My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Beszka, plamienia na razie jeszcze nie było ale dopiero godzina 10 ... zobaczymy...
natomiast naparza mnie brzuch, w sensie - żołądek, i jakas taka podenerwowana jestem, kupiłam więc sobie herbatkę ziołową po czym wywaliłam do kosza bo przeczytałam takie coś:
Złe ziółka...
Istnieją zioła, których stosowanie podczas ciąży może spowodować skurcze i przekrwienie macicy oraz przedwczesny poród, krwotok po porodzie, wady płodu, odwodnienie – a nawet poronienie. Kobieta w ciąży powinna zdecydowanie unikać szałwii, jemioły, piołunu, krwawnika, jałowca, melisy, bylicy zwyczajnej, przestępu, wrotycza, bagna zwyczajnego, sasanki, marzanny, przylaszczki, muszkatołowca, ruty, angeliki, aloesu, mięty polnej, senesu, kruszyny i wielu innych.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cymcia, trudnych masz klientów..
my teraz robimy dwie lazienki w nowym domu i obie będą totalnie ascetyczne, tak jak cały domtaki mamy gust - biel, szarość, beton, trochę drewna, ALE do głównej łazienki wybraliśmy na podłogę płytki w stylu portugalskich azulejos, teraz bardzo popularne są, okropnie drogie, trzeba się naszukać żeby znaleźć w ludzkiej cenie ale dla mnie do białego wnętrza piękne...
coś w takim stylu
https://www.google.pl/search?q=kafle+azulejos&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=iBHSU_WyKs6I7Ab4uIGYCA&ved=0CE0QsAQ&biw=1280&bih=871Nona, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Wiecie co... Znalazłam dzisiaj w chlebie z mojej ulubionej piekarni kawałek starego chleba... Słyszałam, że piekarnie mielą stary chleb i wrzucają do ciasta na świeży chlebek, ale żeby w mojej ulubionej piekarni?!?!?!?!!!! Nosz kuffffaaa... Aż mi niedobrze.... Wędliny już robimy sami, kury hodujemy, bo jak zobaczyłam, jakie warunki są w tych kurczakarniach to bleeee, jajka tylko od naszych kur, bo kupne są ohydne, a teraz wygląda na to, że chleb muszę zacząć piec...
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Wiecie co... Znalazłam dzisiaj w chlebie z mojej ulubionej piekarni kawałek starego chleba... Słyszałam, że piekarnie mielą stary chleb i wrzucają do ciasta na świeży chlebek, ale żeby w mojej ulubionej piekarni?!?!?!?!!!! Nosz kuffffaaa... Aż mi niedobrze.... Wędliny już robimy sami, kury hodujemy, bo jak zobaczyłam, jakie warunki są w tych kurczakarniach to bleeee, jajka tylko od naszych kur, bo kupne są ohydne, a teraz wygląda na to, że chleb muszę zacząć piec...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha widze ze sie nam tu zbuntowala
i zakosila wykres
Hej kochane
byblismy z rana u lekarza
co do tarcycy meza lekara powiedziala zeby zrobic powtorke za 3 miesiace i skontrolowac jesli znowu spadneie to niestety bez lekow sie nieobedzie ..
Mała jesli spada to nie jest dobrze.. bo tzn ze maz ma nadczynnosc tarczycy- efek ..prowadzi do nieplodnosci, zaburza prace serce i wiele innych ;/
jelsi bedzie bral leki to wszytso bedzi eok.ale trzevba w pore zareagowac dlatego wole go monirtorowac
co do innych badan learka powiedzial ze Misiu ma sliczne wynikitylko ten mocz.. po pierwsze dieta i dala mu takie tabsy bo tworzy mu sie piasek na nerach
a ja ..no coz wyniki tez superoprocz tego kamienia w woreczku ktory powiedziala ze moz e pozniej m dawac sie we znaki jakby sie udalo w ciaze zajsc ;/ dala mi skierowanie do chirurga zeby ocenic czy lepiej teraz go laparoskopowo usunac czy sie wstrzymac
co do powiekszonych wezlow chlonnych pod zuchwa powiedzialaze zapewne przehodzilam jakies zapalenie ucha lub gardla bo w rwi nic zlego nie mawiec nie ma co sie martwic jak chce moge skontrolowac za jakis miesiac dwa
ateraz czekam z niecierpliwoscia na tel z genetyki ;/Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamuś, płytki nie mój styl totalnie
Ale że ja mam pierdolnik pod sufitem to u mnie jest o tak o:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 10:23
Krokodylica lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Tamka, trzymma kciuki by plamienei dzis nie przylazlo!
mnie w pierwszej ciazy bolal zoladek z nerwow. tez zadnych ziolek nie pilam, bo sie balam.
ja sie juz troche lepeij poczulam, ale przez chwile sadzilam ze rzygneza to bol brzucha i krzyza ciagle mi towarzyszy. dzis jesscze prawy jajnik b.dokuczal. nospa srednio pomaga
Nasz domek jest rowniez bialo, szaro czarny plus jakies tam dodatki. lazienki mam obie bialo szare, ale gdybym mogla wyremontowac je na nowo, to bym z pewnoscia polozyla w jednej takie kafelki, ktore Tamka wyzej wstawila. biale na sciane i biale dodatki)))
my przed wyjazdem wybralismy bialy kominek do salonu (caly salon bedzie bardzo jasny:biale sciany, dab bielony na podlodze, jasne meble) a za kominkiem mamy czerwona cegielke, ktora chcemy przemalowac na czarnojestem ciekawa efektu koncowego
Tamka lubi tę wiadomość