My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Smoczyca1 wrote:yyyy 41,57 chyba ale jednostki nie pamiętam bo małż mi zabrał wynik żeby mamuni pokazać
hahahah aniech ją gęś kopnie
-
Katjaa wrote:Hej KObietki!
Opowiadajcie co słychać...
dawno cie nie bylo u nasKatjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyłooo i po drzemce...
Katjaa "pijoku" jeden....bo na odwyk wyślę
co się działo, jak mnie nie było.....
nadal u mamusi jestem, która co i rusz mi jakieś jedzonko pod nos podaje, coby "wnusiątko" nakarmić...wrócę od niej dzisiaj jak "bączek" hahahahah.....
ale na gołąbki spędziłam apetyt:)Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chyba sie napije piwa dzis.. bo ryczec mi sie chce .. znowu okres owulacji..a ja znowu mam ta mysl ze znowu ucieka nam jajeczko.. kurwa !!!!!!!!!!
-
nick nieaktualnyhehehe dzisiaj wzięłam do mamusi "detektor tętna" coby wnusiątko "realnie" przedstawić....to najpierw musiałam dobre 5min szukać, bo mi gdzieś moje dziecko uciekało...a potem jak już znalazłam i dałam mamie słuchawki, to ta biedna może z 30sek posłuchała i BOOOMMMM...maleństwo musiało ręką lub nóżką kopnąć/ruszyć bo tylko jeden wielki chlupot i "brzdęk" w słuchawkach hehehehe.....ot się przywitało z babcią
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc Katja
Aniu, no przykro mi ze tak wyszło, ale w pl to normalka. Moze jak zadzwonią w pn. To ich spróbuj przekonać żebyście mogli od razu po wynik pojechać a nie,w piątek. Czasem sie uda kobietki w rejestracjach udobruchac i załatwić poza terminem
Ania_84, Katjaa lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
ehh malenq chyba zaczynam zdawac sobie sprawe z pewnych kwestii.. i czuje ze chyba nie ominie nas wizyta u psychologa.. bo znowu zaczynam plakac.. to juz pol roku.. odkad zaczelismy diagnostyke meza.. i wciaz jestsmy w kropce.. a ja przestaje byc juz "silna"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 18:20
-
smarta wrote:Czesc Katja
Aniu, no przykro mi ze tak wyszło, ale w pl to normalka. Moze jak zadzwonią w pn. To ich spróbuj przekonać żebyście mogli od razu po wynik pojechać a nie,w piątek. Czasem sie uda kobietki w rejestracjach udobruchac i załatwić poza terminem -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:ehh malenq chyba zaczynam zdawac sobie sprawe z pewnych kwestii.. i czuje ze chyba nie ominie nas wizyta u psychologa.. bo znowu zaczynam plakac.. to juz pol roku.. odkad zaczelismy diagnostyke meza.. i wciaz jestsmy w kropce.. a ja przestaje byc juz "silna"
dobry terapeuta postawi cie na nogi w 2 miesiace
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 18:38
-
ja znam terapeute co mnie postawi do pionu w godzine
jest miedzy nogami meza
nie no ale tak serio serio.. to wiem ze nas to nie ominie.. bo czuje ze pozostanie nam dawca ..