My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysmarta wrote:Już raz rzuciłam w grudniu. Nie paliłam prawie 4 miechy. Przed Egiptem stwierdziłam że nie warto, bo jadą ze mną jeszcze 4 osoby palące a jak znowu dojrzałam do rzucania to był czerwiec i akurat najgorszy czas przypadłby akurat na wyjazd - ja bym się katowała i pewnie po alkoholu bym się złamała a potem znowu miesiącami zbierała do ponownego rzucenia - bez sensu
a próbowałaś nicorette, desmoxanów lub tym podobnych cudaków?
-
nick nieaktualny
-
ja od sierpnia zacyzna znowu kwas foliowy
i zestaw witaminek
moj mezu tezbo od sierpnia zaczynamy przygotowywac sie na sezon zimowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 18:48
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
cynk, kwas foliowy, euthyrox, wit. b6, b12 bcomlpex, magnez, metforminę, wiesiołek i luteinę w odpowiednim czasie, raz na jakis czas wapno+wit.C, przeszłam też właśnie przez Dong Quia i Soję. No i jeszcze olej lniany i ocet jabłkowy też się zdarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 18:49
Ania_84, Asha lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:cynk, kwas foliowy, euthyrox, wit. b6, b12 bcomlpex, magnez, metforminę, wiesiołek i luteinę w odpowiednim czasie, raz na jakis czas wapno+wit.C, przeszłam też właśnie przez Dong Quia i Soję. No i jeszcze olej lniany i ocet jabłkowy też się zdarza
zgredka lubi tę wiadomość
-
to ja biorę: kwas foliowy + omega + wiesiołek +wiesiołek w ziarnach
skrzyp na włosy, no i dziś wit A i E dodatkowo nabyłam dziś len i walę 3 łyżeczki do szklanki wody, ale to celem dietetycznym
on: kwas foliowy, silfazin (czy jak to było) + omegę i jeszcze androvit jak mu jutr przyślą..
a co do palenia dobra jest książka tego allana Carra (czy jak mu tam) wiele osób po tym rzuciło, acz nie ja..Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimik74 wrote:A mi nadal smutno na dodatek przypałętał się katar jak woda z kranu i ból gardła z mężorem nadal nie ma porozumienia w sprawie bzykania jakbyśmy w innych światach byli. a tak poza tym to pozdrawiam Was serdecznie
Mimik nie smuć się. Fajnie, że wpadłaś. -
smarta wrote:cynk, kwas foliowy, euthyrox, wit. b6, b12 bcomlpex, magnez, metforminę, wiesiołek i luteinę w odpowiednim czasie, raz na jakis czas wapno+wit.C, przeszłam też właśnie przez Dong Quia i Soję. No i jeszcze olej lniany i ocet jabłkowy też się zdarza
-
mimik74 wrote:A mi nadal smutno na dodatek przypałętał się katar jak woda z kranu i ból gardła z mężorem nadal nie ma porozumienia w sprawie bzykania jakbyśmy w innych światach byli. a tak poza tym to pozdrawiam Was serdecznie
-
nick nieaktualnysmarta wrote:cynk, kwas foliowy, euthyrox, wit. b6, b12 bcomlpex, magnez, metforminę, wiesiołek i luteinę w odpowiednim czasie, raz na jakis czas wapno+wit.C, przeszłam też właśnie przez Dong Quia i Soję. No i jeszcze olej lniany i ocet jabłkowy też się zdarza
wow niezły zestawik
właśnie mój mąż jadł androvit przez 2 miechy - może to tez miało jakiś wpływ...
w sumie to ciężko stwierdzić co się przyczyniło do zaciążeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 19:00
Ania_84 lubi tę wiadomość