My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry
miłego dnia moje drogie
moj bedzie średni, bo muszę przewalczyć temat w urzędzie i duuuzooo pracy..... Ale damy radę.... Dzisiaj nie biegałam, trzeba chyba robic przerwy, prawda? A tak serio to len mnie dopadł....
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Witam dziewczyny...co nowego u was?
. Byłam przed chwila na Twoim wykresie, książkowy to mało powiedziane
. Dobra, zbieram się do pracy, czeka mnie dużo roboty, dzis tam pewnie nie poklikam
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmoczyca no właśnie......KIEDY TESTUJESZ???
Asha nie wiem jak to wytłumaczyć, ale chyba maleństwo na lewą stronę "przpłynęło" bo jak tylko obracałam się na lewy bok (tak w pół, bo lubię leżeć na zwiniętym w wałek kocu) to zaraz mnie coś kłuło, cisnęło i bolało...a że na prawym boku nigdy się nie wysypiałam, tym bardziej na plecach, więc noc minęła na drzemkach...do tego czuję, że głowa mi "ćmi" a to zapowiada ból głowy.....
a co u Ciebie??? wykres ładnie pnie sie do góry...oby tak dalej...zaciskam co się da:) tak bez nakręcania kochanie...ale powiem Ci szczerze...że na razie zapomnisz o bzykaniu hehehe, póki Ci się nie wyjaśni, co tam kiełkuje.... znam to z autopsji, więc nawet lepiej, że padnięta jesteśWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 07:39
-
Wiecie co przed chwilą się wkurzyłam i test zrobiłam i wiecie co? jest blada druga krecha i pytam się koleżanki czy jest ta krecha czy tylko ja ją widzę, a ona mi mówi że się odbarwiło
Po pracy jadę po drugi test!!!Asha, Tamka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
ja was nadrabiam i widzę, że tu pytanie o testy owu było, ja używam tych z allegro tak jak Tamka i jestem super zadowolona:)ale to chyba jest sprawa indywidualna, spotkałam się z rożnymi zdaniami, najlepiej kupić na próbę cena nie jest wysoka więc można zaryzykować
Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Malenq wrote:Smoczyca no właśnie......KIEDY TESTUJESZ???
Asha nie wiem jak to wytłumaczyć, ale chyba maleństwo na lewą stronę "przpłynęło" bo jak tylko obracałam się na lewy bok (tak w pół, bo lubię leżeć na zwiniętym w wałek kocu) to zaraz mnie coś kłuło, cisnęło i bolało...a że na prawym boku nigdy się nie wysypiałam, tym bardziej na plecach, więc noc minęła na drzemkach...do tego czuję, że głowa mi "ćmi" a to zapowiada ból głowy.....
a co u Ciebie??? wykres ładnie pnie sie do góry...oby tak dalej...zaciskam co się da:) tak bez nakręcania kochanie...ale powiem Ci szczerze...że na razie zapomnisz o bzykaniu hehehe, póki Ci się nie wyjaśni, co tam kiełkuje.... znam to z autopsji, więc nawet lepiej, że padnięta jesteśu mnie hmmmm.... Temp mnie troche drazni bo nadzieji mi robi a staram sie ja ignorowac jak moge zeby sie nie nakrecac, ale jest coraz gorzej, cysie bola, sluzik sie pokazal, mdlo mi czasem, glowa czasem tak sie zakreci ale udaje ze to to pogoda...bo nie chce znowu ryczec i tak leci dzien po dniu