My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Hej dziewczynki
ale mialam wczoraj przygode na dobranoc ;/
łykałam tabl i nagle poczulam jakby wadla do nie tej dziurki odkaszlnelam mam nadziejeze wpadla do dobrej ;/ teraz siedze i mysle ;Pnice
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Na focie nic nie wyjdzie, jest tak blade ze sama nie wiem czy widze czy zwidy mam
dwa dni pozniej zrobilam nowy test ale czulszy 10tke i byla krecha, ktora maz widzial i pow.,ze teraz to nie ma watpliwoscie, wiec nie gratuluje a trzymam kciuki
))
-
Ania_84 wrote:Hej dziewczynki
ale mialam wczoraj przygode na dobranoc ;/
łykałam tabl i nagle poczulam jakby wadla do nie tej dziurki odkaszlnelam mam nadziejeze wpadla do dobrej ;/ teraz siedze i mysle ;PTamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Konwalijk bo ja jestem hipohondryczka i i juz naczytalam sie ze mogla wpasc do innej dziurki i o zachłystwoym zapaleniu pluc ;p i takie tam
wiec wiesz moj zryty beret niezle pracuje a tabl nie byla mala bo owalana , ale ja juz w ocy ciagle myslaam czy czasem nie wpdla
konwalianka, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhelenq.......ale u mnie od 2 tygodni był już spokój, wszystko zniknęło, została senność....
a tu dzisiaj nagle wielki COME BACK....i to ze wszystkim na raz...gadałam z kobietkami na belly i niestety takie "niespodzianki" będą się przytrafiać...i żeby nadal w torebce nosić woreczki hehehehehe
Aniu boszzzzzzzzzzzzz nie wpadła tam gdzie nie trzeba....ale uważaj...mój śp. kolega w podstawówce łyżką zupy "się załatwił"....więc uważaj.....
każda niech pamięta, że przy łykaniu czegokolwiek TRZEBA zachować szczególną ostrożność....ja po tamtym incydencie jestem na tym punkcie przewrażliwiona.... -
Ania_84 wrote:Konwalijk bo ja jestem hipohondryczka i i juz naczytalam sie ze mogla wpasc do innej dziurki i o zachłystwoym zapaleniu pluc ;p i takie tam
wiec wiesz moj zryty beret niezle pracuje a tabl nie byla mala bo owalana , ale ja juz w ocy ciagle myslaam czy czasem nie wpdla
-
Nenaaa wrote:Listę trza odświeżyć i uzupełnić.
10 maj - Malenq
30 maj - Justta
31 maj - Helenkq
2 czerwiec - Nenaaa
26 czerwiec - Yasmin
30 czerwiec - Konwalianka
13 lipiec - Anastazjaaa
15 lipiec - Blondik
18 lipiec - Krokodylica
18 lipiec - Ewik
20 lipiec - Tamka
20 lipiec - CzaryMary
21 lipiec - Beszka
23 lipiec - Smoczyca
jeszcze CzaryMary, smoczyca gartuluje
oj beszka, za zadko zagladam jak moglam to ominacGratuluje kochana
http://i427.photobucket.com/albums/pp360/elleeldritch/pictures/happy%20dance%20gif/3wivesdance.gifTamka, beszka, Smoczyca1, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
helenkq wrote:jeszcze CzaryMary, smoczyca gartuluje
oj beszka, za zadko zagladam jak moglam to ominacGratuluje kochana
http://i427.photobucket.com/albums/pp360/elleeldritch/pictures/happy%20dance%20gif/3wivesdance.gif -
Ashka teraz do ciebie ten post
bo przeczytał u ciebei ze spadek - ja zagladam .. gdzie ty widzisz spadekdaj tej wojej Elżbiecie troche wytchnienia vo chcesz miec miedzy nogami 38C ??
-
Ania_84 wrote:Ashka teraz do ciebie ten post
bo przeczytał u ciebei ze spadek - ja zagladam .. gdzie ty widzisz spadekdaj tej wojej Elżbiecie troche wytchnienia vo chcesz miec miedzy nogami 38C ??
.
Ania_84, cymcia lubią tę wiadomość
-
dobrze sie czuje wreszcie
wszystko zaczyna wraca do normybrzuszek o wiele mniejszy niz miesiac temu
czuje sie mniej zamulona i wogule wracam do zycia
nawet ochota napowrocila... kurde moze jednak w tej ciazy moj maz nie bedzie musial byc meczennikiem
ale za wczesnie zeby sie chwalic, bo sie jeszcze odmnieni
w kazdym razie ta ciaza jest zupełnie inna i troche mnie zaskakuje
moze dlatego ze myslalam ze bedzie jak poprzednie dwie
byłam i wszysko ok dzidzia jakies -5 dni wg USG wiec zgadzałoby sie z wykresem tempki(i tu najlepszy przykład ze psychika działa cuda)
całe 3,5cm było ostatnioWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 10:06
Malenq, Nenaaa, konwalianka, beszka, Tamka, Krokodylica, cymcia lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Kapunie spadlo dzisiaj...juz czlowieka jebia od rana
.
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Kapunie spadlo dzisiaj...juz czlowieka jebia od rana
.
Asha wrote:No u mnie nie bardzo z bzykaniemtak zalegam, ze nie daje rady, zanim moj przyjdzie do wyra to ja juz spi
w ubraniu zasypiam , cholery mozna dostac od 3 dni tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 10:09
-
no to tak, odnośnie facetów, to jest to ewidentnie odmienny gatunek człowieka, (nie)stety, i to jest zarówno fajne, jak i nie
mój to mnie czasem potrafi tak wkurzyć, że mam ochotę go zaciukać
natomiast zawsze, przynajmniej na razie i mam nadzieję, że tak zostanie, w głębi duszy wiem, że jest wspaniałym dobrym człowiekiem, z którym chcę spędzić resztę życia i nigdy nie mam najmniejszych wątpliwości, że dobrze wybrałam
dlatego Cymciu tak Cię pytałam, co lubicie robić razem i dlaczego wybrałaś sobie właśnie JEGO, bo czasem taki powrót do korzeni, nawet tylko myślami, potrafi dużo zmienić
no i, tak jak mądrze napisała Smarta, rozmowa o tym, co nas boli
Nenaaa, cymcia lubią tę wiadomość