My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ale moze trzeba sprawdzac bo owu wystepuje, tylko wczoraj sie cos przesunelo, moim zdaniem to dobry znak
Asha ja mam wywolywane @ bo moje jajniki same z siebie nie chca normalnie pracowac. Od listopada sie staramy o drugiego babla i kazdy cykl.niestety bezowulacyjny
Po porodzie nie zabezpieczalismy sie jakos.spe jalnie. Czasami bardziej uwazalismy i tyle.
Cos czuje ze chyba tylko na jednym dziecku sie u nas skonczy -
Cześć kochane, moja kobieta znowu stała się mężczyzną i mnie wczoraj wybzykoserduchowala
ploty rzeczywiście były ciekawe więc mu wybaczam
swoją drogą powiem wwam że ciekawe jest to jak ludzie potrafią być podli. Po dwóch latach uśmiechów, życzliwości i pomocy takie rzeczy o sobie usłyszeliśmy że aż się włos na głowie jeży. ..
Asha lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Czarnula87 wrote:Asha ja mam wywolywane @ bo moje jajniki same z siebie nie chca normalnie pracowac. Od listopada sie staramy o drugiego babla i kazdy cykl.niestety bezowulacyjny
Po porodzie nie zabezpieczalismy sie jakos.spe jalnie. Czasami bardziej uwazalismy i tyle.
Cos czuje ze chyba tylko na jednym dziecku sie u nas skonczy -
smarta wrote:Cześć kochane, moja kobieta znowu stała się mężczyzną i mnie wczoraj wybzykoserduchowala
swoją drogą powiem wwam że ciekawe jest to jak ludzie potrafią być podli. Po dwóch latach uśmiechów, życzliwości i pomocy takie rzeczy o sobie usłyszeliśmy że aż się włos na głowie jeży. ..
-
smarta wrote:Cześć kochane, moja kobieta znowu stała się mężczyzną i mnie wczoraj wybzykoserduchowala
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Nie chcialam sie nakrecac, no ale wszystko wskazywalo na yo ze jednak owulma a tu dupa.
Trudnoprzezyje.
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No tak wygladalo...kazdy by sie nakrecil...dlatego mi sie wydaje ze jest szansa ze sie przesunela i trzeba obserwowac bo za kilka dni moze byc ta wlasciwa, ale to tylko moje zdanie
Teraz juz chyba popij woda, zaczynam dzisiaj brac lutke. Powjnnam wczoraj ale mowie ok przesune jeden dzien. -
Czarnula87 wrote:Asha ja mam wywolywane @ bo moje jajniki same z siebie nie chca normalnie pracowac. Od listopada sie staramy o drugiego babla i kazdy cykl.niestety bezowulacyjny
Cos czuje ze chyba tylko na jednym dziecku sie u nas skonczy
Kochana a leki? Stymulacja? -
Kochana a napiszesz co się stało? Bo chyba nie dam rady Was nadrobić.