X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Jestem, zajebiście na dodatek i się do tego przyznaję.

A co do byłej mojego męża to mam na nią szczególne uczulenie, bo jak się zaczęliśmy spotykać to ona sobie o nim przypomniała i jeździła do niego codziennie, dzwoniła 20 razy dziennie i prosiła o kolejną - trzecią szansę, bo ona za nim tęskni itd. Jako argument użyła zrobienie mu lodzika.

Potem jak już zaczęliśmy "chodzić" ze sobą i byliśmy parą przez rok to mój małż nie wylogował się z fb i jak zobaczyłam jakie rozmowy prowadził tam ze swoją byłą.... Tak sobie wspominali, jak się bzykali, jak ją za dupę trzymał i jak to było... Wtedy nasz związek praktycznie się rozpadł a ja straciłam zaufanie do niego. Ale jakoś to posklejaliśmy, ale to tylko dlatego że w końcu to były tylko rozmowy na fb, nie spotkali się ani nic, więc mu to wybaczyłam. Ale boli do tej pory.

Stąd jestem bardzo cięta na tą małą kurewkę.

Ot taka sytuacja.
    Witam serdecznie z rana :)
    Kroko spisywałaś.... Nie dość, że ślub tego samego dnia to jeszcze taka historia... Ja wlazłam mojemu na NK i też z byłą tak słodko pisali, że to było uczucie przez wielkie U, chwalił się jak dziecko adoptował, aż ona zapytała, gdzie ja wtedy byłam...Taki był agent... Powiem Ci że napisałam pozew wtedy i powiedziałam, żeby się już do tej byłej pakował... No ale w końcu poskładaliśmy się do kupy :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Yo! witam się z rana, z bólem brzucha :/ doszłam do wniosku, że to chyba duphaston mi funduje takie żołądkowe przyjemności... do tego drugą noc z rzędu pociłam się jak mysz pod miotłą :/

Kochana ja jak brałam dupka miałam dokładnie to samo, nocne poty i mdłości... I tak sobie wmawiałam, że to ciąża... Głupia ja... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko właściwie to ja nie mam problemu gorzej z małże za nim zaszłam w pierwszą poroniona ciążę robiliśmy badania spermola i wyszło ze ma tylko połowę dobrych plemników

Miała któraś tak z małże czy robiliscie coś z tym co by mu mogło pomóc

• smarta Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Witam serdecznie z rana :)
    Kroko spisywałaś.... Nie dość, że ślub tego samego dnia to jeszcze taka historia... Ja wlazłam mojemu na NK i też z byłą tak słodko pisali, że to było uczucie przez wielkie U, chwalił się jak dziecko adoptował, aż ona zapytała, gdzie ja wtedy byłam...Taki był agent... Powiem Ci że napisałam pozew wtedy i powiedziałam, żeby się już do tej byłej pakował... No ale w końcu poskładaliśmy się do kupy :)

Mój to internetowe miłości też przerabiał. Nawet miał konto na jakimś erodate czy czymś takim. Jakoś przypadkiem mi się wyświetliło, nie wylogował się wtedy idiota i się pseudo umawiał z obycmi lafiryndami przez internet. Tak mnie zdenerwował, że sama założyłam konto i zaczęłam z nim gadać przez portal. Jak się z 5 razy ze mną umówił i odwoływał to się zorientowałam że taki erotoman gawędziarz z niego, a specjalnie jeszcze mu w tym czasie wolne dawałam, żeby myślał że w pracy jestem, ale gotowa byłam przyjść na to spotkanie i wręczyć mu wszystkie jego rzeczy.

zgredka lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Thalia, jedno badanie plemników nie jest miearodajne, tzn jeśli wychodzi dobrze, to dobrze i powtarzać nie trzeba ale jeśli coś wychodzi nie tak, to trzeba po 3 miesiącach powtórzyć bo mogła być infkecja/choroba/zmęczenie etc.

natomiast dziewczyny tutaj pisały o różnych specyfikach na plemniory, może być nawet kwa foliowy

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Mój to internetowe miłości też przerabiał. Nawet miał konto na jakimś erodate czy czymś takim. Jakoś przypadkiem mi się wyświetliło, nie wylogował się wtedy idiota i się pseudo umawiał z obycmi lafiryndami przez internet. Tak mnie zdenerwował, że sama założyłam konto i zaczęłam z nim gadać przez portal. Jak się z 5 razy ze mną umówił i odwoływał to się zorientowałam że taki erotoman gawędziarz z niego, a specjalnie jeszcze mu w tym czasie wolne dawałam, żeby myślał że w pracy jestem, ale gotowa byłam przyjść na to spotkanie i wręczyć mu wszystkie jego rzeczy.
    O Ty podstępna dziewczynko... Dobre masz pomysły... Nie wpadłabym na to :) Kupuję, ale mam nadzieję, że nie użyję ;)

• Tamka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rany, dziewczyny, Wy to macie agentów! mój to poza tym, że straszny zazdrośnik, to nic - ani z byłymi nie gada, poza fb niczego nie ma, albo ja taka nieświadoma i radosna jak prosię w deszcz albo mi się wyjątek trafił ;)

Anuśka, Krokodylica, beszka, helenkq, Kropka_1 lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miał robione trzy razy i tak niestety ma mało ja myślała o jakimś zestawie z cynkiem

• smarta Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to po latach stwierdzam że mojemu to był ten GPS na palcu potrzebny. Jakoś teraz wydaję mi się że mu tak nie odbija.

Krokodylica lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
  • smarta Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Thalia, Androvit, Salfazin, witamina C, kwas foliowy a czasem nawet Clo - pół tabletki przez 3 miesiące się wtedy bierze ale to już lekarz przepisuje

p19uskjof9zg2kip.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta, może to były takie ostatnie podrygi męskiego wolnego ego ;) i faktycznie potrzebował GPSa na palcu..

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale te inne mogę mu sama kupić oprócz tego ostatniego

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Krew oddana dobrowolnie z rana, teraz śniadanie, którego nie ma mi kto zrobić :)
    No ja nie wiem dlaczego nie czeka na mnie jeszcze gotowe śniadanko...zaciążyłyście mnie to jesteście teraz za mnie odpowiedzialne, jeść dawać, itd. :)

smarta, Tamka, Czarnula87 lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • smarta Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą miałam wam wkleić wyniki mojego, może coś ktoś tam dopatrzy :)
    2014-07-24%2016.30.03.jpg
    2014-07-24%2016.30.17.jpg

p19uskjof9zg2kip.png
  • smarta Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Thalia wrote:
    Ale te inne mogę mu sama kupić oprócz tego ostatniego

Tak, jeszcze maca :)

p19uskjof9zg2kip.png
  • Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    rany, dziewczyny, Wy to macie agentów! mój to poza tym, że straszny zazdrośnik, to nic - ani z byłymi nie gada, poza fb niczego nie ma, albo ja taka nieświadoma i radosna jak prosię w deszcz albo mi się wyjątek trafił ;)
    Lajka masz za to prosię w deszcz bo się urechotałam z tego... Twój spotrowiec ma co robić... Mój takie głupoty robił jak mu się nudziło, więcc teraz dbam o to żeby mu się nie nudziło :) No i konta na żadnym portalu nie ma ;)

Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

• smarta Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Witam,
    Krew oddana dobrowolnie z rana, teraz śniadanie, którego nie ma mi kto zrobić :)
    No ja nie wiem dlaczego nie czeka na mnie jeszcze gotowe śniadanko...zaciążyłyście mnie to jesteście teraz za mnie odpowiedzialne, jeść dawać, itd. :)

Nena, ja bym Ci to śnaidanko nawet zrobiła, tyle że tak daleko jesteś :D

Nenaaa lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Witam,
    Nenaaa... Ja tak po cichu.... Szeptem.... Jakby Ci coś dziewczyny dały to zostaw okruszek jakiś dla mnie, bo mi też nie ma kto zrobić... A mi się tak nie chce wstać... :)

Nenaaa lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Nena, ja bym Ci to śnaidanko nawet zrobiła, tyle że tak daleko jesteś :D
    Ooo i już się wymówki zaczynają, każda dobra :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny zaopatrze go w to a co wy bralyscie bo ja mam kwas foliowy 800 z w1\b12 i jedem czy też mogę jeszcze coś brać

‹‹ 1317 1318 1319 1320 1321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ