My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Po 3 latach to sama sobie nadzieji narobilam , juz sie tym wkurwiam
więc nie wyrzucaj sobie i się na siebie nie denerwuj....
mój żołądek dzisiaj myśli, że na statku podczas sztormu jesteśmy....kurczę a do piesków muszę iść (moje mieszkają na zewnątrz a kojcu) wodę im świeżą zanieść...ech było trza o 4tej rano małża pogonić....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 09:06
-
nick nieaktualnyNiby to wszystko wiem dziewczyny, mi sie wydawało, ze w sumie jest ok- a tu od 2 tygodni jakaś masakra.... On nie lubi takich psychoanaliz tylko tak właśnie palnąć z grubej rurki, ale to przecież pózniej mi odwala. On jest święty.... Teraz ma pretensje, ze nie jestem o niego zazdrosna.... Bo kiedyś byłam mega i tez było źle... Eh.... Nawet nie chce mi sie pisać, bo po prostu nie kumam tego wszystkiego.... Zobaczymy po weekendzie co sie zadzieje...
-
smarta wrote:Ash, zapomniałam że tej bety nie możesz. A rozwiało by to naszą niepewność
Cierpliwie czekamy w takim razie
kasiarzyna lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim...
Asha chyba Cię trochę zasmucę, bo mam przeczucie że będzie tylko jedna dzidzia... Ale nie martw się, da Ci popalić za dwie
Smarta super wyniki. Jak się dowiesz o co chodzi z główką to daj znać.
Malenq tulam...
Smoczyca jeszcze raz gratki -
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Niby to wszystko wiem dziewczyny, mi sie wydawało, ze w sumie jest ok- a tu od 2 tygodni jakaś masakra.... On nie lubi takich psychoanaliz tylko tak właśnie palnąć z grubej rurki, ale to przecież pózniej mi odwala. On jest święty.... Teraz ma pretensje, ze nie jestem o niego zazdrosna.... Bo kiedyś byłam mega i tez było źle... Eh.... Nawet nie chce mi sie pisać, bo po prostu nie kumam tego wszystkiego.... Zobaczymy po weekendzie co sie zadzieje...
-
Dzień dobry, no i znowu Was coś opętało! tyle stron?! kioedy ja mam pracowac, pytam się?!
Asha, przecież mówiłam, że bylo zagnieżdżenie, mnie wcale ten cień nie dziwi, czekam sobie spokojnie na betę, bo swoje wiem, nigdze mi się nie spieszy, prof. Tamosława już się wypowiedziała
kuźwa, tak mnie w autobusie wytrzęsło dzisiaj, że aż mnie brzuch rozbolał, no żesz w mordę, wielkie miasto, a nawierzchnia i mpk w takim stanie, że strach jeździć w ciąży, martwię się teraz czy mi to dzikie wytrzęsienie nie zaszkodziło??
Cymcia, a co lubicie robić razem? na pewno jest taka rzecz, coś, co Was połączyło, nie wiem - podróżowanie, taniec, sport?? może zamiast jechać gdzieś osobno, wyjedźcie razem i poróbcie sobie właśnie to
cofam się!!! -
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Dzień dobry wszystkim...
Asha chyba Cię trochę zasmucę, bo mam przeczucie że będzie tylko jedna dzidzia... Ale nie martw się, da Ci popalić za dwie
Smarta super wyniki. Jak się dowiesz o co chodzi z główką to daj znać.
Malenq tulam...
Smoczyca jeszcze raz gratki
A czemu jedna? Ja chce dwie, i dwie wygralam, gdzie jest druga? -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Ja też, od tygodnia dzień w dzień 2 lampki winka lub 1 piwko
Asha no jakieś takie przeczucie mam
Kurcze od 2 dni leje u mnie jak z cebra... Masakra jakaś... A w sobotę robię dużego grilla na tarasie... Ciekawe co mi z tego wyjdzie... Chyba będę organizować miss mokrego podkoszulkaMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCymcia ja jakiś czas temu, jak mojemu ważność dowodu osobistego się skończyła, a zauważyłam to na 2tyg. przed wylotem....to zaczęła się kłótnia...a usłyszałam w niej: "że gdybym była o Niego zazdrosna, to bym sprawdzała, zarówno komórkę jak i portfel i pewnie bym wcześniej zauważyła, że ważność dokumentu się skończyła...." ot weź i weź zrozum rozum.....i tak źle i tak nie dobrze....
kochanie :* a Asha ma rację to nie jest publicznie, to tylko MY:)cymcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny