X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    to może grupa? :] jedną już zakładałam na wątku plotek tu na ovu :] mamy grupę zamkniętą i ukrytą więc nikt kto w grupie nie jest nic nie widzi :] mamy liste osób kto jest kto, kto kiedy ma imieniny i urodziny, listę zafasolkowanych kto co kiedy itp :]

jakbyście chciały to mogę ząłożyć i ogarnąc :] bo lubię takie rzeczy :D
    jaka grupa na ovu??? i dlaczego ja nic nie wiem :/

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde.... nie pamiętam czy brałam podczas śniadania kwas foliowy czy nie :/ Jak myślicie, brać np za parę godzin? czy olać?

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    jaka grupa na ovu??? i dlaczego ja nic nie wiem :/

Na fb

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    szczęściaro :) może wiele też zależy od jakości sprzętu... Chociaż wiele też znam kobitek, u których widać wcześniej. Z resztą ja miałam późną owulację więc ten tydzień zawsze u mnie jest taki "nie do końca". Wciąż uważam jednak, że jeżeli nic złego się nie dzieje, to warto trochę poczekać
    uffff dzięki że jesteście u mnie chyba spokój trochę jajnik mnie boli no i cycki ale to chyba nic nienormalnego? Żadnych plamień, mdłości czy innych niepokojących objawów.

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Tamka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    szczęściaro :) może wiele też zależy od jakości sprzętu... Chociaż wiele też znam kobitek, u których widać wcześniej. Z resztą ja miałam późną owulację więc ten tydzień zawsze u mnie jest taki "nie do końca". Wciąż uważam jednak, że jeżeli nic złego się nie dzieje, to warto trochę poczekać
    Yasmin, ja pojechałam jak na sygnale ze względu na plamienie, bo byłam przerażona, najpierw zadzwoniłam ,gin zapytał jaka beta, jak usłyszał 2700 to powiedział, że już będzie ciążę widać, jakby nie było plamień czekałabym cierpliwie do 30 lipca - bo miałam umówioną wizytę właśnie na 7 tydzień żeby spokojnie zobaczyć serdszuko

Thalia, przepraszam autorsko pomysłu ;)

Thalia, Ewik lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Thalia wrote:
    Na fb
    Tak tak na fb widzę ale czarna ma coś tu na owu ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Thalia wrote:
    Na fb
    Tak tak na fb widzę ale czarna ma coś tu na owu ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• momo1009 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) A co tu się dzieje? ;)

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Yasmin, ja pojechałam jak na sygnale ze względu na plamienie, bo byłam przerażona, najpierw zadzwoniłam ,gin zapytał jaka beta, jak usłyszał 2700 to powiedział, że już będzie ciążę widać, jakby nie było plamień czekałabym cierpliwie do 30 lipca - bo miałam umówioną wizytę właśnie na 7 tydzień żeby spokojnie zobaczyć serdszuko

Thalia, przepraszam autorsko pomysłu ;)
    No właśnie, u Ciebie był wyraźny powód. Tak się cieszę z Twoich bliźniaków :D marzyły mi się :D

Smoczyca - jak najbardziej to nic nienormalnego :) tak trzymaj :*

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ nic się nie stało wybaczam

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już tłumaczę :D

Z dziewczynami z wątku ploty ploteczki tutaj z ovu jakiś czas temu włąsnie załozyłyśmy sobie taką grupę na fb - tajną - nikt nas nie widzi co piszemy, kto w niej jest itp :] tylko my co jesteśmy w grupie :]

już założyłam na fb grupę dla nas Gang 18+ dodałam nawet 4 z was które już mam w znajomych ;]

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za pół godiznki uciekam do pracy, więc już mówię co i jak :D

Te osoby które już są w grupie mogą dodawać inne z was :] więc przesyłajcie sobie namairy na fb i zapraszam do grupy, a wieczorkiem zacznę ogarniać kto co i jak :D

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:

już założyłam na fb grupę dla nas Gang 18+ dodałam nawet 4 z was które już mam w znajomych ;]
    lecę szukać :)

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:

Z dziewczynami z wątku ploty ploteczki tutaj z ovu jakiś czas temu włąsnie załozyłyśmy sobie taką grupę na fb - tajną - nikt nas nie widzi co piszemy, kto w niej jest itp :] tylko my co jesteśmy w grupie :]

aaa buuuuuu- wchodze na wątek, a tu jakieś spiskowe tajne grupy się tworzą :P pffff i nikt o cymci nie pomyślał :P

co tam moje kobitki? która w ciąży od wczoraj?

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    aaa buuuuuu- wchodze na wątek, a tu jakieś spiskowe tajne grupy się tworzą :P pffff i nikt o cymci nie pomyślał :P

co tam moje kobitki? która w ciąży od wczoraj?

jak nie? cymciu wysłaląm ci namiar na fb ;) i tym dziewczynom któe mam tutaj w znajomych też :]

cymcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/groups/gang18plus/ grupa na razie zamknięta, możecie isę oddawać na wzajem ;) potem się ją utajni itp :D

• zgredka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo, ja po kolejnym wieczorze z kolezanka. Moj zrobil tort bezowy i sie nazarlam, wkleilabym fote tego cudu ale nie umiem ..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    jak nie? cymciu wysłaląm ci namiar na fb ;) i tym dziewczynom któe mam tutaj w znajomych też :]

odwołuję moje imputacje :d czarnulka pomyślała o wszystkich :D
    cmok cmok :D

Czarnula87, Yasmin lubią tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    dziewczyny, ja poszłam wcześnie na USG w 5t i 6d i nic nie było widać. lek nie potwierdził ciąży i było mi bardzo ciężko. Martwiłam się pomimo iż miałam świadomość iż zarodek widać około 8 t i spodziewałam się że nie będzie nic widać. 2 tyg później widziałam już dzidzię i bijące serduszko. Bardzo mi się do USG spieszyło, ale potem żałowałam że nie poczekałam
    dlatego cierpliwie czekam ;)

ale ja cwaniara jestem bo to druga ciąża - w pierwszej też wyrwałam zaraz po teście, więc rozumiem was dziewczyny że chcecie iść od razu ;)

ufff Tamka no to cieszę się że nie jestem sama ;)

Tamka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    bo miałam umówioną wizytę właśnie na 7 tydzień żeby spokojnie zobaczyć serdszuko
    a teraz na kiedy?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 1351 1352 1353 1354 1355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ