X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymka, nie uciekajcie! Zobacz jak tu jedna od drugiej się zaraża! :) Plaga zapłodnień :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 08:32

cymcia, Malenq, Tamka, Arienna lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie jutro zakończy się może ten mendowaty cykl w końcu umówiłam się do gina :)
    ale muszę Wam powiedzieć, że i mnie jakiś dołek dopada.... esh....

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Cymka, nie uciekajcie! Zobacz jak tu jedna od drugiej się zaraża! :) Plaga zapłodnień :)

ja Wam mówię, mój zieleniak dobrze zrobił w tym miesiącu, teraz niech ktoś i mi da kropka :D hihihi, bo to tak jest, szewc bez butów zawsze chodzi :D

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Nie było mnie godzinkę a Smok już krechę ma? no ładnie :D GRATULACJE :D

Ashka!!!! zmieniamy forum!!!! tu za dużo ciążówek :P a my takie niezaciążone.... chociaż kto wie, Twój wykresik taki jami jami :D
    No ja to tak widze Cymus ze trzeba sie przeniesc ;-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    u mnie jutro zakończy się może ten mendowaty cykl w końcu umówiłam się do gina :)
    ale muszę Wam powiedzieć, że i mnie jakiś dołek dopada.... esh....
    W jakim temacie ten dol kochanie?

• Asha Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    ja Wam mówię, mój zieleniak dobrze zrobił w tym miesiącu, teraz niech ktoś i mi da kropka :D hihihi, bo to tak jest, szewc bez butów zawsze chodzi :D
    Tulam kochana :-( ty sie zapedzilas z tym swoim wykresem cholera wie gdzie, mowie ci ze to to bieganie ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 08:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ashka- ciążowo-ogólnorozwojowy.... jakoś nie mogę się zebrać żeby pozakańczać tematy i ruszyć z kolejnymi.... muszę w końcu przysiąść na tyłku i zakończyć to co mam do zakończenia

• Asha Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Ashka- ciążowo-ogólnorozwojowy.... jakoś nie mogę się zebrać żeby pozakańczać tematy i ruszyć z kolejnymi.... muszę w końcu przysiąść na tyłku i zakończyć to co mam do zakończenia
    Motywacji brak?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No ja to tak widze Cymus ze trzeba sie przeniesc ;-)
    tylko gdzie? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Motywacji brak?
    nooo.... jakoś takoś siakoś skrzydełka mi się podcięły chwilowo.... najchętniej bym przesiedziała czas na forum, fb, z książką, bez książki.... trochę bym poudawała, że pracuję.... a tu tyle planów zajebistych miałam... ale żeby je wdrożyć najpierw trzeba pokończyć resztę

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia :*

ale dobrze, że do gina jesteś umówiona....bo Twój wykres........uhmmmm daje wiele do życzenia....musisz posprawdzać to i owo...kurczę bo on jest straaaaasznie długi.............

ja siedzę w porównywarce kredytów (jak już pisałam, autko nam totalnie padło i czas coś kupić, oczywiście używane, bo na nowe to możemy pomarzyć)....

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    cymcia :*

ale dobrze, że do gina jesteś umówiona....bo Twój wykres........uhmmmm daje wiele do życzenia....musisz posprawdzać to i owo...kurczę bo on jest straaaaasznie długi.............

ja siedzę w porównywarce kredytów (jak już pisałam, autko nam totalnie padło i czas coś kupić, oczywiście używane, bo na nowe to możemy pomarzyć)....

na jesień miałam cykl 75 dni.... zwlekałam z pójściem do gina... chyba jednak z hormonami coś u mnie nie halo...

• smarta Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca - gratulacje :DCzekamy na betę i na Ashe :D
    a jak wy w ogóle wrzucacie tam te testy do galerii bo ja jakaś ciemna jestem w tej kwestii :D

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Asha Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    nooo.... jakoś takoś siakoś skrzydełka mi się podcięły chwilowo.... najchętniej bym przesiedziała czas na forum, fb, z książką, bez książki.... trochę bym poudawała, że pracuję.... a tu tyle planów zajebistych miałam... ale żeby je wdrożyć najpierw trzeba pokończyć resztę
    Moze dlatego ze z malzem nie bardzo i wsparcia nie masz :-(

• Asha Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    na jesień miałam cykl 75 dni.... zwlekałam z pójściem do gina... chyba jednak z hormonami coś u mnie nie halo...
    Toooooo strasznie dlugiiiiiiiii a tez bez owu?

• smarta Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do śluzów owulantek, to mój jakiś dziwny w tym miesiącu, cały czas kremowy i progesteronowy, zazwyczaj koło tego dnia to już powoli nosił ślady płodnego a tu dupa. Ma to swoje plusy i minusy - minus jest taki że czekam na owulację jak głupia a plus że im później owulka tym mniejszą mam szanse na @ w Egipcie. ;D

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    och mój boszzzzzzzzzzzzzzzzzz 75dni????? i nie byłaś u gina???

dla mnie to wygląda na prolaktynę za wysoką, on w większości odpowiada za długie cykle....najlepiej abyś miała gina 2w1, czyli ginekolog-endokrynolog....bo zwykły gin na pewno Cię wyśle do endo....bo to również tarczyca....
    jejku cymcia życzę aby się wyjaśniło co to i przez co masz tak długie cykle i abyś trafila na kompetentnego lekarza......ale pamiętaj że połowa sukcesu zależy od Ciebie...zadawaj pytania, drąż temat i nie daj się zbyć!!!!!!!

cymcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta ja w cyklu zaciążenia nie miałam TYPOWO płodnego, tylko przez chwilę (dosłownie godzinę nie dłużej) był rozciągliwy....a tak cały czas kremowy lub wodnisty.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 21:49

• zgredka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny,
    Smoku wg życzenia wstrzymuje się z gratulacjami (ale tylko do jutra)..
    właśnie zajadam placki, które sama ukręciłam z płatków owsianych i jaja choć mój miał mi zrobić, bo przecież o 8:30 najpóźniej musi wyjść z domu to zdąży.. (jest 8:50, a on nadal śpi, bo jednak zmienił zdanie)

co do śluzu: ja to w ogóle nie obserwuję takiego rozciągutka, poprzedni miałam taki wodnisty, ale ponoć taki też płodniaczy jest..

Cymciu: ja chcesz ponarzekać to dawaj, bo ja też w smutek popadam, nie wiem czy nie odrzucić mierzenia tempy w tym miechu, zrobić tylko testu owu

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 1224 1225 1226 1227 1228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ