My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
No mój mąż też androvit łyka, jeszcze mu czasem kwas foliowy i witaminę C podrzucam. Wiecie, może tyle tego że w aptece jestem cały czas i jak tak patrzę na te leki i patrzę to w końcu biorę
Swoją drogą za każdym razem jak kobita u mnie test ciążowy kupuje to się zastanawiam czy się z forum nie znamyAnia_84, Asha, CzaryMary, Thalia, Krokodylica lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
hehe smarta wcale sie nei dziwie
ja zawsze jak obok kobieta prosi o test to mowiesobe zeby wam sie udaloCzaryMary lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:haaaaa no dzięki Ania za wyjaśnienia - Ty moja mentorko
-
nick nieaktualny
-
O rany, jak mnie zaczął lewy jajnik boleć. No nie macie pojęcia. Mam nadzieję że to jeszcze nie owulka bo serduszek nie było. Mogła by poczekać do jutra...W każdym razie wpadam do domu i do dzieła
Asha, Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:O rany, jak mnie zaczął lewy jajnik boleć. No nie macie pojęcia. Mam nadzieję że to jeszcze nie owulka bo serduszek nie było. Mogła by poczekać do jutra...W każdym razie wpadam do domu i do dzieła
ajajnik dopeiro pewnie daje znac ze sie szykuje -
nick nieaktualny
-
heheh watpie ;P
mniejak glowa boli to tylko sex mi pomagamojego jak glowa boli to mowi nie no łeb mnie boli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
noooo orgazm na ból głowy to jest to!
ja jeszcze ostatnie ogarnięcie mieszkania przemyłam podłogi, bo mój po koleżankę pojechał na przystanek..
jeszcze tylko z psem skoczę i najwyżej poczytam Was wieczorem lub jutro...
będę pamiętać, jedno wieczorem inne rano..
mnie odkąd biorę castangnusa to od końca @ codziennie pobolewa lewy jajnik tak cichutko, ale wcześniej tego w ogóle nie było..
no nic to! miłego wieczoru Wam życzę