My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
moj ostatni jakos znowu mam mniejszy poped..ale coz niestety na pewne rzeczy niemamy wplywu .. po tych wszytskihc badaniach to przynajemnij rozumiem dlaczego tak sie dzieje
-
nick nieaktualnyPoza tym co raz mu podrzucam info jak to mnie kumpel z pracy komplementuje i podrywa
jak mu powiedzialam ze chlopaki stwierdzili ze mam fajny biust bo taki konkretny i ze taki lubia to na nastepny dzien nuz poszlam z zaznaczonym malinkami na kazdym cycku
Ania_84, Asha, Tamka, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Poza tym co raz mu podrzucam info jak to mnie kumpel z pracy komplementuje i podrywa
jak mu powiedzialam ze chlopaki stwierdzili ze mam fajny biust bo taki konkretny i ze taki lubia to na nastepny dzien nuz poszlam z zaznaczonym malinkami na kazdym cycku
hahaha typowy samiec oznacza, że jegoTamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Poza tym co raz mu podrzucam info jak to mnie kumpel z pracy komplementuje i podrywa
i na cale miejsce gdzie pracujesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 19:29
Czarnula87, Tamka, cymcia, choco, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo Tym sikaniu tez chciałam napisac ale się powstrzymałam
Czarnula jako że jesteś już mamusią powiedz jak to z tymi sprawami bzykaniowymi jest w czasie tych pierwszych tygodni ciązy? można, nie można?
Jeśli któraś dziewczyna wie coś na ten temat to bedę dźwięczna za odpowiedź -
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:o Tym sikaniu tez chciałam napisac ale się powstrzymałam
Czarnula jako że jesteś już mamusią powiedz jak to z tymi sprawami bzykaniowymi jest w czasie tych pierwszych tygodni ciązy? można, nie można?
Jeśli któraś dziewczyna wie coś na ten temat to bedę dźwięczna za odpowiedź
Kochana ja sie dowiedzialam ze w ciazy jestem jakos w 7 tcwiec my normalnie bzykolilismy sie, ja w ogole mialam.taka.chcice w ciazy ze maz sie przede mna chowal bo nie wyrabial
Mi lekarz mowil ze poki nie ma plamien, boli dziwnych, infekcji itp to nie ma przeciwskazan.
J mnie mezu mial poczatkowo opory bo sie bal.ze cos nie tak bedzie, ze dziecku krzywde zrobi itpale podsunelam mu fachowa literature i sie uspokoil
Ja mialam zagrozenie poronieniem w 12tc i wtedy jakos aiem.ze przystopowalismy jak ze szpitala.wrocilam ale.na jakies 3-4 tygodnie tylko
Lo porodzie wytrzymalismy tylko 4 tygodnie pologu zamiast 6 -
nick nieaktualny