My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Dziewczyny podpowiedzcie mi, czy jeśli nie mam rozciągliwego śluzu ale wodnisty to czy on tez uważany jest za płodny i można coś zdziałać? Dodam że u mnie taki rozciągliwy raczej nie wystpeuje, jak już to musze się go mega mocno naszukac w środku, a teraz w tym cyklu w sumie (pierwszy raz od nie pamiętam kiedy) mam dużo wodnistego śluzu że aż mnie zalewa,
-
Czarnula87 wrote:Dziewczyny podpowiedzcie mi, czy jeśli nie mam rozciągliwego śluzu ale wodnisty to czy on tez uważany jest za płodny i można coś zdziałać? Dodam że u mnie taki rozciągliwy raczej nie wystpeuje, jak już to musze się go mega mocno naszukac w środku, a teraz w tym cyklu w sumie (pierwszy raz od nie pamiętam kiedy) mam dużo wodnistego śluzu że aż mnie zalewa,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane, wodnisty tez jest uznawany za płodny a tam gdzie ma sie ciagnąć to sie ciągnie
my z mężem wieczko wypylismy i liczę na jakaś wieczorną akcje
u mnie rozciagliwie i boląco ale testy LH z bladą kreską choć i. Do końca nie wierzę
uciekam dziś i do jutra :*
Anuśka lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
Właśnie skończyłam piec moje chlebki
No i nie mogłam się powstrzymać i musiałam Wam pokazać co żem ukleiła
A w smaku są tak pyszne, że połowę pierwszego zjedliśmy zanim jeszcze zdążył ostygnąć
No a teraz padam na twarz
Do jutra KochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 23:49
Malenq, cymcia, Krokodylica, Czarnula87, Smoczyca1, Anastazjaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
POBUDKA !!!! Wsrtawać proszę i tempki mierzyć, na testy siusiać, zaciążone mogą jeszcze podrzemać.
My z małżem wybieramy się właśnie na wycieczkę do stolicy, może któraś relacjd z pogody zdać ? Bo w necie piszą że pada.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnychoco wrote:POBUDKA !!!! Wsrtawać proszę i tempki mierzyć, na testy siusiać, zaciążone mogą jeszcze podrzemać.
My z małżem wybieramy się właśnie na wycieczkę do stolicy, może któraś relacjd z pogody zdać ? Bo w necie piszą że pada.