My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:Ewik, właśnie mam dziś drugi dzień bez plamienia
oby tak zostało! za to zalał mnie ten osławiony kremowy śluz więc mokro mi, że hej, ale twardo chodzę bez wkładki bo zaczynała mi się już jakaś infekcja
no u mnie się właśnie dla odmiany znowu pojawiło ale pisałam smsa do mojej ginki i mi odpisała że dupek 3x1 i letrox 75 1x1 i bete mam jeszcze raz wykonać w poniedziałek i środę podała mi nawet w jakim lab.mam to zrobić -
Yasmin wrote:Dziewczyny ale miałam dziś sen... Najpierw byłam na jakimś pogrzebie, na którym podawali tort czekoladowy. Potem na imprezie domówce i w końcu wraz z koleżanką zostałyśmy uprowadzone prze UWAGA: niedźwiedzia brunatnego!!! Ogromnego niedźwiedzia, który nas uprowadził do jaskini i dał do jedzenia dużą surową rybę. Jak się okazało, niedźwiedź dzielił jaskinię z Janosikiem! Janosik (albo inny taki rozbójnik) przyszedł i zaczął organizować ognisko. Nie pamiętam jak to się skończyło
Hehehehe a to dobre.
A mi się śniło dzisiaj że jak poszłam do toalety to zobaczyłam krew. Dzięki Bogu to tylko sen. -
Ja generalnie fejsbukuje, ale jak się podłączę do grupy, to będzie mój fejsbuk cały otwarty ?
Wszystkiego Naj dla wszystkich Ań i Hań (i da Ciebie Kroko oddzielnie, boś dla mnie Kroko, a nie Anna)
swoją drogą specjalnie leciałam dziś do Lidla po crocsy, po taniości... ale nie było, za to moja mama wyłapała dla mnie malinkowe u siebie w mieścieTamka, Krokodylica, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yasmin wrote:Kroko 100 lat
zdrówka i spełnienia marzeń
Dziękuję bardzo.Tobie i wszystkim życzącym, nie chcę nikogo pominąć, ale weki robię i tak Was czytam z doskoku.
Jeszcze sałatkę będę robić bo wieczorem na pewno jacyś goście się zjawią.
Ja rozmawiałam wczoraj z mężem i ustaliśmy że na razie nic nie mówimy o ciąży, poczekam ten tydzień z haczkiem i jak gin zrobi mi usg i wszystko będzie dobrze to wtedy powiemy.zgredka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:to może grupa? :] jedną już zakładałam na wątku plotek tu na ovu :] mamy grupę zamkniętą i ukrytą więc nikt kto w grupie nie jest nic nie widzi :] mamy liste osób kto jest kto, kto kiedy ma imieniny i urodziny, listę zafasolkowanych kto co kiedy itp :]
jakbyście chciały to mogę ząłożyć i ogarnąc :] bo lubię takie rzeczy
Bardzo dobry pomysł. -
Krokodylica wrote:Ja rozmawiałam wczoraj z mężem i ustaliśmy że na razie nic nie mówimy o ciąży, poczekam ten tydzień z haczkiem i jak gin zrobi mi usg i wszystko będzie dobrze to wtedy powiemy.
Skserowałam zdjęcie z USG i rodzicom dałam oraz siostrze. A reszta to juz poszła poza mną
Tamka, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
beszka wrote:super pomysl....bo ja tak publicznie to np. zadnych zdjec swoich a tymbardzije dzieci nie wstawie, a w zamknietej grupie, bym pokazala...i swobodnije mozna pogadac
dzien dobry
Sto lat sto lat sto lat wszystkim Annom i Hannom
kroko ja moj termometr do szuflady wlozylam, gdy sie o groszku dowiedzialm
mialma cos jeszcze napisac, ale nie pmietam
Z szuflady zawsze mozna go wyjąć. Mój sposób jest skuteczniejszy. :PPP -
Ewik wrote:no u mnie się właśnie dla odmiany znowu pojawiło ale pisałam smsa do mojej ginki i mi odpisała że dupek 3x1 i letrox 75 1x1 i bete mam jeszcze raz wykonać w poniedziałek i środę podała mi nawet w jakim lab.mam to zrobić
choćby się nie wiem jak chciało, to siedzi w głowie
-
Tamka wrote:gdzie??? to jak to TY mnie masz, a ja Ciebie nie, hę?!
Powiedzmy, że ja nie mam oficjalnego konta na fb więc nie pójdę do Was
Jak tam będziecie siedziały cały czas to ja foch na zawszezgredka lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:a nieoficjalne masz?
to dołącz nieoficjalnym, szpiegu
jak Ty mnie znalazłaś??
Pamiętasz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 11:15
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochaniutkie:)
Wszystkim Aniom, Haniom wszystkiego wszystkiego naj naj naj i żeby życie dosładzało, nie soliło...aby mężowie grzeczni byli...
co tam? jak tam?
jak samopoczucie???
u mnie znowu ból głowy, ale porannym (pierwszym od 3miesięcy!!!!!!!!!) seruszkowaniem - zdusiłam go w zarodku...heheheheh bosssszzzzzzzzzzzzzzz to był jeden z nalepszych seksiorów ever!!!!!!!!! hahahaha i dobry humorek na weekend zapewniony....
Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z grupami jest fajnie bo po perwsz ektos kto chce odpoczc od ovu .. to tylko na fb pisze
ja juz jetsem w 3 grupach takich a i tak sporo sie udielam na forum