My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:A ja Ci nie wyślę
Jak zdróweczko Smoczku?
A zdrówko dziękuję wszystko dobrze troche jajcor mnie boli ale już się przyzwyczaiłam
Jedno mnie martwi moja ginekolożka wraca z urlopu 10 sierpnia i nie wiem czy iść do innego czy czekać za nią jak myślicie? -
Smoczyca1 wrote:Ty babko nie musisz
A zdrówko dziękuję wszystko dobrze troche jajcor mnie boli ale już się przyzwyczaiłam
Jedno mnie martwi moja ginekolożka wraca z urlopu 10 sierpnia i nie wiem czy iść do innego czy czekać za nią jak myślicie?
Ja bym poczekała... I tak nic nie zobaczysz teraz... Dopiero w 6-7tyg coś widać, więc jak nie ma plamień to leż i wypoczywaj i czekaj na swojegoSmoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ja bym poczekała... I tak nic nie zobaczysz teraz... Dopiero w 6-7tyg coś widać, więc jak nie ma plamień to leż i wypoczywaj i czekaj na swojego
Ale w poniedziałek pojadę jeszcze raz betę zrobie zobaczę czy wzrasta -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a było juz widac na usg cos? mi lekarz tydzien temu nawet "nie chciał zagladac", bo powiedzial,ze za wczesnie
Bellybestfriend wyliczyl mi,ze niby jestem w w 6 tygodniu ciąży
(5 tyg. i 1 dzień)a termin na 27 marca, hehWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 09:53
-
Dzień dobry,
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Ań! moja Babcia od rana id telefonu nie odchodzitego i Wam życzę, samych serdecznych życzeń i oczywiście dorodnych fasolek!!
Anuśka, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ale miałam dziś sen... Najpierw byłam na jakimś pogrzebie, na którym podawali tort czekoladowy. Potem na imprezie domówce i w końcu wraz z koleżanką zostałyśmy uprowadzone prze UWAGA: niedźwiedzia brunatnego!!! Ogromnego niedźwiedzia, który nas uprowadził do jaskini i dał do jedzenia dużą surową rybę. Jak się okazało, niedźwiedź dzielił jaskinię z Janosikiem! Janosik (albo inny taki rozbójnik) przyszedł i zaczął organizować ognisko. Nie pamiętam jak to się skończyło
Blondik, Czarnula87, Anuśka, Tamka, Thalia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:a było juz widac na usg cos? mi lekarz tydzien temu nawet "nie chciał zagladac", bo powiedzial,ze za wczesnie
Bellybestfriend wyliczyl mi,ze niby jestem w w 6 tygodniu ciąży
(5 tyg. i 1 dzień)a termin na 27 marca, heh