My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:to może grupa? :] jedną już zakładałam na wątku plotek tu na ovu :] mamy grupę zamkniętą i ukrytą więc nikt kto w grupie nie jest nic nie widzi :] mamy liste osób kto jest kto, kto kiedy ma imieniny i urodziny, listę zafasolkowanych kto co kiedy itp :]
jakbyście chciały to mogę ząłożyć i ogarnąc :] bo lubię takie rzeczy -
nick nieaktualny
-
Yasmin wrote:szczęściaro
może wiele też zależy od jakości sprzętu... Chociaż wiele też znam kobitek, u których widać wcześniej. Z resztą ja miałam późną owulację więc ten tydzień zawsze u mnie jest taki "nie do końca". Wciąż uważam jednak, że jeżeli nic złego się nie dzieje, to warto trochę poczekać
-
Yasmin wrote:szczęściaro
może wiele też zależy od jakości sprzętu... Chociaż wiele też znam kobitek, u których widać wcześniej. Z resztą ja miałam późną owulację więc ten tydzień zawsze u mnie jest taki "nie do końca". Wciąż uważam jednak, że jeżeli nic złego się nie dzieje, to warto trochę poczekać
Thalia, przepraszam autorsko pomysłuThalia, Ewik lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Yasmin, ja pojechałam jak na sygnale ze względu na plamienie, bo byłam przerażona, najpierw zadzwoniłam ,gin zapytał jaka beta, jak usłyszał 2700 to powiedział, że już będzie ciążę widać, jakby nie było plamień czekałabym cierpliwie do 30 lipca - bo miałam umówioną wizytę właśnie na 7 tydzień żeby spokojnie zobaczyć serdszuko
Thalia, przepraszam autorsko pomysłumarzyły mi się
Smoczyca - jak najbardziej to nic nienormalnegotak trzymaj :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuż tłumaczę
Z dziewczynami z wątku ploty ploteczki tutaj z ovu jakiś czas temu włąsnie załozyłyśmy sobie taką grupę na fb - tajną - nikt nas nie widzi co piszemy, kto w niej jest itp :] tylko my co jesteśmy w grupie :]
już założyłam na fb grupę dla nas Gang 18+ dodałam nawet 4 z was które już mam w znajomych ;]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Już tłumaczę
Z dziewczynami z wątku ploty ploteczki tutaj z ovu jakiś czas temu włąsnie załozyłyśmy sobie taką grupę na fb - tajną - nikt nas nie widzi co piszemy, kto w niej jest itp :] tylko my co jesteśmy w grupie :]
już założyłam na fb grupę dla nas Gang 18+ dodałam nawet 4 z was które już mam w znajomych ;]
aaa buuuuuu- wchodze na wątek, a tu jakieś spiskowe tajne grupy się tworząpffff i nikt o cymci nie pomyślał
co tam moje kobitki? która w ciąży od wczoraj?Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycymcia wrote:aaa buuuuuu- wchodze na wątek, a tu jakieś spiskowe tajne grupy się tworzą
pffff i nikt o cymci nie pomyślał
co tam moje kobitki? która w ciąży od wczoraj?
jak nie? cymciu wysłaląm ci namiar na fbi tym dziewczynom któe mam tutaj w znajomych też :]
cymcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yasmin wrote:dziewczyny, ja poszłam wcześnie na USG w 5t i 6d i nic nie było widać. lek nie potwierdził ciąży i było mi bardzo ciężko. Martwiłam się pomimo iż miałam świadomość iż zarodek widać około 8 t i spodziewałam się że nie będzie nic widać. 2 tyg później widziałam już dzidzię i bijące serduszko. Bardzo mi się do USG spieszyło, ale potem żałowałam że nie poczekałam
ale ja cwaniara jestem bo to druga ciąża - w pierwszej też wyrwałam zaraz po teście, więc rozumiem was dziewczyny że chcecie iść od razu
ufff Tamka no to cieszę się że nie jestem samaTamka lubi tę wiadomość