My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
smarta, ahh co za ludzie. niestety pelno takich na swiecie
Asha, mnie brzuch w tym cyklu jak na @ zaczal bardzo wczesnie bolec, co wydalo mi sie podejrzaneco do ukrycia wykresu, to cie doskonale rozumiem
mnie komentarze b.nakrecaly....
Tamka, moj maz to tez jakis wyjatek. z bylymi kontaktu nie ma. jak sie dzieci porodzily to rzadko wychodzi gdzies z kolegami. nie abym mu bronila, ale on po prostu sil nie ma juz wieczoremwiec raz na pare mies. sie zdarzy
ba! on nawet FB nie ma bo przeciwny
a jak sie czujesz? jak plamienie? mniejsz? ustapilo?
Thalia, nie chcesz swojego wykresu udostepnic bysmy mogly zobaczyc
ja dzis kiepsko sie czuje, tzn. mdli mnei od ranaale to w sumie dobrze, bo z dzidzia pewnie ok
brzuch boli i humor do niczego - juz sie mezowi za nic oberwalo
mam pytanie do tych zaciazonych...czy na poczatku ciazy tez chcialo wam sie serduszkowac? bo mi teraz baaaardzo a w poprzednich ciazach w ogole nie mialamochoty przez pierwsze tygodnie.Tamka lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:To już niedługo je będziesz miała, naciesz oczy póki możesz
Mój M. mówił kiedyś, że lubi małe i czarne kobietki, więc chyba ogólnie średnio mu się podobam bo ja przeciwieństwoDoprawdy nie rozumiem człowieka, siedzi ze mną mimo tego i to jeszcze całkiem grzecznie
Właśnie zakładam alarm w piwnicy.
W garażu już mam, teraz tylko podciągnąć do piwnicy obok. -
beszka wrote:
mam pytanie do tych zaciazonych...czy na poczatku ciazy tez chcialo wam sie serduszkowac? bo mi teraz baaaardzo a w poprzednich ciazach w ogole nie mialamochoty przez pierwsze tygodnie.
O matko, tak! Grać mi się chce jak cholera!!!! Ale się powstrzymujemy bo nie chcę nabroić. Ale chce mi się jak cholera.
-
Krokodylica wrote:O matko, tak! Grać mi się chce jak cholera!!!! Ale się powstrzymujemy bo nie chcę nabroić. Ale chce mi się jak cholera.
Kroko, u Ciebie to nic nowegoKrokodylica lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Nenaaa wrote:To już niedługo je będziesz miała, naciesz oczy póki możesz
Mój M. mówił kiedyś, że lubi małe i czarne kobietki, więc chyba ogólnie średnio mu się podobam bo ja przeciwieństwoDoprawdy nie rozumiem człowieka, siedzi ze mną mimo tego i to jeszcze całkiem grzecznie
ja tez lubie ciemnych z czarnymi oczami i ciemnym wlosami a mam blondyna z niebieskim oczami i nie zamieniłabym go na zadnego innego
OMG!! ale macie przejscia z facetami... to ja jednak tolerancyjna nie jestem... spakowałbym walizki i za dzwi...
moj nawet nie ma FB ani nic innego... jakby napisał innej kocham Cie to sorka ale nie ja... to ja jednak mam ideał...
a ja jeszcze narzekam... sprząta, gotuje, wypłate oddaje... chociaz czasem zdazaja się zgrzyty finansowe ale tylko jak zaczyna brakować kaski
jedyna akcja jaka pamiatam to z poł roku przed slubem z woja wychodził i pojechałąm na dworzec po niego... wychodze nie ma go... dzwonie nie odbiera...
mysle co zrobic... ide do pierwszego baru... a on co siedzi z kumplem przy stoliku, piwo, i bajeruje jakas laske na chuste wojskowa, stanełam z boku i czekałam kiedy mnie zauważy... byłam zła jak osa ale teraz sie smieje...
widziec jego mine jak mnie zobaczył... potulny jak baranek zabrał sie do autatylko jeszcze ta chuste musialam zabrac od tej laski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 09:45
Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybeszka wrote:Dzien dobry
smarta, ahh co za ludzie. niestety pelno takich na swiecie
Asha, mnie brzuch w tym cyklu jak na @ zaczal bardzo wczesnie bolec, co wydalo mi sie podejrzaneco do ukrycia wykresu, to cie doskonale rozumiem
mnie komentarze b.nakrecaly....
Tamka, moj maz to tez jakis wyjatek. z bylymi kontaktu nie ma. jak sie dzieci porodzily to rzadko wychodzi gdzies z kolegami. nie abym mu bronila, ale on po prostu sil nie ma juz wieczoremwiec raz na pare mies. sie zdarzy
ba! on nawet FB nie ma bo przeciwny
a jak sie czujesz? jak plamienie? mniejsz? ustapilo?
Thalia, nie chcesz swojego wykresu udostepnic bysmy mogly zobaczyc
ja dzis kiepsko sie czuje, tzn. mdli mnei od ranaale to w sumie dobrze, bo z dzidzia pewnie ok
brzuch boli i humor do niczego - juz sie mezowi za nic oberwalo
mam pytanie do tych zaciazonych...czy na poczatku ciazy tez chcialo wam sie serduszkowac? bo mi teraz baaaardzo a w poprzednich ciazach w ogole nie mialamochoty przez pierwsze tygodnie.
Kurcze nie wiem jak prowadzę go tylko na tele tutaj nie może zrzut zrobienia wkleję ale nie wiem czy dam radę -
nona sorka ze pytam ale ty sie starasz juz?... oswiec mnie ale chyba gdzies czytałam ze dopiero bedziesz sie starac po co robic te badania i tracic czas i kase jak moze sie okazac ze wszystko ok...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 10:00