X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymka, nie uciekajcie! Zobacz jak tu jedna od drugiej się zaraża! :) Plaga zapłodnień :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 08:32

cymcia, Malenq, Tamka, Arienna lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie jutro zakończy się może ten mendowaty cykl w końcu umówiłam się do gina :)
    ale muszę Wam powiedzieć, że i mnie jakiś dołek dopada.... esh....

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Cymka, nie uciekajcie! Zobacz jak tu jedna od drugiej się zaraża! :) Plaga zapłodnień :)

ja Wam mówię, mój zieleniak dobrze zrobił w tym miesiącu, teraz niech ktoś i mi da kropka :D hihihi, bo to tak jest, szewc bez butów zawsze chodzi :D

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Nie było mnie godzinkę a Smok już krechę ma? no ładnie :D GRATULACJE :D

Ashka!!!! zmieniamy forum!!!! tu za dużo ciążówek :P a my takie niezaciążone.... chociaż kto wie, Twój wykresik taki jami jami :D
    No ja to tak widze Cymus ze trzeba sie przeniesc ;-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    u mnie jutro zakończy się może ten mendowaty cykl w końcu umówiłam się do gina :)
    ale muszę Wam powiedzieć, że i mnie jakiś dołek dopada.... esh....
    W jakim temacie ten dol kochanie?

• Asha Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    ja Wam mówię, mój zieleniak dobrze zrobił w tym miesiącu, teraz niech ktoś i mi da kropka :D hihihi, bo to tak jest, szewc bez butów zawsze chodzi :D
    Tulam kochana :-( ty sie zapedzilas z tym swoim wykresem cholera wie gdzie, mowie ci ze to to bieganie ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 08:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ashka- ciążowo-ogólnorozwojowy.... jakoś nie mogę się zebrać żeby pozakańczać tematy i ruszyć z kolejnymi.... muszę w końcu przysiąść na tyłku i zakończyć to co mam do zakończenia

• Asha Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Ashka- ciążowo-ogólnorozwojowy.... jakoś nie mogę się zebrać żeby pozakańczać tematy i ruszyć z kolejnymi.... muszę w końcu przysiąść na tyłku i zakończyć to co mam do zakończenia
    Motywacji brak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No ja to tak widze Cymus ze trzeba sie przeniesc ;-)
    tylko gdzie? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Motywacji brak?
    nooo.... jakoś takoś siakoś skrzydełka mi się podcięły chwilowo.... najchętniej bym przesiedziała czas na forum, fb, z książką, bez książki.... trochę bym poudawała, że pracuję.... a tu tyle planów zajebistych miałam... ale żeby je wdrożyć najpierw trzeba pokończyć resztę

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia :*

ale dobrze, że do gina jesteś umówiona....bo Twój wykres........uhmmmm daje wiele do życzenia....musisz posprawdzać to i owo...kurczę bo on jest straaaaasznie długi.............

ja siedzę w porównywarce kredytów (jak już pisałam, autko nam totalnie padło i czas coś kupić, oczywiście używane, bo na nowe to możemy pomarzyć)....

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    cymcia :*

ale dobrze, że do gina jesteś umówiona....bo Twój wykres........uhmmmm daje wiele do życzenia....musisz posprawdzać to i owo...kurczę bo on jest straaaaasznie długi.............

ja siedzę w porównywarce kredytów (jak już pisałam, autko nam totalnie padło i czas coś kupić, oczywiście używane, bo na nowe to możemy pomarzyć)....

na jesień miałam cykl 75 dni.... zwlekałam z pójściem do gina... chyba jednak z hormonami coś u mnie nie halo...

• smarta Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca - gratulacje :DCzekamy na betę i na Ashe :D
    a jak wy w ogóle wrzucacie tam te testy do galerii bo ja jakaś ciemna jestem w tej kwestii :D

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Asha Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    nooo.... jakoś takoś siakoś skrzydełka mi się podcięły chwilowo.... najchętniej bym przesiedziała czas na forum, fb, z książką, bez książki.... trochę bym poudawała, że pracuję.... a tu tyle planów zajebistych miałam... ale żeby je wdrożyć najpierw trzeba pokończyć resztę
    Moze dlatego ze z malzem nie bardzo i wsparcia nie masz :-(

• Asha Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    na jesień miałam cykl 75 dni.... zwlekałam z pójściem do gina... chyba jednak z hormonami coś u mnie nie halo...
    Toooooo strasznie dlugiiiiiiiii a tez bez owu?

• smarta Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do śluzów owulantek, to mój jakiś dziwny w tym miesiącu, cały czas kremowy i progesteronowy, zazwyczaj koło tego dnia to już powoli nosił ślady płodnego a tu dupa. Ma to swoje plusy i minusy - minus jest taki że czekam na owulację jak głupia a plus że im później owulka tym mniejszą mam szanse na @ w Egipcie. ;D

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    och mój boszzzzzzzzzzzzzzzzzz 75dni????? i nie byłaś u gina???

dla mnie to wygląda na prolaktynę za wysoką, on w większości odpowiada za długie cykle....najlepiej abyś miała gina 2w1, czyli ginekolog-endokrynolog....bo zwykły gin na pewno Cię wyśle do endo....bo to również tarczyca....
    jejku cymcia życzę aby się wyjaśniło co to i przez co masz tak długie cykle i abyś trafila na kompetentnego lekarza......ale pamiętaj że połowa sukcesu zależy od Ciebie...zadawaj pytania, drąż temat i nie daj się zbyć!!!!!!!

cymcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta ja w cyklu zaciążenia nie miałam TYPOWO płodnego, tylko przez chwilę (dosłownie godzinę nie dłużej) był rozciągliwy....a tak cały czas kremowy lub wodnisty.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 21:49

• zgredka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny,
    Smoku wg życzenia wstrzymuje się z gratulacjami (ale tylko do jutra)..
    właśnie zajadam placki, które sama ukręciłam z płatków owsianych i jaja choć mój miał mi zrobić, bo przecież o 8:30 najpóźniej musi wyjść z domu to zdąży.. (jest 8:50, a on nadal śpi, bo jednak zmienił zdanie)

co do śluzu: ja to w ogóle nie obserwuję takiego rozciągutka, poprzedni miałam taki wodnisty, ale ponoć taki też płodniaczy jest..

Cymciu: ja chcesz ponarzekać to dawaj, bo ja też w smutek popadam, nie wiem czy nie odrzucić mierzenia tempy w tym miechu, zrobić tylko testu owu

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1224 1225 1226 1227 1228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ