My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNenaa chyba Kroko miała rację z tym, że zdominowałyśmy wątek....
ale ja Was wszystkie tak koffffffffffaaaaaaaaaaaammmmmmmm, że nie mogę zostać tylko na fioletowej stronie....
Owulantki moje drogie proszę o dyskusję na temat śluzów, bólów, ciągnięć, bzykania i testów owulacyjnych itp.Nenaaa, Tamka, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Wiecie co ja nie wiem i nie będę się głowić bo już od rana mnie boli głowa, wejdźcie w galerię testów test ciążowy pozytywny bo musiałam coś zaznaczyć marka Kinder 11 dpo może znajdziecie
Smoczyca1, Malenq, Tamka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Wiecie co ja nie wiem i nie będę się głowić bo już od rana mnie boli głowa, wejdźcie w galerię testów test ciążowy pozytywny bo musiałam coś zaznaczyć marka Kinder 11 dpo może znajdziecie
Smoczyca1, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:Wiecie co ja nie wiem i nie będę się głowić bo już od rana mnie boli głowa, wejdźcie w galerię testów test ciążowy pozytywny bo musiałam coś zaznaczyć marka Kinder 11 dpo może znajdziecie
ja tam widzę cień kochanie....więc czekam na powtórkęSmoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki!
Smoczyca, wrzucaj ten cień cienia - ocenimy..i leć po następny!!!
Asha, kochana.. ja z drżącym sercem spoglądam na Twój wykres i aż mnie skręca aby napisać, że to to..ale oczywiście znam ból rozczarowania, dlatego mocno Cię wspieram.. tak naprawdę nawet patrząc na piękne wykresy niewiele można określić, bo przecież tylko zielona kropka "powie" czy wykres był książkowy czy nie.. jeszcze kilka dni Ci zostało, więc szybuj skarbie i miej nadzieję.. ja mam jej całe mnóstwo, więc tak trochę też za Ciebie
Ja też dziś źle spałam.. głupie sny do tego.. oczywiście zaspała, boli mnie z prawej strony brzuch, ot takie bolączki dnia codziennego.. nie wiem jak poradzić sobie z niepodnoszeniem syna, nawet do wanny muszę go wsadzić, a on już 16kg waży, ech..
EDIT:
SMOCZYCA i ja widzę, widzę piękny cień!!!! wg. mnie pozytyw jak byk!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 08:15