My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
wracając do abonamentu to chyba też zaczekam i zobaczę czy faktycznie odczuwam jakieś braki czy tak jest OK. W sumie tyle zawsze 'sprzeczek' czy ovu dobrze wszystko wyznacza, kobietki zmieniają z atomatu na ręczne bo coś im na pewno nie pasuje, itd... może nie ma po co się stresować i mieć kolejnego wskaźnika do własnych niepotrzebnych analiz
-
Nenaaa ale encyklopedię dostałaś
A dziewczyny mnie moja karta z pierwszej ciąży uratowała przed mandatem, bo zatrzymałam się w niedozwolonym miejscu i policja do mnie z awanturą a ja im wyskoczyłam z kartą ciąży (miałam tam wpis że zagrożona) i że mi słaboPostali ze mną chwilę i jak powiedziałam że mi lepiej to pojechali a ja myk na zakupy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 12:51
Nenaaa, Yasmin, Tamka, justta, Kropka_1, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Nenaaa ale encyklopedię dostałaś
A dziewczyny mnie moja karta z pierwszej ciąży uratowała przed mandatem, bo zatrzymałam się w niedozwolonym miejscu i policja do mnie z awanturą a ja im wyskoczyłam z kartą ciąży (miałam tam wpis że zagrożona) i że mi słaboPostali ze mną chwilę i jak powiedziałam że mi lepiej to pojechali a ja myk na zakupy
Anuśka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Yasmin, nie mów na moją książeczkę "ruska"
Ładna jest...chlip
Oczywiście, że jest bardzo ładna. Moja przypomina ulotkęNenaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:ups, przepraszam. "ruska encyklopiedia" to w nawiązaniu do czasów prl-u kiedy to owe były największe i najlepiej wydane.
Oczywiście, że jest bardzo ładna. Moja przypomina ulotkę -
Nenaa twoja karta ciąży to porządna książka a nie karta, nasze to takie ulotki
Anuśka nieźle zagrałaś z tymi policjantami hihi
Kropka zaciskam mocno za wasWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 13:00
Nenaaa, Anuśka, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Obiad trza zjeść niedługo...także czekam na zaproszenia i propozycje od Was
Głodni jesteśmy, nie będę wybrzydzać, zjem wszystkoNenaaa lubi tę wiadomość
-
Ja też jeszcze nie mam karty, a już mam 2 wizyty na koncie..ciekawe kiedy się doczekam, bo moja gin wraca, gdy ja będę w 13 tygodniu..
eee, ja poprzednią ciąże przechodziłam na obcasach..raczej koturnach i nie miałam ani wypadków, ani innych przypadków.. choć ostatni miesiąc to zeszłam na niziny, bo stopy faktycznie puchły, ale to było lato, upał i dlatego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 13:08
Tamka lubi tę wiadomość