My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
tak kochana, faceci to proste stworzenia i zadna z nas nie moze myslec ze on sie cokolwiek domysli... przynajmniej wiekszosc
wiec trzeba bez owijania w bawełne
nie wiem o co poszlo i pewnie ciezko bedzie znalesc ale chwila wytchnienia i spokojnie pogadacpotem do łożeczka i pogodzić sie
-
nick nieaktualny
-
Ta lista jest absolutnie cudnaLipiec okazał się fantastycznym miesiącem
No Kochane owulantki, bierzemy się do pracy by sierpień równie owocnie zapisał się na kartach historii
Nenaaa wrote:Listę trza odświeżyć i uzupełnić.
10 maj - Malenq
30 maj - Justta
31 maj - Helenkq
2 czerwiec - Nenaaa
26 czerwiec - Yasmin
30 czerwiec - Konwalianka
13 lipiec - Anastazjaaa
15 lipiec - Blondik
18 lipiec - Krokodylica
18 lipiec - Ewik
20 lipiec - Tamka
20 lipiec - CzaryMary
21 lipiec - Beszka
23 lipiec - SmoczycaNenaaa, Tamka, Asha, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Aśka, spadkiem to ja Cię chyba zaraz potraktuję, ile razy mam pisać CO TO JEST Spadek! masz piękną , wysoką tempkę, a nie każdy jest maszyną jak Nena i która tam jeszcze aspirowała, chyba Anuśka
pufff
Ja? Absolutnie nie... U mnie w poprzednim cyklu tempka z dnia na dzień skakała sobie o 0,4 w górę i w dół jak żabsko
Asha spisuje (zrysowuje) wykres z NenyOd linijki jej się zachciało
No ale wygląda na to że skutecznie spisała
Tamka, Asha lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Cieszę się Helcia, że wszystko ok
U mnie wyszło +2 dni na USGMoja ciąża starsza wychodzi na to ale ja mogłam owulować już w 11dc, Ty dużo później a suwaczki pokazują sporą różnicę miedzy nami
Oby tak dalej Helen
owulka wyszła w 20dc chyba... a powinna wczesniej ale wg USG sie zgadza za kazdym razem wiec tak chyba było... wiec wychodzi na jedno
ale mnie to nie stresuje bo i tak bedzie CC i tak wiec przynajmniej nie bede sie stresowac ze po terminie a tu dzidzia nie chce wyjsc na swiat
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Kropka_1 wrote:Ta lista jest absolutnie cudna
Lipiec okazał się fantastycznym miesiącem
No Kochane owulantki, bierzemy się do pracy by sierpień równie owocnie zapisał się na kartach historii
Kropka_1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Ja? Absolutnie nie... U mnie w poprzednim cyklu tempka z dnia na dzień skakała sobie o 0,4 w górę i w dół jak żabsko
Tamka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ja? Absolutnie nie... U mnie w poprzednim cyklu tempka z dnia na dzień skakała sobie o 0,4 w górę i w dół jak żabsko
-
cymcia wrote:Kurna mac- trzeba miec szczęście, jadę do gina i paczam ze przed wyjściem cos jakby @ sie zaczynała.... Fuck!!! I co teraz? Nawet mnie nie przebada... Esh.... Jakie pytania zadawać? O jakie badania prosić???
-
nick nieaktualny