X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

smarta, ahh co za ludzie. niestety pelno takich na swiecie :(

Asha, mnie brzuch w tym cyklu jak na @ zaczal bardzo wczesnie bolec, co wydalo mi sie podejrzane ;) co do ukrycia wykresu, to cie doskonale rozumiem ;) mnie komentarze b.nakrecaly....

Tamka, moj maz to tez jakis wyjatek. z bylymi kontaktu nie ma. jak sie dzieci porodzily to rzadko wychodzi gdzies z kolegami. nie abym mu bronila, ale on po prostu sil nie ma juz wieczorem ;) wiec raz na pare mies. sie zdarzy ;) ba! on nawet FB nie ma bo przeciwny ;)
    a jak sie czujesz? jak plamienie? mniejsz? ustapilo?

Thalia, nie chcesz swojego wykresu udostepnic bysmy mogly zobaczyc ;)

ja dzis kiepsko sie czuje, tzn. mdli mnei od rana :/ ale to w sumie dobrze, bo z dzidzia pewnie ok ;) brzuch boli i humor do niczego - juz sie mezowi za nic oberwalo ;)

mam pytanie do tych zaciazonych...czy na poczatku ciazy tez chcialo wam sie serduszkowac? bo mi teraz baaaardzo a w poprzednich ciazach w ogole nie mialamochoty przez pierwsze tygodnie.

Tamka lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    To już niedługo je będziesz miała, naciesz oczy póki możesz :)

Mój M. mówił kiedyś, że lubi małe i czarne kobietki, więc chyba ogólnie średnio mu się podobam bo ja przeciwieństwo :D Doprawdy nie rozumiem człowieka, siedzi ze mną mimo tego i to jeszcze całkiem grzecznie ;)

Właśnie zakładam alarm w piwnicy. :D
    W garażu już mam, teraz tylko podciągnąć do piwnicy obok. :P

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka mi się nie chciało, ale mi się rzadko chciało kiedykolwiek w życiu więc może mną się nie sugeruj :D I ogólnie to ja się bałam :)

Nona lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Asha Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli mnie po obu stronach jakby jajniki czy cos i czasami przeszywa jak na @ co to za cholera jest, boli strasznie :-(

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:

mam pytanie do tych zaciazonych...czy na poczatku ciazy tez chcialo wam sie serduszkowac? bo mi teraz baaaardzo a w poprzednich ciazach w ogole nie mialamochoty przez pierwsze tygodnie.

O matko, tak! Grać mi się chce jak cholera!!!! Ale się powstrzymujemy bo nie chcę nabroić. Ale chce mi się jak cholera.

• smarta Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    O matko, tak! Grać mi się chce jak cholera!!!! Ale się powstrzymujemy bo nie chcę nabroić. Ale chce mi się jak cholera.

Kroko, u Ciebie to nic nowego :D

Krokodylica lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Boli mnie po obu stronach jakby jajniki czy cos i czasami przeszywa jak na @ co to za cholera jest, boli strasznie :-(
    Nie wiem :( Może Kropson się implantuje...trzymaj się...

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • helenkq Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    To już niedługo je będziesz miała, naciesz oczy póki możesz :)

Mój M. mówił kiedyś, że lubi małe i czarne kobietki, więc chyba ogólnie średnio mu się podobam bo ja przeciwieństwo :D Doprawdy nie rozumiem człowieka, siedzi ze mną mimo tego i to jeszcze całkiem grzecznie ;)

ja tez lubie ciemnych z czarnymi oczami i ciemnym wlosami a mam blondyna z niebieskim oczami i nie zamieniłabym go na zadnego innego ;)

OMG!! ale macie przejscia z facetami... to ja jednak tolerancyjna nie jestem... spakowałbym walizki i za dzwi...
    moj nawet nie ma FB ani nic innego... jakby napisał innej kocham Cie to sorka ale nie ja... to ja jednak mam ideał...
    a ja jeszcze narzekam... sprząta, gotuje, wypłate oddaje... chociaz czasem zdazaja się zgrzyty finansowe ale tylko jak zaczyna brakować kaski ;)

jedyna akcja jaka pamiatam to z poł roku przed slubem z woja wychodził i pojechałąm na dworzec po niego... wychodze nie ma go... dzwonie nie odbiera...
    mysle co zrobic... ide do pierwszego baru... a on co siedzi z kumplem przy stoliku, piwo, i bajeruje jakas laske na chuste wojskowa, stanełam z boku i czekałam kiedy mnie zauważy... byłam zła jak osa ale teraz sie smieje...
    widziec jego mine jak mnie zobaczył... potulny jak baranek zabrał sie do auta ;D tylko jeszcze ta chuste musialam zabrac od tej laski ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 09:45

Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka ja całą ciążę miałam mega chcicę :]

• helenkq Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja w ciazy nic....zero... i nawet jak chciałam to posucha i zero poslizgu...
    obie ciaze... teraz jest inaczej ale chce mi sie dopiero teraz jak sie zaczyna II trymestr

dqpri09kenjjhndh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 21:51

Asha, Nenaaa lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    ja jak zajdę to bede panikować i przez pierwszy trymestr chuchać i dmuchać-o serduszkowaniu nawet nie pomysle
    Dokładnie tak miałam Nona, było to dla mnie czymś mega podrzędnym i myśli nie zajmowało :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Dziewczyny, mam fazę na badania teraz. Kiedy najlepiej zrobić FSH, LH, estradiol. Niby 1-3 dc ale lepiej 1 czy 3 bo nie mogę się zdecydować? :-)
    3

Nona lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej ho jeszcze raz już wróciłam i ogłaszam uroczyście że po 14 będą wyniki :)

Kropka_1 lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Hej hej ho jeszcze raz już wróciłam i ogłaszam uroczyście że po 14 będą wyniki :)

Wspaniale czekamy i szybko nam je napisz. :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Dzien dobry :)

smarta, ahh co za ludzie. niestety pelno takich na swiecie :(

Asha, mnie brzuch w tym cyklu jak na @ zaczal bardzo wczesnie bolec, co wydalo mi sie podejrzane ;) co do ukrycia wykresu, to cie doskonale rozumiem ;) mnie komentarze b.nakrecaly....

Tamka, moj maz to tez jakis wyjatek. z bylymi kontaktu nie ma. jak sie dzieci porodzily to rzadko wychodzi gdzies z kolegami. nie abym mu bronila, ale on po prostu sil nie ma juz wieczorem ;) wiec raz na pare mies. sie zdarzy ;) ba! on nawet FB nie ma bo przeciwny ;)
    a jak sie czujesz? jak plamienie? mniejsz? ustapilo?

Thalia, nie chcesz swojego wykresu udostepnic bysmy mogly zobaczyc ;)

ja dzis kiepsko sie czuje, tzn. mdli mnei od rana :/ ale to w sumie dobrze, bo z dzidzia pewnie ok ;) brzuch boli i humor do niczego - juz sie mezowi za nic oberwalo ;)

Kurcze nie wiem jak prowadzę go tylko na tele tutaj nie może zrzut zrobienia wkleję ale nie wiem czy dam radę

• helenkq Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nona sorka ze pytam ale ty sie starasz juz?... oswiec mnie ale chyba gdzies czytałam ze dopiero bedziesz sie starac po co robic te badania i tracic czas i kase jak moze sie okazac ze wszystko ok...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 10:00

dqpri09kenjjhndh.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Wspaniale czekamy i szybko nam je napisz. :D
    Ależ oczywiście podzielę się z Wami radością albo ... albo radością innej opcji nie ma ;D

Krokodylica, CzaryMary lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

‹‹ 1319 1320 1321 1322 1323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ