My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:patrząc na mój bebzon chyba jeszcze z miesiąc poukrywam ale dalej się nie da
rano jak wstaje jest ok a później .... masakra jakaśAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYasmin wrote:Dziewczyny ale miałam dziś sen... Najpierw byłam na jakimś pogrzebie, na którym podawali tort czekoladowy. Potem na imprezie domówce i w końcu wraz z koleżanką zostałyśmy uprowadzone prze UWAGA: niedźwiedzia brunatnego!!! Ogromnego niedźwiedzia, który nas uprowadził do jaskini i dał do jedzenia dużą surową rybę. Jak się okazało, niedźwiedź dzielił jaskinię z Janosikiem! Janosik (albo inny taki rozbójnik) przyszedł i zaczął organizować ognisko. Nie pamiętam jak to się skończyło
to musiała byc niezła impreza skoro nie pamietaszYasmin lubi tę wiadomość
-
dziewczyny, ja poszłam wcześnie na USG w 5t i 6d i nic nie było widać. lek nie potwierdził ciąży i było mi bardzo ciężko. Martwiłam się pomimo iż miałam świadomość iż zarodek widać około 8 t i spodziewałam się że nie będzie nic widać. 2 tyg później widziałam już dzidzię i bijące serduszko. Bardzo mi się do USG spieszyło, ale potem żałowałam że nie poczekałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 10:08
Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ja bym poczekała... I tak nic nie zobaczysz teraz... Dopiero w 6-7tyg coś widać, więc jak nie ma plamień to leż i wypoczywaj i czekaj na swojego
Dokładnie.
Ja czekam aż mój wróci, tez na urlopie, do 4 sierpnia.
Ja tak z doskoku u Was bo dalej wekuję.
Dziękuję wszystkim razem i każdej z osobna za życzenia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyThalia wrote:Tylko ze trzeba jakąś listę zrobić albo grupę bo nie wiadomo kto jest kto
to może grupa? :] jedną już zakładałam na wątku plotek tu na ovu :] mamy grupę zamkniętą i ukrytą więc nikt kto w grupie nie jest nic nie widzi :] mamy liste osób kto jest kto, kto kiedy ma imieniny i urodziny, listę zafasolkowanych kto co kiedy itp :]
jakbyście chciały to mogę ząłożyć i ogarnąc :] bo lubię takie rzeczyBlondik, Yasmin, Asha, Tamka, zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:to może grupa? :] jedną już zakładałam na wątku plotek tu na ovu :] mamy grupę zamkniętą i ukrytą więc nikt kto w grupie nie jest nic nie widzi :] mamy liste osób kto jest kto, kto kiedy ma imieniny i urodziny, listę zafasolkowanych kto co kiedy itp :]
jakbyście chciały to mogę ząłożyć i ogarnąc :] bo lubię takie rzeczyjestem za
-
nick nieaktualny
-
to ja jestem jakiś ewenement... bo byłam u gina jakoś 4 tydz. 5 dzień czy jakoś tak i był dorodny kropek na usg... i wszystko gin widział... ale może to dlatego, że to ta ciąża bliźniacza ma być
teraz jestem 5 tydz. 3 dzień
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:to ja jestem jakiś ewenement... bo byłam u gina jakoś 4 tydz. 5 dzień czy jakoś tak i był dorodny kropek na usg... i wszystko gin widział... ale może to dlatego, że to ta ciąża bliźniacza ma być
teraz jestem 5 tydz. 3 dzień
może wiele też zależy od jakości sprzętu... Chociaż wiele też znam kobitek, u których widać wcześniej. Z resztą ja miałam późną owulację więc ten tydzień zawsze u mnie jest taki "nie do końca". Wciąż uważam jednak, że jeżeli nic złego się nie dzieje, to warto trochę poczekać
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:to może grupa? :] jedną już zakładałam na wątku plotek tu na ovu :] mamy grupę zamkniętą i ukrytą więc nikt kto w grupie nie jest nic nie widzi :] mamy liste osób kto jest kto, kto kiedy ma imieniny i urodziny, listę zafasolkowanych kto co kiedy itp :]
jakbyście chciały to mogę ząłożyć i ogarnąc :] bo lubię takie rzeczy
super pomysl....bo ja tak publicznie to np. zadnych zdjec swoich a tymbardzije dzieci nie wstawie, a w zamknietej grupie, bym pokazala...i swobodnije mozna pogadac
dzien dobry
Sto lat sto lat sto lat wszystkim Annom i Hannom
kroko ja moj termometr do szuflady wlozylam, gdy sie o groszku dowiedzialm
mialma cos jeszcze napisac, ale nie pmietam
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny