My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili83 wrote:już mineło 10 dni od zapłodnienia wiec beta już powinna być takie cudy nie istnieją
po drugie zagniezdzenie trwa do 4-12 dpo
wiec równie dobrze moglo jescze do konca sie nie zagniezdzic
zazwyczaj zagniezdzenie nastepuje w 9 dpo .. i wtedy zaczyna powoli wzrasac beta HCG
wiec spokojnie poczekaj -
Asha wrote:Kumasz? To ja znam , ale- kaman to mnie troche zbilo z tropu musze przyznac ;1)
A scyzoryki, to ze niby co? Kurwa czlowiek po angielsku mowi, a polskiego nie zdazyl sie keszcze nauczycAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Kumasz? To ja znam , ale- kaman to mnie troche zbilo z tropu musze przyznac ;1)
A scyzoryki, to ze niby co? Kurwa czlowiek po angielsku mowi, a polskiego nie zdazyl sie keszcze nauczyc
LIroy i te sprawyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 18:29
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
A scyzoryki, to ze niby co? Kurwa czlowiek po angielsku mowi, a polskiego nie zdazyl sie keszcze nauczyc
Scyzoryk, scyzoryk...tak na mnie wołają...ludzie spoza mega miasta...pewnie oni rację mająAsha, Ania_84, justta lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Scyzoryki to Kielczanie i ludzie z okolic
Scyzoryk, scyzoryk...tak na mnie wołają...ludzie spoza mega miasta...pewnie oni rację mająNenaaa lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Aaaaaa, teee ...nie no masakra, ja sie starzeje normalnie i demencja i wogole....na cholere mi ta ciaza...mi trzeba trumne wybierac i dom starcow
Mnie zbiło z tropu jak kiedyś nazwałaś brata, nawet już nie pamiętam, przypomnij -
Asha wrote:Ze nie obczailam tematu
to ta fasolka wplywa na beretmowie ci
-
Nenaaa wrote:O właśnie, pierwszy raz od Ciebie "usłyszałam" to wyrażenie
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Witam ponownie dziewczeta
co u Was słychac? Ja właśnie sie wyspalam i sie najadlam bo mamcia zrobiła mi gzik mmmm tzn biały ser ze śmiatana cebulka i przyprawami jakby któras nie wiedziala
-
matko jak moje dzieko odziedziczy po mnie wlosy ..a szczegolnie chlopiec to bedzie shogun
Nenaaa, Asha lubią tę wiadomość