My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
cymcia wrote:ja Wam mówię, mój zieleniak dobrze zrobił w tym miesiącu, teraz niech ktoś i mi da kropka
hihihi, bo to tak jest, szewc bez butów zawsze chodzi
Cymciu specjalnie dla ciebie:)tylko zostaw dla mnie i dla Ashy po jednym!Asha, cymcia lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:Wiecie co ja nie wiem i nie będę się głowić bo już od rana mnie boli głowa, wejdźcie w galerię testów test ciążowy pozytywny bo musiałam coś zaznaczyć marka Kinder 11 dpo może znajdziecie
Gratulacje moja droga. Strasznie się cieszę!!
Trzymam kciuki za dziewczyny które się starają. -
nick nieaktualnyTamka wrote:dzień dobry,
zostałam znów parę ładnych stron w tyle, próbowałam nadrobić najpierw ale później zapominam, co miałam komu napisać więc muszę teraz
Kotka, za krótka faza lutealna i te plamienia - trzeba to sprawdzić, weź tą witaminę - nie pamiętam którą? B? Mari, która to witamina? albo mastodynon sobie kup, on też podobno wydłuża fl
Asha, kurcze, nie chciałabyś zostać królikiem doświadczalnym i np. zrobić jutro bety?pytam, bo miałaś kochana klasyczne zagnieżdżenie i bardzo jestem ciekawa kiedy hormon będzie już "widoczny"
Cymcia, powodzenia w załatwianiu wszystkiego
Anuśka, uśmiechnij się
byłam rano na becie, trzymajcie proszę kciuki żeby przyrastała ładnie bo plamienia mam nadał, łącznie z bólem miesiączkowym i oczywiście się martwię, bo innych objawów nadal brak, od niczego mnie nie odrzuca ani nic..
Tamka lubi tę wiadomość
-
Smoczku!!! aaa!!! gratulacje!!
jejku, jak tak dalej pójdzie to za miesiąc przeniesiemy wątek na fioletową stronę
a ja już po wizycie w wc, GDZIE te zaparcia?? pytam się?? GDZIE?? nie dość, że mało jem, to jak tylko zjem, to ze mnie wylata dołemNenaaa, Arienna lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Smoczku!!! aaa!!! gratulacje!!
jejku, jak tak dalej pójdzie to za miesiąc przeniesiemy wątek na fioletową stronę
a ja już po wizycie w wc, GDZIE te zaparcia?? pytam się?? GDZIE?? nie dość, że mało jem, to jak tylko zjem, to ze mnie wylata dołemTamka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Jak masz wkladke to powietrze nie dochodzi i to wszystko sie kisi tam , sprobuj, malymi krokami, po prostu jest zdrowiej dla Elzbiety
no kurde blaszka, ale ja właśnie na odwrót bez wkłady czuję się jak mały śmierdziel..
Tamka trzymam kciuki za przyrastanie
Smarta: no pewnie, że powinno być w domu albo przynajmniej niech będzie tańsze, a nie, że 100 zł w plecyTamka lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:no kurde blaszka, ale ja właśnie na odwrót bez wkłady czuję się jak mały śmierdziel..
Tamka trzymam kciuki za przyrastanie
Smarta: no pewnie, że powinno być w domu albo przynajmniej niech będzie tańsze, a nie, że 100 zł w plecyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 09:41
-
smarta wrote:Lili jak dla mnie to Twój wykres super wygląda. Trzymam kciuki, zresztą jak i za całą resztę
oh ja już tak miałam nie teraz temp ok a tu mnie zalewało, już od kilku dni mam takie bóle w jajnikach i podbrzuchu że chyba oszaleję typowe objawy jak na @ niech to wszystko szlag weźmie
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTamuś zaciskam...ale nie przejmuj się tak...bo to szkodzi...beta przyroście...a ładnie czy nie to jest gófffno warte....tylko stresa nakręca....będzie dobrze...
gin i tak powie, że ważne że przyrasta i tyle...kochanie....bez nerwów....
a zaparcia przyjdą z czasem...ja zmagam się od ponad tygodnia....Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:A ty jak sie czujesz?
nie robię bety bo za brdzp mnie to stresuje.
Zrobiłam dzisiaj jeszcze raz test sikany. Wyszła gruba krecha.
Dziękuję, ze pytasz.
A Ty jak tam? Wykres fajny. Teraz tylko cierpliwości zycze... -
Tamka wrote:Smoczku!!! aaa!!! gratulacje!!
a ja już po wizycie w wc, GDZIE te zaparcia?? pytam się?? GDZIE?? nie dość, że mało jem, to jak tylko zjem, to ze mnie wylata dołemTamka lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:asha, czuje się bardzo dobrze.
nie robię bety bo za brdzp mnie to stresuje.
Zrobiłam dzisiaj jeszcze raz test sikany. Wyszła gruba krecha.
Dziękuję, ze pytasz.
A Ty jak tam? Wykres fajny. Teraz tylko cierpliwości zycze...
Ja sie ucze cierpliwosci kazdego dnia sikajac na testy haha