My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:wiecie ja rozumiem jak nie raz sie podciaga frekfencje bo np uczen nie chodzil ale zdaje spr na 5 szkoda mi go udupic.. ale jak mi na ani jednej godzinie nie byl nie podchdozil do egzaminow .. no to dla mnie to jest paranoja bo jak wszyscy wystawia mu 2 to otrzyma swiadectwo ukonczenia np tech masazysty abo farmaceuty czy asystentkistom ;/
a to sa zbyt powazne zawody ;/ -
Nenaaa wrote:Obiad trza zjeść niedługo...także czekam na zaproszenia i propozycje od Was
Głodni jesteśmy, nie będę wybrzydzać, zjem wszystko
U mnie kurczak pieczony z kaszą gryczaną i sałatką z buraków.Tamka, justta, Nenaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
noo ja jak slyszam ze czesc farmaceutow po 2 latach nie umialo obliczyc stezenia procentowego ..bo nie umieja procentow <szok>
-
Asha wrote:Ja pierdole!!!! Nic tylko nauczycielem byc w tym kraju...masakra...przeciez to jest oficjalna lapowka!!!... Zgroza wieje
od poczatku lipca chodzi i szuka na nas haka zebby nie wyplacic kasy- no ale co sie dziwic z enie ma skoro ostatnio kupila sobei i corce samochody za 200 tys ;/
a nam nie ma z czego zaplacic ;/ -
Ja na obiadek miałam ryz naturalny z płatkami z kurczaka i grillowanymi warzywami:cukinia, papryka, marchew, papryczka chili.. ale po zjedzeniu, stwierdzam, ze nie tego smaku szukałam..
Tamka, Nenaaa, zgredka lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Zmuszanie do czegos przy wykorzystaniu stosunku zaleznosci, no i podzeganie do sfalszowania dokumentasow, o ile jakies juz wystawiono..
Same smaczki, badz twarda Aniu -
Ania_84 wrote:noo ja jak slyszam ze czesc farmaceutow po 2 latach nie umialo obliczyc stezenia procentowego ..bo nie umieja procentow <szok>
Ania dziwne rzeczy wymyśla ta Wasza dyrektorka. A lubię dałam za podejście i za pozew a nie za to co ona wymyśliła. -
Ania_84 wrote:wystawiono bo dotacje sa co miesiac do urzedow wystawiane.. arkusze ocen wypelnione wiec sory ale ja niebede falszowala dokumentow ;/
-
Nenaaa wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9c7bb901b16.jpg
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:chętnie, ale w pracy się nie da..w domu tym bardziej, zwłaszcza przy 3latku..ech.. pierwsze dziecko to piękny czas, więc oddawajcie mu się tyle ile możecie, przy drugim dziecku nie będzie kiedy spać
justta, cymcia lubią tę wiadomość