My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNenaaa wrote:Cymka, nie uciekajcie! Zobacz jak tu jedna od drugiej się zaraża!
Plaga zapłodnień
ja Wam mówię, mój zieleniak dobrze zrobił w tym miesiącu, teraz niech ktoś i mi da kropkahihihi, bo to tak jest, szewc bez butów zawsze chodzi
Asha lubi tę wiadomość
-
cymcia wrote:Nie było mnie godzinkę a Smok już krechę ma? no ładnie
GRATULACJE
Ashka!!!! zmieniamy forum!!!! tu za dużo ciążóweka my takie niezaciążone.... chociaż kto wie, Twój wykresik taki jami jami
-
cymcia wrote:ja Wam mówię, mój zieleniak dobrze zrobił w tym miesiącu, teraz niech ktoś i mi da kropka
hihihi, bo to tak jest, szewc bez butów zawsze chodzi
ty sie zapedzilas z tym swoim wykresem cholera wie gdzie, mowie ci ze to to bieganie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 08:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Motywacji brak?
-
nick nieaktualnycymcia :*
ale dobrze, że do gina jesteś umówiona....bo Twój wykres........uhmmmm daje wiele do życzenia....musisz posprawdzać to i owo...kurczę bo on jest straaaaasznie długi.............
ja siedzę w porównywarce kredytów (jak już pisałam, autko nam totalnie padło i czas coś kupić, oczywiście używane, bo na nowe to możemy pomarzyć).... -
nick nieaktualnyMalenq wrote:cymcia :*
ale dobrze, że do gina jesteś umówiona....bo Twój wykres........uhmmmm daje wiele do życzenia....musisz posprawdzać to i owo...kurczę bo on jest straaaaasznie długi.............
ja siedzę w porównywarce kredytów (jak już pisałam, autko nam totalnie padło i czas coś kupić, oczywiście używane, bo na nowe to możemy pomarzyć)....
na jesień miałam cykl 75 dni.... zwlekałam z pójściem do gina... chyba jednak z hormonami coś u mnie nie halo... -
cymcia wrote:nooo.... jakoś takoś siakoś skrzydełka mi się podcięły chwilowo.... najchętniej bym przesiedziała czas na forum, fb, z książką, bez książki.... trochę bym poudawała, że pracuję.... a tu tyle planów zajebistych miałam... ale żeby je wdrożyć najpierw trzeba pokończyć resztę
-
A co do śluzów owulantek, to mój jakiś dziwny w tym miesiącu, cały czas kremowy i progesteronowy, zazwyczaj koło tego dnia to już powoli nosił ślady płodnego a tu dupa. Ma to swoje plusy i minusy - minus jest taki że czekam na owulację jak głupia a plus że im później owulka tym mniejszą mam szanse na @ w Egipcie.
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualnycymcia wrote:na jesień miałam cykl 75 dni.... zwlekałam z pójściem do gina... chyba jednak z hormonami coś u mnie nie halo...
dla mnie to wygląda na prolaktynę za wysoką, on w większości odpowiada za długie cykle....najlepiej abyś miała gina 2w1, czyli ginekolog-endokrynolog....bo zwykły gin na pewno Cię wyśle do endo....bo to również tarczyca....
jejku cymcia życzę aby się wyjaśniło co to i przez co masz tak długie cykle i abyś trafila na kompetentnego lekarza......ale pamiętaj że połowa sukcesu zależy od Ciebie...zadawaj pytania, drąż temat i nie daj się zbyć!!!!!!!
cymcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam dziewczyny,
Smoku wg życzenia wstrzymuje się z gratulacjami (ale tylko do jutra)..
właśnie zajadam placki, które sama ukręciłam z płatków owsianych i jaja choć mój miał mi zrobić, bo przecież o 8:30 najpóźniej musi wyjść z domu to zdąży.. (jest 8:50, a on nadal śpi, bo jednak zmienił zdanie)
co do śluzu: ja to w ogóle nie obserwuję takiego rozciągutka, poprzedni miałam taki wodnisty, ale ponoć taki też płodniaczy jest..
Cymciu: ja chcesz ponarzekać to dawaj, bo ja też w smutek popadam, nie wiem czy nie odrzucić mierzenia tempy w tym miechu, zrobić tylko testu owu