My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Ja sem Anna.
(Anka jakos nie lubię okrutnie, a teściowa tak do mnie mówi
)
I ja pozostałym Annom życzę szczęścia, przede wszystkim zielonej fasolki.i wszystkim Aniom/ Annom/ Ankom /Hankom/Haniom..rowniez najlepszego
-
Asha wrote:To powera z rana dostalas
fosola ci sluzy...moze do swojego sie nie dotykaj bo jak mu " strzepniesz" yo bidulek w szpitalu wyladuje
Wczoraj wieczorem mu strzepałam.Człowiek się pogził w końcu to i humor lepszy i energii więcej. Ale mi się już chciało.
Asha, Tamka lubią tę wiadomość
-
cześ Kobitki;) właśnie wróciłam z Bułgarii;) we wtorek do lekarza może już będzie coś widac na usg;) okresu brak,ale objawów ciążowych też brak,co mnie martwi. po prostu zero
Wszystkim Annom - wszystkiego najlepszego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 08:14
Krokodylica, Asha, Thalia, beszka, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:cześ Kobitki;) właśnie wróciłam z Bułgarii;) we wtorek do lekarza może już będzie coś widac na usg;) okresu brak,ale objawów ciążowych też brak,co mnie martwi. po prostu zero
Wszystkim Annom - wszystkiego najlepszego! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:ja też jestem na fb
zapraszam https://www.facebook.com/kkumnacka
asha, masz wysoką temperaturkę, będzie zielona kropka;) a to jak byś mogła mnie dodać to by było lepiej jestem na tele i nie mogę skopiować linka
idę umy okna;) dzisiaj mnie jakoś nosi;) -
Czarnula87 wrote:Bo masz termometr pewnie z jednym miejscem po przecinku?
wyczuwam u ciebie kropka zielonegoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 08:52
-
nick nieaktualny