X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • smarta Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Tak jest!
    Ja soję brałam wcześniej ale niestety to było niewystarczające. Tak samo jak Inozytol. (Brałam jedno i drugie).

Smarta ja czekam na Ciebie, pamiętaj. :)

Wiem, pamiętam :) Liczę na cud po Dongu w tym cyklu i że po powrocie z Egiptu (bo tam testu nie biorę, nie będę się stresować :)) Zobaczę dwie krechy. Jak nie, od razu biorę Clo. Kroko, a jakie ty dawki brałaś?

Krokodylica lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mierzę tempkę o tej samej jednej porze :] dzisiaj tylko zmierzyłam o dwóch

• smarta Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Smarta ja ich przejadę na motocyklu!!!!!
    Moooogęęęę? :D

Pewnie że możesz, jedną tylko osobę oszczędź bo ona cały czas jest dla nas miła i szczera i właśnie nam opowiada co się tam dzieje i że nie bardzo wie jak się ma zachować bo generalnie jest dość taka spokojna a oni się na nią rzucili z zębami bo z nami cały czas trzyma i protestuje jak mówią o nas coś złego. Wiecie, mi to w sumie wisi. Nie są to przyjaźnie, zwykli znajomi teraz, do tego tacy których do domu bym nie zaprosiła, ewentualnie na mieście mogę się spotkać. Chcą gadać niech gadają, tylko po co?

p19uskjof9zg2kip.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq wrote:

co do bylych kroko zazrosna zonka jestes ;)

Jestem, zajebiście na dodatek i się do tego przyznaję.

A co do byłej mojego męża to mam na nią szczególne uczulenie, bo jak się zaczęliśmy spotykać to ona sobie o nim przypomniała i jeździła do niego codziennie, dzwoniła 20 razy dziennie i prosiła o kolejną - trzecią szansę, bo ona za nim tęskni itd. Jako argument użyła zrobienie mu lodzika.

Potem jak już zaczęliśmy "chodzić" ze sobą i byliśmy parą przez rok to mój małż nie wylogował się z fb i jak zobaczyłam jakie rozmowy prowadził tam ze swoją byłą.... Tak sobie wspominali, jak się bzykali, jak ją za dupę trzymał i jak to było... Wtedy nasz związek praktycznie się rozpadł a ja straciłam zaufanie do niego. Ale jakoś to posklejaliśmy, ale to tylko dlatego że w końcu to były tylko rozmowy na fb, nie spotkali się ani nic, więc mu to wybaczyłam. Ale boli do tej pory.

Stąd jestem bardzo cięta na tą małą kurewkę.

Ot taka sytuacja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Ja mierzę tempkę o tej samej jednej porze :] dziisiaj tylko zmierzyłam o dwóch

Ja tez i miałam dwa dni temu 36.8 a dziś 36.2 juz sama nie wiem co zemna jest Ne tak chociaż dziś może ten test wyjdzie bo jajniki mnie bolą tylko ze śluzu brak

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No jak mozesz jak nie mozesz ;-)

EEEEjjj ale ja chcę.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Wiem, pamiętam :) Liczę na cud po Dongu w tym cyklu i że po powrocie z Egiptu (bo tam testu nie biorę, nie będę się stresować :)) Zobaczę dwie krechy. Jak nie, od razu biorę Clo. Kroko, a jakie ty dawki brałaś?

Clo? Jedna tabletka raz dziennie. Od 3dc przez 5 dni.
    Więcej bym nie brała bo bała bym się hyperstymulacji.

• smarta Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    EEEEjjj ale ja chcę.

Kroko ja zezwoliłam :D

p19uskjof9zg2kip.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    To malo sie tego bierze :-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Tamka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yo! witam się z rana, z bólem brzucha :/ doszłam do wniosku, że to chyba duphaston mi funduje takie żołądkowe przyjemności... do tego drugą noc z rzędu pociłam się jak mysz pod miotłą :/

Kroko, Ty nie możesz jeździć motorem, ale możesz Smarcie pożyczyć i ona ich rozjedzie ;) Chociaż z tego, co Smarta napisała, to szkoda na nich motoru i zachodu, Smarcik ludzie się wredni i zawistni, a jak masz cokolwiek, na co ciężko pracowałaś , to uważają, że spadło Ci z nieba i to zupełnie niesłusznie ... życie

wracam 20 stron wstecz, szalone

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Krokodylica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe smarta dzięki :)
    Ashy chodziło raczej o to że nie mogę jeździć na moto a nie że nie mogę ich rozjechać. ;)
    To rozjadę ich za 9 mn-cy. :P

Asha lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    EEEEjjj ale ja chcę.
    Absolutnie zabraniam !!! Za 9 mieszkow dopiero !!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to za tabletki może też wezmę

• smarta Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:

No właśnie zastanawiałam się czy raz czy dwa razy dziennie po 1.

p19uskjof9zg2kip.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Yo! witam się z rana, z bólem brzucha :/ doszłam do wniosku, że to chyba duphaston mi funduje takie żołądkowe przyjemności... do tego drugą noc z rzędu pociłam się jak mysz pod miotłą :/

Kroko, Ty nie możesz jeździć motorem, ale możesz Smarcie pożyczyć i ona ich rozjedzie ;) Chociaż z tego, co Smarta napisała, to szkoda na nich motoru i zachodu, Smarcik ludzie się wredni i zawistni, a jak masz cokolwiek, na co ciężko pracowałaś , to uważają, że spadło Ci z nieba i to zupełnie niesłusznie ... życie

wracam 20 stron wstecz, szalone

No właśnie wiem że nie mogę. A tak mnie nosi, allleeeeeż bym sobie pojeździła, uh.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    No właśnie zastanawiałam się czy raz czy dwa razy dziennie po 1.

Kochana bierze się po jednej. Jeśli np przez dwa cykle nie wywoła pracy jajcorów to lekarz może wtedy zwiększyć dawkę, ale broń się przed tym, bo naczytałam się o tym jakie to skutki wywołuje. Nawet Malenq tu pisała jakie miała przeboje.

• smarta Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Thalia wrote:
    Co to za tabletki może też wezmę

Clostilbegyt - Klomid. Stymuluje jajniki :D Na receptę

p19uskjof9zg2kip.png
  • smarta Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Kochana bierze się po jednej. Jeśli np przez dwa cykle nie wywoła pracy jajcorów to lekarz może wtedy zwiększyć dawkę, ale broń się przed tym, bo naczytałam się o tym jakie to skutki wywołuje. Nawet Malenq tu pisała jakie miała przeboje.

No własnie byłam ciekawa, tylko wydaję mi się że czytałam też że to trochę od wagi zależy jaka dawka. Albo już z innym tego typu mylę. Nienawidzę jak mi tak dzwoni, ale nie wiem w którym kościele. Pewnie jutro mnie olśni :D

p19uskjof9zg2kip.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A rozumie juz zobaczę kolejny cykl jak to będzie wtedy pójdę do ginki

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzumio mnie boli dzisiaj i w nocy bolal :-( tak @... Nie mowie ze przyjdzie bo to dopiero 8 dpo ale boli dzisiaj mocno :-(

‹‹ 1316 1317 1318 1319 1320 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ