X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Nenaaa... Ja tak po cichu.... Szeptem.... Jakby Ci coś dziewczyny dały to zostaw okruszek jakiś dla mnie, bo mi też nie ma kto zrobić... A mi się tak nie chce wstać... :)
    Dam Ci Anuśka nawet 3 okruszki, nic się nie martw, wyczyścimy im lodówki i spiżarnie :)

Anuśka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Witam serdecznie z rana :)
    Kroko spisywałaś.... Nie dość, że ślub tego samego dnia to jeszcze taka historia... Ja wlazłam mojemu na NK i też z byłą tak słodko pisali, że to było uczucie przez wielkie U, chwalił się jak dziecko adoptował, aż ona zapytała, gdzie ja wtedy byłam...Taki był agent... Powiem Ci że napisałam pozew wtedy i powiedziałam, żeby się już do tej byłej pakował... No ale w końcu poskładaliśmy się do kupy :)

Anuśka hehe a to dobre. W sensie podobieństwa.
    Bo historia nie jest dobra.
    Mój się wtedy zajebiście przestraszył, że mnie straci i chyba zaczął bardziej myśleć nad tym wszystkim i bardziej się starać. :)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Mój to internetowe miłości też przerabiał. Nawet miał konto na jakimś erodate czy czymś takim. Jakoś przypadkiem mi się wyświetliło, nie wylogował się wtedy idiota i się pseudo umawiał z obycmi lafiryndami przez internet. Tak mnie zdenerwował, że sama założyłam konto i zaczęłam z nim gadać przez portal. Jak się z 5 razy ze mną umówił i odwoływał to się zorientowałam że taki erotoman gawędziarz z niego, a specjalnie jeszcze mu w tym czasie wolne dawałam, żeby myślał że w pracy jestem, ale gotowa byłam przyjść na to spotkanie i wręczyć mu wszystkie jego rzeczy.

Ech, faceci.

• smarta Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja z tym moim to różne przeboje miałam, raz to mnie pseudo zdradzał ze znajomą, która normalnie się ze mną spotykała i w oczy mi patrzyła, choć nie wiem czy na pewno zdradzał bo on taki erotoman gawędziarz a ona młoda siksa w wieku jego siostrzenicy więc prawdopodobnie do niczego nie doszło, ale ja wtedy na 3 roboty zasuwałam żeby na nas zarobić bo on nic znaleźć nie mógł a potrafił wziąć moją kartę do bankomatu i koło jej domu z bankomatu pieniądze wyjąć żeby jej piwo zafundować. Normalnie cyrk miałam z nim wtedy że ho ho ho. Dawno to było temu i nie prawda, w sumie to wtedy był nasz pierwszy poważny kryzys. Ale jak go w środku nocy w jego urodziny za smsa do niej kocham cie szkoda ze cie tu nie ma z domu wyrzuciłam to dotarło że nie żartuje.

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • smarta Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na facetów to tylko terapia szokowa :)

Asha lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Dam Ci Anuśka nawet 3 okruszki, nic się nie martw, wyczyścimy im lodówki i spiżarnie :)

Lodówkę możecie.
    Ale spiżarnię zamknę na kłódkę!!!

Ciężarną będziecie objadać? :PPP

Nenaaa lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Anuśka hehe a to dobre. W sensie podobieństwa.
    Bo historia nie jest dobra.
    Mój się wtedy zajebiście przestraszył, że mnie straci i chyba zaczął bardziej myśleć nad tym wszystkim i bardziej się starać. :)
    Oni chyba potrzebują jednak wstrząsu raz na jakiś czas... Mojemu widok pozwu też wystarczył i już spokój jest...
    Smarta jakby mój mąż z mojego konta kupił innej lasce piwo i jakiekolwiek "kocham cię" bym znalazła to chyba nie byłoby zmiłuj.... Na zbity pysk by poleciał... Wyrozumiała jesteś dziewczyno...

Tamka lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale historie dziewczęta...chyba takich nie mam :)

Tamka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Ale jak go w środku nocy w jego urodziny za smsa do niej kocham cie szkoda ze cie tu nie ma z domu wyrzuciłam to dotarło że nie żartuje.

O matko. Szok.

• Tamka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Lajka masz za to prosię w deszcz bo się urechotałam z tego... Twój spotrowiec ma co robić... Mój takie głupoty robił jak mu się nudziło, więcc teraz dbam o to żeby mu się nie nudziło :) No i konta na żadnym portalu nie ma ;)
    Anuśka, w sumie racja, on jest tak zawalony WSZYSTKIM, że nie ma czasu do wc pójść ;) a teraz mu jeszcze żona zaciążyła i musiał sobie sam pierogi odgrzać i spalił biedak patelnię... stresu ma chłopak tyle, że internetowe amory mu nie w głowie ;)

Krokodylica, Nenaaa, Anuśka lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Oni chyba potrzebują jednak wstrząsu raz na jakiś czas... Mojemu widok pozwu też wystarczył i już spokój jest...
    Smarta jakby mój mąż z mojego konta kupił innej lasce piwo i jakiekolwiek "kocham cię" bym znalazła to chyba nie byłoby zmiłuj.... Na zbity pysk by poleciał... Wyrozumiała jesteś dziewczyno...

No dokładnie, zajebiście wyrozumiała wręcz.

Anuśka lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Lodówkę możecie.
    Ale spiżarnię zamknę na kłódkę!!!

Ciężarną będziecie objadać? :PPP
    Wszystkie te Twoje weki będą niedługo moje! Zrób jeszcze trochę a ja dokończę
    i doszlifuję mój niecny plan napadu na Twoją spiżarnię. Ciężarna nie ciężarna ale jeść trzeba, nie będzie skrupułów :P

Tamka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra pracuje bo nic jeszcze nie zrobiłam haha a od dwóch i pół godziny juz w pracy jestem będę zaglądać

• smarta Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ poleciał, poleciał. I wcale wyrozumiała nie byłam. Trochę to trwało zanim mi przeszło, płacze i lamenty były. W sumie ugiełam się bo jego ojciec do mnie wydzwaniał, zresztą wiem że więcej było w tym gadania niż robienia, on taki właśnie trochę erotoman gawędziarz. Sporo zresztą trwało zanim pewne rzeczy udało się odbudować.

p19uskjof9zg2kip.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Wszystkie te Twoje weki będą niedługo moje! Zrób jeszcze trochę a ja dokończę
    i doszlifuję mój niecny plan napadu na Twoją spiżarnię. Ciężarna nie ciężarna ale jeść trzeba, nie będzie skrupułów :P

No kochana, o co jak o co, ale o weki będę walczyć do ostatka sił. :P

Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość

• smarta Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Thalia wrote:
    Dobra pracuje bo nic jeszcze nie zrobiłam haha a od dwóch i pół godziny juz w pracy jestem będę zaglądać

Mam tak samo :)
    Idę też może towar wprowadzę :)

p19uskjof9zg2kip.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    No kochana, o co jak o co, ale o weki będę walczyć do ostatka sił. :P
    A ja weków to akurat nie chcę :) Sama przerobiłam już 30kg truskawek i 20kg wiśni i 10kg jabłek, a po weekendzie ok 30kg ogórków przyjedzie, więc tego mam po kokardę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja ze swoim zaczęłam być to jego ex tez mi wypisywała cuda niewidy, ale ona by ła skreślona bo ona mojego zdradzała jak się okazalo i dlatego się rozeszli.

Mój raczej by się nie posunął do czegoś takiego, tym bardzije że jego braciszek zrobił dziecko kuzynce.... w sumie już będzie miał trzy, bo żonka (wybaczyła mu głupia) w drugiej ciązy już

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Jak ja ze swoim zaczęłam być to jego ex tez mi wypisywała cuda niewidy, ale ona by ła skreślona bo ona mojego zdradzała jak się okazalo i dlatego się rozeszli.

Mój raczej by się nie posunął do czegoś takiego, tym bardzije że jego braciszek zrobił dziecko kuzynce.... w sumie już będzie miał trzy, bo żonka (wybaczyła mu głupia) w drugiej ciązy już
    Bo faceta to trzeba krótko i tyle... Bo głupieją... Głupole... :)

Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    A ja weków to akurat nie chcę :) Sama przerobiłam już 30kg truskawek i 20kg wiśni i 10kg jabłek, a po weekendzie ok 30kg ogórków przyjedzie, więc tego mam po kokardę :)
    To już niedługo je będziesz miała, naciesz oczy póki możesz :)

Mój M. mówił kiedyś, że lubi małe i czarne kobietki, więc chyba ogólnie średnio mu się podobam bo ja przeciwieństwo :D Doprawdy nie rozumiem człowieka, siedzi ze mną mimo tego i to jeszcze całkiem grzecznie ;)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
‹‹ 1318 1319 1320 1321 1322 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ