X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq wrote:
    Asha a ile bys chciala miec mi nie skoczylo ponad 36,8 chyba a ona 37,3 nazywa spadkiem... spokojnie... wdech...
    Asha nie grillujemy fasolki ;)

konwalianka, Nona lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aśka, spadkiem to ja Cię chyba zaraz potraktuję, ile razy mam pisać CO TO JEST Spadek! masz piękną , wysoką tempkę, a nie każdy jest maszyną jak Nena i która tam jeszcze aspirowała, chyba Anuśka

pufff

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się Helcia, że wszystko ok :)
    U mnie wyszło +2 dni na USG :) Moja ciąża starsza wychodzi na to ale ja mogłam owulować już w 11dc, Ty dużo później a suwaczki pokazują sporą różnicę miedzy nami :)
    Oby tak dalej Helen :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • helenkq Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak kochana, faceci to proste stworzenia i zadna z nas nie moze myslec ze on sie cokolwiek domysli... przynajmniej wiekszosc ;)
    wiec trzeba bez owijania w bawełne ;)

nie wiem o co poszlo i pewnie ciezko bedzie znalesc ale chwila wytchnienia i spokojnie pogadac ;) potem do łożeczka i pogodzić sie ;)

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Asha Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq wrote:
    Asha a ile bys chciala miec mi nie skoczylo ponad 36,8 chyba a ona 37,3 nazywa spadkiem... spokojnie... wdech...
    Jak najwiecej bym chciala miec ;-) bo jak zacznie mi leciec to zamiecione :-(

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla nowych za fasolkowanych kobiet oby nas tu co raz więcej było z || kreskami

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 10:18

• helenkq Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Jak najwiecej bym chciala miec ;-) bo jak zacznie mi leciec to zamiecione :-(

trzymajcie mnie bo ja palne... poczekac dwa dni i powtzorz test to cie moze uspokoi...

Malenq, Tamka lubią tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ta lista jest absolutnie cudna :) Lipiec okazał się fantastycznym miesiącem :) No Kochane owulantki, bierzemy się do pracy by sierpień równie owocnie zapisał się na kartach historii :)

Nenaaa wrote:
    Listę trza odświeżyć i uzupełnić.

10 maj - Malenq
    30 maj - Justta
    31 maj - Helenkq
    2 czerwiec - Nenaaa
    26 czerwiec - Yasmin
    30 czerwiec - Konwalianka
    13 lipiec - Anastazjaaa
    15 lipiec - Blondik
    18 lipiec - Krokodylica
    18 lipiec - Ewik
    20 lipiec - Tamka
    20 lipiec - CzaryMary
    21 lipiec - Beszka
    23 lipiec - Smoczyca

Nenaaa, Tamka, Asha, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Aśka, spadkiem to ja Cię chyba zaraz potraktuję, ile razy mam pisać CO TO JEST Spadek! masz piękną , wysoką tempkę, a nie każdy jest maszyną jak Nena i która tam jeszcze aspirowała, chyba Anuśka

pufff

Ja? Absolutnie nie... U mnie w poprzednim cyklu tempka z dnia na dzień skakała sobie o 0,4 w górę i w dół jak żabsko ;)
    Asha spisuje (zrysowuje) wykres z Neny :) Od linijki jej się zachciało ;) No ale wygląda na to że skutecznie spisała :)

Tamka, Asha lubią tę wiadomość

• helenkq Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Cieszę się Helcia, że wszystko ok :)
    U mnie wyszło +2 dni na USG :) Moja ciąża starsza wychodzi na to ale ja mogłam owulować już w 11dc, Ty dużo później a suwaczki pokazują sporą różnicę miedzy nami :)
    Oby tak dalej Helen :)

owulka wyszła w 20dc chyba... a powinna wczesniej ale wg USG sie zgadza za kazdym razem wiec tak chyba było... wiec wychodzi na jedno ;)

ale mnie to nie stresuje bo i tak bedzie CC i tak wiec przynajmniej nie bede sie stresowac ze po terminie a tu dzidzia nie chce wyjsc na swiat ;)

Nenaaa lubi tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka_1 wrote:
    Ta lista jest absolutnie cudna :) Lipiec okazał się fantastycznym miesiącem :) No Kochane owulantki, bierzemy się do pracy by sierpień równie owocnie zapisał się na kartach historii :)
    Ja to może na wrzesień, bo teraz mam wakacje :P

Kropka_1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja próbuje w sierpniu to jak coś zalapie się na wrzesień

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna mac- trzeba miec szczęście, jadę do gina i paczam ze przed wyjściem cos jakby @ sie zaczynała.... Fuck!!! I co teraz? Nawet mnie nie przebada... Esh.... Jakie pytania zadawać? O jakie badania prosić???

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ja? Absolutnie nie... U mnie w poprzednim cyklu tempka z dnia na dzień skakała sobie o 0,4 w górę i w dół jak żabsko ;)
    Asha spisuje (zrysowuje) wykres z Neny :) Od linijki jej się zachciało ;) No ale wygląda na to że skutecznie spisała :)
    No patrz, kto by pomyślał, że Nenek będzie kiedykolwiek godny naśladowania ;)

Tamka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Asha Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Dlatego ma zostac cholera na poziomie!!! A nie chodzic gdzies!!! ;-)

• Asha Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Kurna mac- trzeba miec szczęście, jadę do gina i paczam ze przed wyjściem cos jakby @ sie zaczynała.... Fuck!!! I co teraz? Nawet mnie nie przebada... Esh.... Jakie pytania zadawać? O jakie badania prosić???
    Ja bym wykres wziela ze soba

• Asha Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    No patrz, kto by pomyślał, że Nenek będzie kiedykolwiek godny naśladowania ;)
    Tys moj idol kochana ;-)

Nenaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięłam :)

Asha, Tamka lubią tę wiadomość

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka, wrzesień też ok a co najważniejsze po sierpniu więc niebawem :) :) :)

Thalia, my też próbujemy w tym cyklu rzecz jasna, co wyjdzie, zobaczymy. Ale oby jak najmniej z nas przesuwało kalendarze na wrzesień :)

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Tamka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymek, gin Cię zbada, o ile nie będzie potopu, mnie badała kiedyś na początku okresu bez problemu

wykorzystaj tę wizytę w 100% !!!

Asha, Nona lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
‹‹ 1275 1276 1277 1278 1279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ