My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
cymcia wrote:Huj, dupa, kamieni kupa
Faktycznie @ przylazła. Dr nawet na wykres nie chciała spojrzeć, cos popytala, dała luteine i koniec. Próbowałam z niej cos wycisnąć i NIC!!!! Powiedziała, ze badania mi da dopiero jak chłopa przebada
. Ze mam wyluzować, i cytuje: bzykac dla przyjemności. No kuuufaaaaa!!!!
Jedno co- macica prawidłowej budowy a reszta niebadalna. Kufa- głupie NFZ i ubezpieczenie PZU.... Chromole taka wizytę.... Ale do prywatnego to znowu kupa forsy- ostatnio mnie skasował 200zl.... Esh...
Ide teraz do ogólnej po skierowanie. Może ta bedzie laskawsza i da skierowanie na hormony. A najwyżej resztę zrobię prywatnie.potraktowal cie kurna
tulam, rob co trza i do przodu..jak nie drzwiami to oknami
-
nick nieaktualnyCymcia współczuję.....
ale ja u prywatnego nie dostałam badań, bo stwierdził, że PIErWSZEGo chłopa trzeb przebadać...- nawiasem mówiąc - bO TANIEJ!!!!!!!!! nasz zestaw/ panel hormonów to niezły wydatek, więc patrz na to z tej strony......
tulę i współczuję....rodzinny wiele Ci nie da, ale spróbować możesz...kurczę a może innego gina na NFZ poszukaj? -
nick nieaktualny
-
Yasmin wrote:promienie UV ponoć bardzo szkodliwe dla dziecka. Szczerze? to wydaje mi się, że długość ich używania dla utwardzenia sobie lakieru raz na 2 tyg jest niewielka, ale ja i tak boję się, że to może zaszkodzić. Chyba wolę odmówić sobie pewnych przyjemności dla spokoju ducha i dobra dziecka.
A robienie komuś to już zupełnie odpada
Według badań, przeprowadzonych przez brytyjskich naukowców, opalanie w solarium może mieć dobry wpływ na organizm ciężarnej kobiety i jej nienarodzonego dziecka. Warto jednak pamiętać, że w kwestii opalania łatwo przesadzić, a zbyt długa ekspozycja na promieniowanie UV, wiąże się z ryzykiem wystąpienia wielu, negatywnych dla zdrowia, zaburzeń i schorzeń. -
nick nieaktualny
-
Cymcia, żartujesz??? przecież przy tak długim cyklu jest oczywiste nawet dla mnie laika, że NIE MA owulacji, że jest problem z hormonami i wystarczy odpowiednie leczenie od początku cyklu i będzie ok!
Cymek, nie daj się! idź do innego gina, przecież PZU nie skazuje Cię na określonego lekarza, teraz jest dobry moment, żeby zrobić hormony pierwszej fazy!! -
Asha wrote:I dalej nie wiem co to hybryd czy hybryda, wytlumaczy ktos czy nie?
to taki manicuremalujesz pazury tysiącem warstw pomiędzy każdą wkładasz łapę pod lampę, która to utwardza
jak jest robiona dobrym lakierem to nawet nie niszczy płytki, ale jak gównianym to zdejmujesz to, a tam papier..
u mnie trzyma się do 3 tygodni, nie ma odprysków, nie pęka, nie ściera się -
cymcia wrote:Huj, dupa, kamieni kupa
Faktycznie @ przylazła. Dr nawet na wykres nie chciała spojrzeć, cos popytala, dała luteine i koniec. Próbowałam z niej cos wycisnąć i NIC!!!! Powiedziała, ze badania mi da dopiero jak chłopa przebada
. Ze mam wyluzować, i cytuje: bzykac dla przyjemności. No kuuufaaaaa!!!!
Jedno co- macica prawidłowej budowy a reszta niebadalna. Kufa- głupie NFZ i ubezpieczenie PZU.... Chromole taka wizytę.... Ale do prywatnego to znowu kupa forsy- ostatnio mnie skasował 200zl.... Esh...
Ide teraz do ogólnej po skierowanie. Może ta bedzie laskawsza i da skierowanie na hormony. A najwyżej resztę zrobię prywatnie.
Kochana ja tylko prywatnie chodzę do ginów i dentystów nasz NFZ to jakaś farsa. Jak to reszta niebadalna??? -
nick nieaktualnyWitam Was piękne.
Ania - trzymam mocno kciuki.
Smoczek - gratulacje.
Asha - po co Ci wiedzieć co to hybryd haha im mniej wiesz tym lepiej spisz.
Ja niestety nie wytrzymałam i polazlam na ta betę... Myślałam ze beret się trochę naprawił a tu widzę ze go jeszcze bardziej zrylo.!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Cymek, no żesz w mordę, no nie mogę, co za baba durna! pojutrze koniecznie zrób tsh, lh, estardiol i fsh, walić system, kurde, szkoda kasy, ale to jest najważniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 11:19
-
Cymuś: i dlatego ja chodzę tylko prywatnie, a że się płaci to chodzę rzadko
, zawsze mnie dziwi jak kobitki chodzą na monitoring owu, myślę sobie: "masakra ile na to kasy wydają"..
ale moja prywatna, mimo, że mi powiedziała co zbadać, jakie hormony (które oczywiście przeprowadziłam za własną kasę), to powiedziała to samo, żeby się wyluzować i to by było na tyle.
dziś dzwonię do nowego gina, już znajomego, więc liczę na lepszą opiekę -
CO do TSH to lekarz I kontaktu moze wydac tylko wteyd jesli wczesniej nie wypisal skierowania do poradni endokrynologicznej ..
sama oto ostatnio przerobilam
co do 160 zl to jak ty;ko sie da to nawet pozycze od rodzicow ale skombinujemy
zeby tylko mial wolne -
CzaryMary wrote:Witam Was piękne.
Ania - trzymam mocno kciuki.
Smoczek - gratulacje.
Asha - po co Ci wiedzieć co to hybryd haha im mniej wiesz tym lepiej spisz.
Ja niestety nie wytrzymałam i polazlam na ta betę... Myślałam ze beret się trochę naprawił a tu widzę ze go jeszcze bardziej zrylo.!