My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Jestem, zajebiście na dodatek i się do tego przyznaję.
A co do byłej mojego męża to mam na nią szczególne uczulenie, bo jak się zaczęliśmy spotykać to ona sobie o nim przypomniała i jeździła do niego codziennie, dzwoniła 20 razy dziennie i prosiła o kolejną - trzecią szansę, bo ona za nim tęskni itd. Jako argument użyła zrobienie mu lodzika.
Potem jak już zaczęliśmy "chodzić" ze sobą i byliśmy parą przez rok to mój małż nie wylogował się z fb i jak zobaczyłam jakie rozmowy prowadził tam ze swoją byłą.... Tak sobie wspominali, jak się bzykali, jak ją za dupę trzymał i jak to było... Wtedy nasz związek praktycznie się rozpadł a ja straciłam zaufanie do niego. Ale jakoś to posklejaliśmy, ale to tylko dlatego że w końcu to były tylko rozmowy na fb, nie spotkali się ani nic, więc mu to wybaczyłam. Ale boli do tej pory.
Stąd jestem bardzo cięta na tą małą kurewkę.
Ot taka sytuacja.
Kroko spisywałaś.... Nie dość, że ślub tego samego dnia to jeszcze taka historia... Ja wlazłam mojemu na NK i też z byłą tak słodko pisali, że to było uczucie przez wielkie U, chwalił się jak dziecko adoptował, aż ona zapytała, gdzie ja wtedy byłam...Taki był agent... Powiem Ci że napisałam pozew wtedy i powiedziałam, żeby się już do tej byłej pakował... No ale w końcu poskładaliśmy się do kupy -
Tamka wrote:Yo! witam się z rana, z bólem brzucha
doszłam do wniosku, że to chyba duphaston mi funduje takie żołądkowe przyjemności... do tego drugą noc z rzędu pociłam się jak mysz pod miotłą
Kochana ja jak brałam dupka miałam dokładnie to samo, nocne poty i mdłości... I tak sobie wmawiałam, że to ciąża... Głupia ja... -
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Witam serdecznie z rana
Kroko spisywałaś.... Nie dość, że ślub tego samego dnia to jeszcze taka historia... Ja wlazłam mojemu na NK i też z byłą tak słodko pisali, że to było uczucie przez wielkie U, chwalił się jak dziecko adoptował, aż ona zapytała, gdzie ja wtedy byłam...Taki był agent... Powiem Ci że napisałam pozew wtedy i powiedziałam, żeby się już do tej byłej pakował... No ale w końcu poskładaliśmy się do kupy
Mój to internetowe miłości też przerabiał. Nawet miał konto na jakimś erodate czy czymś takim. Jakoś przypadkiem mi się wyświetliło, nie wylogował się wtedy idiota i się pseudo umawiał z obycmi lafiryndami przez internet. Tak mnie zdenerwował, że sama założyłam konto i zaczęłam z nim gadać przez portal. Jak się z 5 razy ze mną umówił i odwoływał to się zorientowałam że taki erotoman gawędziarz z niego, a specjalnie jeszcze mu w tym czasie wolne dawałam, żeby myślał że w pracy jestem, ale gotowa byłam przyjść na to spotkanie i wręczyć mu wszystkie jego rzeczy.zgredka lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Thalia, jedno badanie plemników nie jest miearodajne, tzn jeśli wychodzi dobrze, to dobrze i powtarzać nie trzeba ale jeśli coś wychodzi nie tak, to trzeba po 3 miesiącach powtórzyć bo mogła być infkecja/choroba/zmęczenie etc.
natomiast dziewczyny tutaj pisały o różnych specyfikach na plemniory, może być nawet kwa foliowy -
smarta wrote:Mój to internetowe miłości też przerabiał. Nawet miał konto na jakimś erodate czy czymś takim. Jakoś przypadkiem mi się wyświetliło, nie wylogował się wtedy idiota i się pseudo umawiał z obycmi lafiryndami przez internet. Tak mnie zdenerwował, że sama założyłam konto i zaczęłam z nim gadać przez portal. Jak się z 5 razy ze mną umówił i odwoływał to się zorientowałam że taki erotoman gawędziarz z niego, a specjalnie jeszcze mu w tym czasie wolne dawałam, żeby myślał że w pracy jestem, ale gotowa byłam przyjść na to spotkanie i wręczyć mu wszystkie jego rzeczy.
Kupuję, ale mam nadzieję, że nie użyję
-
rany, dziewczyny, Wy to macie agentów! mój to poza tym, że straszny zazdrośnik, to nic - ani z byłymi nie gada, poza fb niczego nie ma, albo ja taka nieświadoma i radosna jak prosię w deszcz albo mi się wyjątek trafił
Anuśka, Krokodylica, beszka, helenkq, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam,
Krew oddana dobrowolnie z rana, teraz śniadanie, którego nie ma mi kto zrobić
No ja nie wiem dlaczego nie czeka na mnie jeszcze gotowe śniadanko...zaciążyłyście mnie to jesteście teraz za mnie odpowiedzialne, jeść dawać, itd.smarta, Tamka, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:rany, dziewczyny, Wy to macie agentów! mój to poza tym, że straszny zazdrośnik, to nic - ani z byłymi nie gada, poza fb niczego nie ma, albo ja taka nieświadoma i radosna jak prosię w deszcz albo mi się wyjątek trafił
No i konta na żadnym portalu nie ma
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Witam,
No ja nie wiem dlaczego nie czeka na mnie jeszcze gotowe śniadanko...zaciążyłyście mnie to jesteście teraz za mnie odpowiedzialne, jeść dawać, itd.
Nena, ja bym Ci to śnaidanko nawet zrobiła, tyle że tak daleko jesteśNenaaa lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Nenaaa wrote:Witam,
No ja nie wiem dlaczego nie czeka na mnie jeszcze gotowe śniadanko...zaciążyłyście mnie to jesteście teraz za mnie odpowiedzialne, jeść dawać, itd.Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny