My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem. z mysla o psychologu juz sie sowajamy od pol roku.. poki co jakos nam sie udawalo .. ale widze po sobie ze chyba bedzie trzeba z inego skorzystac.. jakbysmy mieli ase to pojechali bysmy jutro na warsztaty psych do Novum..bo akurat sa dawcach itp itd i ogolnie o nieplodnosci
Asha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wiem. z mysla o psychologu juz sie sowajamy od pol roku.. poki co jakos nam sie udawalo .. ale widze po sobie ze chyba bedzie trzeba z inego skorzystac.. jakbysmy mieli ase to pojechali bysmy jutro na warsztaty psych do Novum..bo akurat sa dawcach itp itd i ogolnie o nieplodnosci
chcecie isc jako para, czy chcesz isc sama?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 18:49
-
nie chcemy isc razem bo uwazamy ze jesli decyzja o dawcy zosanie podjeta to powinnismy isc razem
Asha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:nie chcemy isc razem bo uwazamy ze jesli decyzja o dawcy zosanie podjeta to powinnismy isc razem
-
dziekuje kochana
ja nie widze roznicy
nawet nie wiedzialam ze taka jest roznica
w takim razie bedziemy szukac psychoterapeuty
-
Ania_84 wrote:dziekuje kochana
ja nie widze roznicy
nawet nie wiedzialam ze taka jest roznica
w takim razie bedziemy szukac psychoterapeuty
-
Ania_84 wrote:znalazlam taka babeczke ale to chyba jednak psycholog
http://kielcepsycholog.pl/index.phpWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 19:07
-
chcialam wyszukac psychoterapeuty ktory zajmuje sie tez psychoterapia nieplodnosci ..nie wiem czy cos takiego jest
-
Ania_84 wrote:chcialam wyszukac psychoterapeuty ktory zajmuje sie tez psychoterapia nieplodnosci ..nie wiem czy cos takiego jest
Psychoterapeuta , jezeli jest dobry to nie musi sie wcale zajmowac plodnoscia , on/ ona ci pomoze tak czy tak, psychterapeuta nie rozwiaze twoich problemow za ciebie, on ci pomoze znalezc droge do ich rozwiazania...i nie ma znaczenia czy on / ona zajmuje sie bezplodnoscia czy nie -
Ania_84 wrote:chcialam wyszukac psychoterapeuty ktory zajmuje sie tez psychoterapia nieplodnosci ..nie wiem czy cos takiego jest
A w ogóle to zapitalam w domu i nie wiem co się u Was dzieje... Tyle stron napisałyście że poproszę o skrót jakiś szybki, bo za moment znowu w gary wpadam -
Dobra cos takiego znalazlam
http://www.ipk.info.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=3 -
nick nieaktualny