My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Odbiegajac na chwile od tematu....cycki mnie tak napieraja ze musialam biustonosz zdjac no a ze moj byl akurat to mowi,ze urosly duzo ...
masakra i jak tu sie nie nastawiac
Widzę kropka... Kropka widzę... Moja kryształowa kula mówi, że będzie kropa że ho ho...
-
nick nieaktualny
-
Lili83 wrote:wiedziałam zeby tego nie robic ale lekarz nie wiedzial co moze mi przepisac i nie chcial zaszkodzic teraz jestem taka zestresowana nie wiem jak ja pojada
no jestem, tłumaczę o co mi chodziło wczoraj strułam się czymś wymiotowałam itd poszłam do lekarza i poprosiłam o lekarstwo ale zaznaczyłam że mogę być w ciąży, lekarz uparł się zeby zrobić betę żeby być pewnym, ja nie chciałam robić bo wiedziałam że jak usłyszę wynik negatywny to poprostu rykne i tak też się stało beta wynosi 3 czyli ciązy nie ma, nie wiem po co on mi takie pierdoly pociskał przez telefon to jest jasne dopiero powyżej 5 jest ciąza!kazał powtorzyć badania we wtorek ale wcześniej zawita u mnie @ to tyle następnym razem zachowam zimną krew!
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
Lili83 wrote:no jestem, tłumaczę o co mi chodziło wczoraj strułam się czymś wymiotowałam itd poszłam do lekarza i poprosiłam o lekarstwo ale zaznaczyłam że mogę być w ciąży, lekarz uparł się zeby zrobić betę żeby być pewnym, ja nie chciałam robić bo wiedziałam że jak usłyszę wynik negatywny to poprostu rykne i tak też się stało beta wynosi 3 czyli ciązy nie ma, nie wiem po co on mi takie pierdoly pociskał przez telefon to jest jasne dopiero powyżej 5 jest ciąza!kazał powtorzyć badania we wtorek ale wcześniej zawita u mnie @ to tyle następnym razem zachowam zimną krew!
wiec poczekaj az sie wyjasni -
Lili83 wrote:no jestem, tłumaczę o co mi chodziło wczoraj strułam się czymś wymiotowałam itd poszłam do lekarza i poprosiłam o lekarstwo ale zaznaczyłam że mogę być w ciąży, lekarz uparł się zeby zrobić betę żeby być pewnym, ja nie chciałam robić bo wiedziałam że jak usłyszę wynik negatywny to poprostu rykne i tak też się stało beta wynosi 3 czyli ciązy nie ma, nie wiem po co on mi takie pierdoly pociskał przez telefon to jest jasne dopiero powyżej 5 jest ciąza!kazał powtorzyć badania we wtorek ale wcześniej zawita u mnie @ to tyle następnym razem zachowam zimną krew!
Mi bez ciąży wychodzi <1 czemu masz 3?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 18:10
-
Asha wrote:Ooooooooooooooooooooooo takie cemmmmmmmmmmmmmmmm
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tulam