My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Kto z tych osob ze zdjec ci najbardziej pasuje intuicyjnie...komu bys zaufala?
-
Anuśka wrote:No nikt mi nie chce nic streścić.... Och Wy baby... Dobrze, żem domyślna to widzę że u Biedroneczki jakiś cień się pojawił
-
Ania_84 wrote:1 i ostatnia ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 19:28
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No to teraz 1) to facet....jak pojdziesz do faceta...bedziesz sie czula bezpiecznie i na luzie opowiadajac o uplawach i o tym jak siedzisz rozkraczona na fotelu u gina itd... I szukasz szyjki itp ...???
-
Ania_84 wrote:wiesz ja chyab bardziej patrze na to ze chcemy isc po to aby nam ktos pomogl w przypadku dawcy to wszytsko przemyslec poukladac..i jakos o fotelu chyb nie musze tam gadac .. przynajemnij tak m sie wydaje
-
A pozatym.. wiesz..jakos hodzilam do gina faceta..i chyba bardziej o takich sprawach krepowalabym sie przed kobieta
no i najwazniejsze.. głównie chcialabym zeby wzmocnil samoocene mojego meza.. bo widze ze ja traci -
Ania_84 wrote:A pozatym.. wiesz..jakos hodzilam do gina faceta..i chyba bardziej o takich sprawach krepowalabym sie przed kobieta
no i najwazniejsze.. głównie chcialabym zeby wzmocnil samoocene mojego meza.. bo widze ze ja traciAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A pozatym.. wiesz..jakos hodzilam do gina faceta..i chyba bardziej o takich sprawach krepowalabym sie przed kobieta
no i najwazniejsze.. głównie chcialabym zeby wzmocnil samoocene mojego meza.. bo widze ze ja traci -
no nic zobaczymy jak poczuje sie gorzej u niego to spobuje sama..choc wolalabym razem z mezem.. chodzi mi glownie o tego dawce lub adopcje
jeszcze pogadam z mezemjak on by chcial
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 19:38
Asha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:no nic zobaczymy jak poczuje sie gorzej u niego to spobuje sama..choc wolalabym razem z mezem.. chodzi mi glownie o tego dawce lub adopcje
jeszcze pogadam z mezemjak on by chcial