My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
po pierwsze jelsi nie mialas potw tego przez monitoring to nie ufaj programowiLili83 wrote:już mineło 10 dni od zapłodnienia wiec beta już powinna być takie cudy nie istnieją

po drugie zagniezdzenie trwa do 4-12 dpo
wiec równie dobrze moglo jescze do konca sie nie zagniezdzic
zazwyczaj zagniezdzenie nastepuje w 9 dpo .. i wtedy zaczyna powoli wzrasac beta HCG
wiec spokojnie poczekaj
-
Sorry znowu brzydko mowie, zaraz mnie ktos zjebie hahahaAsha wrote:Kumasz? To ja znam , ale- kaman to mnie troche zbilo z tropu musze przyznac ;1)
A scyzoryki, to ze niby co? Kurwa czlowiek po angielsku mowi, a polskiego nie zdazyl sie keszcze nauczyc
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
scyzoryki to świetokrzyskieAsha wrote:Kumasz? To ja znam , ale- kaman to mnie troche zbilo z tropu musze przyznac ;1)
A scyzoryki, to ze niby co? Kurwa czlowiek po angielsku mowi, a polskiego nie zdazyl sie keszcze nauczyc

LIroy i te sprawy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 18:29
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Scyzoryki to Kielczanie i ludzie z okolicAsha wrote:Kumasz? To ja znam , ale- kaman to mnie troche zbilo z tropu musze przyznac ;1)

Scyzoryk, scyzoryk...tak na mnie wołają...ludzie spoza mega miasta...pewnie oni rację mają
Asha, Ania_84, justta lubią tę wiadomość
-
Bo ja jestem z Kielc i tak juz pozostanieNenaaa wrote:Scyzoryki to Kielczanie i ludzie z okolic

Scyzoryk, scyzoryk...tak na mnie wołają...ludzie spoza mega miasta...pewnie oni rację mają
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Eeee tamAsha wrote:Aaaaaa, teee ...nie no masakra, ja sie starzeje normalnie i demencja i wogole....na cholere mi ta ciaza...mi trzeba trumne wybierac i dom starcow

Mnie zbiło z tropu jak kiedyś nazwałaś brata, nawet już nie pamiętam, przypomnij
-
no wiesz co myslalam ze cos powaznegoAsha wrote:Ze nie obczailam tematu

to ta fasolka wplywa na beret
mowie ci
-
ja tez nie wiedzialam o co kamanNenaaa wrote:O właśnie, pierwszy raz od Ciebie "usłyszałam" to wyrażenie

Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Po staremu Smoczek, dobrze jest nie trza psućSmoczyca1 wrote:Witam ponownie dziewczeta
co u Was słychac? Ja właśnie sie wyspalam i sie najadlam bo mamcia zrobiła mi gzik mmmm tzn biały ser ze śmiatana cebulka i przyprawami jakby któras nie wiedziala 
-
matko jak moje dzieko odziedziczy po mnie wlosy ..a szczegolnie chlopiec to bedzie shogun
Nenaaa, Asha lubią tę wiadomość