My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No widzę właśnie Anuśka, może jeszcze nie wszystko stracone, może jeszcze będą ze mnie ludzie (oprócz tego małego ludzia, co mi wszedł do brzucha)Anuśka wrote:No widzisz jakie to życie przewrotne jest...

Cymcia, wyciśnij z gina wszystko, naciskaj na badania i spytaj jakie Ci proponuje patrząc na ten wykres tasiemiec...Niech coś poradzi bo tak być nie może.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Daj znać co Ci powie, bo mój jak mu wykresy pokazuję to kręci nosem i mówi, że tyle różnych rzeczy wpływa na temperaturę i on nie ufa takim wykresom. Powiedział mi, że u mnie te skoki, to zapewne stres wynikający z samego mierzenia tempki. No i dlatego mam wyluzować. Stąd te moje wakacjecymcia wrote:Wzięłam

W dupie mam, nie obstawiam, nie ścigam się. Ale tempkę mierzę, bo to zawsze jakaś wiedza na temat swojego organizmu
-
hej kochane

melduje co u mnie i poczytam zaraz co u was
cza mi zapital;a miedzy palcami koniec urlopu sie zbliza
pobolewa mnie dziś brzuch a to kłuje lekkie mulonko po śmadanku ale generalnie ok
oo helenq robisz pazurki mnie sie te hybrydy marzą tym bardziej ze mi strasznie od 2 tyg pazurki stwarniały i szybko rosną -
Biedroneczka83 wrote:hej kochane

oo helenq robisz pazurki mnie sie te hybrydy marzą tym bardziej ze mi strasznie od 2 tyg pazurki stwarniały i szybko rosną
Hi hi ja myślałam, że to taka frezarka do drewna hah
Człowiek ze wsi to nie kuma takich klimatów
Tamka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Ja też, nie przejmuj się, proste z nas człowieki ale z dobrym sercemAnuśka wrote:Hi hi ja myślałam, że to taka frezarka do drewna hah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 10:52
Malenq, Asha lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Listę trza odświeżyć i uzupełnić.
10 maj - Malenq
30 maj - Justta
31 maj - Helenkq
2 czerwiec - Nenaaa
26 czerwiec - Yasmin
30 czerwiec - Konwalianka
13 lipiec - Anastazjaaa
15 lipiec - Blondik
18 lipiec - Krokodylica
18 lipiec - Ewik
20 lipiec - Tamka
20 lipiec - CzaryMary
21 lipiec - Beszka
23 lipiec - Smoczyca
Ależ ten lipi8ec płodny.
Nenaaa, Yasmin, Asha lubią tę wiadomość
-
dzownilam do Łodzi .. wyniki sa..teraz musimy czekac na lekarza pani w rejsteracji powiedziala ze jak dzis bedzie dr w lab to zadzwoni jak nie to w piatek lub w poniedzilek ...ehhzaczynam sie stresowac dziewczyny ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 11:00
Yasmin, Tamka lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Hi hi ja myślałam, że to taka frezarka do drewna hah
heheh
e tam opowiadasz 
zaczyna sie mulenie blee ale kto to widział zeby po sniadaniu jesli to zielony to sie zgadzam na takie reakcje
Anuśka lubi tę wiadomość