My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:To ja ci to napisalam
Asz Ty dziabolino. I wiesz co? Chrzciny miały być na początku sierpnia a prawdopodobnie będą w drugiej połowie dopiero i te mniejsze ciuszki raczej będą już za małe i zostaną pewnie dla mnie.
Ty to jesteś.Malenq, Asha lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:W sobotę byłam na weselu i tańczyć mi też nie było można. MASAKRA!!! Niby wszystko u mnie ok, ale te wszystkie obciążenia, które przeszłam... lek zabronił. Z resztą jak tylko wstałam z krzesła choćby po to żeby rozprostować nogi co cała sala na mnie rzuciła wzrok taki, że się odechciało. A ja tancerką przecież jestem heh. Tortury to były. Tylko raz mnie do środka kółka zawołali żeby "rękami poruszać" jak tureckie klimaty leciały.
Hmmm ja na weselu w sobotę tańcowałam. Myślę że nic się nie stało, bo dobrze się czułam.Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:znikłam bo dostałam maila o takiej tresci z mojej szkoly
"Szanowni państwo,
W tym roku szkolnym niepromowanych/skreślonych jest 31 osób. W związku z tym pani Prezes zarządziła abyście Państwo poprawili tym osobą oceny niedostateczne na dopuszczające, grożąc nie wypłatą wynagrodzeń za miesiące: kwiecień, maj i czerwiec"
wyobrazcie sobie moja reakcje.. tak sie wkurwilam ze az poszlam do szkoly i zrobilam awanture powiedzialam ze nic nie bede zmieniac bo jest to niezgodne z prawem, i nie ma zamiaru sobie narobic klopotow bo statystyka uczniow poszla juz do urzedow.. reszta nauczycieli tez sie nie zgadza i skladamy pozew zborowy w sierpniu
bo jak sie okazalo 1 wresnia chc wymienic sobie kadre i zmniejszyc nam stawki uwaga na 16 brutto ;/
niech sie wala..
wow, ale pojechali. przegięcie! sama uczyłam w Liceum dla dorosłych i gdyby mnie kazali coś takiego zrobić, to bym się równie wk..jak Ty! -
nick nieaktualny
-
Czytam sobie was wracajac z miasta tramem, zalatwilam co zalatwic mialam. Amarantusa kupilam i nasiona wiesiolka, na ktore wpadlam przypadkiem.
Wlasnie gowniara nie chciala wpuscic drugiej babki na siedzenie wolne, bo miala na nim siatki, no widzi pani, ze tu zajete dwie osoby siedza i ze jej sie pogniecie, w pysk bym strzelila
Tamka lubi tę wiadomość
-
wiecie ja rozumiem jak nie raz sie podciaga frekfencje bo np uczen nie chodzil ale zdaje spr na 5 szkoda mi go udupic.. ale jak mi na ani jednej godzinie nie byl nie podchdozil do egzaminow .. no to dla mnie to jest paranoja bo jak wszyscy wystawia mu 2 to otrzyma swiadectwo ukonczenia np tech masazysty abo farmaceuty czy asystentkistom ;/
a to sa zbyt powazne zawody ;/zgredka lubi tę wiadomość