My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:dzownilam do Łodzi .. wyniki sa..teraz musimy czekac na lekarza pani w rejsteracji powiedziala ze jak dzis bedzie dr w lab to zadzwoni jak nie to w piatek lub w poniedzilek ...ehhzaczynam sie stresowac dziewczyny ..
Aniu trzymam kciuki!
*******Gang18+*******B -
Ania_84 wrote:dzownilam do Łodzi .. wyniki sa..teraz musimy czekac na lekarza pani w rejsteracji powiedziala ze jak dzis bedzie dr w lab to zadzwoni jak nie to w piatek lub w poniedzilek ...ehhzaczynam sie stresowac dziewczyny ..
[/img] -
Biedroneczka83 wrote:heheh
e tam opowiadasz
zaczyna sie mulenie blee ale kto to widział zeby po sniadaniu jesli to zielony to sie zgadzam na takie reakcje
Biedroneczko piekny wykresik tam malujesz, zazieleni się oj zazieleni
*******Gang18+*******B -
hehe Anuśka
ja tez ze wsi
robiłam hybryde przez jakis czas u znajomej, ale odjechała na urlop i nie zdazyła mi zrobic poprawki a ze korciło mnie kupic samej to bede testowac
nie mam nic lepszego dla ladnych i zadbanych dloni dobra hybryda 2 tyg jak nowa jestWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 11:01
Anuśka lubi tę wiadomość
-
helenkq wrote:czemu nie wolno?
A robienie komuś to już zupełnie odpada -
nick nieaktualnyhejoooooooooo przyszły moje książki...
cytat: 16 tydzień
"o czym dotąd nie wiedziałaś:
- że można jednocześnie wymiotować i chcieć coś zjeść;
- że można bez przerwy biegać na siusiu do ubikacji i jednocześnie cierpieć na zatrzymanie wody w organizmie (...)
hehehehe nie no nieźle.....już wiem, że się zaczytam w niej pomimo bólu głowy...
Aniu wspieram:*Tamka, Nona, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
ehhh dzieki dziewcznki
wiecie co tak sobie pomyslalam bo maz zlozyl zeby zakonczyc jutro prace..jakby tak bylo to od pon do czwartku ma wolne i moze bysmy tego 31 jednak pojechali do te wawy do dr Wolskiego .. skas skombinujemy te 160 zl .. ale juz bysmy wiezieli czy sa szanse na biopsje ..Tamka lubi tę wiadomość
-
ojeja wstałam dziś wyjątkowo późno (po 10) włażę po śniadaniu na forum, a tam znowu masa podstron, zanim doszłam do początku zdążyłyście naprodukować dwie kolejne..
Cymcia: trzymaj się, jak się pogodzicie zabieraj się za robienie, bo moja intuicja mi mówi, że mamy zajść w tym samym czasie czyli terazcymcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHuj, dupa, kamieni kupa
Faktycznie @ przylazła. Dr nawet na wykres nie chciała spojrzeć, cos popytala, dała luteine i koniec. Próbowałam z niej cos wycisnąć i NIC!!!! Powiedziała, ze badania mi da dopiero jak chłopa przebada
. Ze mam wyluzować, i cytuje: bzykac dla przyjemności. No kuuufaaaaa!!!!
Jedno co- macica prawidłowej budowy a reszta niebadalna. Kufa- głupie NFZ i ubezpieczenie PZU.... Chromole taka wizytę.... Ale do prywatnego to znowu kupa forsy- ostatnio mnie skasował 200zl.... Esh...
Ide teraz do ogólnej po skierowanie. Może ta bedzie laskawsza i da skierowanie na hormony. A najwyżej resztę zrobię prywatnie.