika w diecie też wpływa negatywnie.....
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:spadek Twój spektakularny a i wzrost po nim daje do myślenia.....tak więc trzymam kciuki.....a mdłości faktycznie od progesteronu mogą być.....
woda, kiszona kapusta, tarkowane surowe buraki z kminkiem, i różne herbatki ziołowe oraz po wstaniu z łóżka ćwiczenia rozciągające i wymuszające pracę jelit....ja zaczęłam od 10 przysiadów i podnoszenia wysoko nóg.....
sama nie wiem co jeszcze....
u niektórych za dużo błonnika w diecie też wpływa negatywnie.....Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:dobry, ja już po bieganiu, dzisiaj było o wiele lepiej
tylko żeby teraz ładnie zebrać się do pracy
poranna kłótnia z małże zaliczona.... esh..... jakie to się kufa czepialskie zrobiło, jak ma wakacje.... jeeeez.....