My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Dziś kumulacja 25mln. Rozmarzyłam się
dziś zrobiłam progesteron i prolaktynę w 20 dniu cyklu. Ciekawe co wyjdzie..robiłyście kiedyś? Ja pierwszy raz.
Ja robiłam prolaktynę na samym początku starań, bo gin mnie wysłał i podobno w normieTrzymam kciuki, żeby było dobrze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGroszku ja sobie też....bo chyba "pochwaliłam" ostatnio, że mnie opuściły nieprzyjemne dolegliwości a tu "masz babo placek".....
już małża powiadomiłam, żeby się "najadł" na mieście, bo raczej dzisiaj nie będę w stanie nic ugotować....teraz siedzę na ziemi, przy ścianie wyprostowana jak kołek, bo mniej głowa boli...a śniadania już prawie nie ma hehehehe....
moje dziecię nie lubi śliwek suszonych - bo to jedyna zmienna w dzisiejszym menu hehehehe.....
cymcia gorszek ma rację, jak coś to patelnią, ja zrobiłam wtedy taką awanturę (o tą niby NIE zazdrość), że zawartość garnków wylądowała przed domem, włącznie z Jego pościelą i nakazałam MU zaprzyjaźnić się bliżej z pieskami.....i oczywiście kazałam mu posprzątać TEn bałagan (ziemniaki surowe, jakiś sos itp. - a wszystko przed wejściem do domku)....hehehe ale żem się wtedy wnerwiła....Anuśka, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Drogie
Nie wiem czy u Was wczoraj też tak lało, ale myślałam, że normalnie świat się kończy
Wczoraj po moim monitoringu pęcherzyka (piękny 21mm i trójlinijne endometrium), dziś raniutko machnęłam test owu i praktycznie dwie równe kreskiNiech tylko mąż wróci z delegacji a ja po pracy do domu
Będzie się działo!
Asha, konwalianka, Nona, Malenq lubią tę wiadomość
-
hejka kochane
widze ze jest znow komu gratulowac
gratulacje asha
malenkq tulam, trzymaj sie jakos powinno przestac juz
ja zauwazylam ze wraz z koncem I trymestru sprawy wracaja do normy troszkenawet wrociła ochota na
u ciebie sie wydluzyło tylko troszke
-
jestem już na 1304
jeszcze chwila i nadrobię, już prawie wszystko wiem
chciałam tylko się usprawiedliwić , że tak wczoraj wyszłam z piesem i przepadłam, ale zaczął mnie okropnie w trakcie spaceru napierdzielać brzuchm a dokładnie chyba prawy jajnik, aż mi chwilami tchu brakowało, nie wiem, czy z psiurem za bardzo poszalałam czy jak ale jak wróciłam to zaległam
-
helenkq wrote:hejka kochane
widze ze jest znow komu gratulowac
gratulacje asha
malenkq tulam, trzymaj sie jakos powinno przestac juz
ja zauwazylam ze wraz z koncem I trymestru sprawy wracaja do normy troszkenawet wrociła ochota na
u ciebie sie wydluzyło tylko troszke
-
Tamka wrote:jestem już na 1304
jeszcze chwila i nadrobię, już prawie wszystko wiem
chciałam tylko się usprawiedliwić , że tak wczoraj wyszłam z piesem i przepadłam, ale zaczął mnie okropnie w trakcie spaceru napierdzielać brzuchm a dokładnie chyba prawy jajnik, aż mi chwilami tchu brakowało, nie wiem, czy z psiurem za bardzo poszalałam czy jak ale jak wróciłam to zaległamTamka lubi tę wiadomość
-
Listę trza odświeżyć i uzupełnić.
10 maj - Malenq
30 maj - Justta
31 maj - Helenkq
2 czerwiec - Nenaaa
26 czerwiec - Yasmin
30 czerwiec - Konwalianka
13 lipiec - Anastazjaaa
15 lipiec - Blondik
18 lipiec - Krokodylica
18 lipiec - Ewik
20 lipiec - Tamka
20 lipiec - CzaryMary
21 lipiec - Beszka
23 lipiec - SmoczycaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 09:51
Malenq, Tamka, Kropka_1, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
ale mialam wczoraj przygode na dobranoc ;/
łykałam tabl i nagle poczulam jakby wadla do nie tej dziurki odkaszlnelam mam nadziejeze wpadla do dobrej ;/ teraz siedze i mysle ;PNona, Tamka, Arienna lubią tę wiadomość