My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili83 wrote:hehe to tak jak ja:)zostaniemy same:(
Albo pójdziemy za tłumem i w końcu te konta załozymy. A kumpel będzie uhahany bo w końcu czteropak piwa dostanie
Ania_84 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Dzień dobry kochaniutkie:)
Wszystkim Aniom, Haniom wszystkiego wszystkiego naj naj naj i żeby życie dosładzało, nie soliło...aby mężowie grzeczni byli...
co tam? jak tam?
jak samopoczucie???
u mnie znowu ból głowy, ale porannym (pierwszym od 3miesięcy!!!!!!!!!) seruszkowaniem - zdusiłam go w zarodku...heheheheh bosssszzzzzzzzzzzzzzz to był jeden z nalepszych seksiorów ever!!!!!!!!! hahahaha i dobry humorek na weekend zapewniony....chyba luz w nas wstąpił
-
Anastazjaaa wrote:eeee to ja mam lepiej bzykam się średnio co drugi trzeci dzień, (krokodylica wiem że to dla ciebie jak post ale dla nas to naprawdę dużo) mam większą chcice niz w czasie starań
chyba luz w nas wstąpił
No nie wierzę! To wszyscy się bzykają a mi zalecają post ze względu na groszka. Nie bawię się tak! -
a ja dziewczyny sie zastanwaiam co u mnie sie dzieje od 2 czy 3 dni mam po porstu leje mi sie miedzy nogami..sory za wyrazenie.. wiec albo pozna owulka mnie zastaje .. albo szybkobedzie @ i jajniki maparzaja
az z ciekawosci dzis rano zmierzylam temp a tam 36,31 wiec to chyba owulka spoznionaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 12:39
-
Krokodylica wrote:No nie wierzę! To wszyscy się bzykają a mi zalecają post ze względu na groszka. Nie bawię się tak!
hehe, a u mnie to jest zawsze tak, że mój ma ochotę w dni niepłodne, a jak jest owulacja to zazwyczaj się sprzeczamy i wtedy rzadziej uprawiamy, ha! może to znak, że jeszcze nie czas, kto wie -
Widze, ze nikogo nie ma nawet...swietnie
..co, teraz na fejsie siedzicie? No ja nie zamierzam, bo to tylko zmiana nazwy...bes sensu troche...ja juz sie zdrzemnelam kapunie, u nas upal jak jasna cholera znowu, chyba watek trzeba nowy zalozyc bo tu juz nikogo nie ma
Anastazjaaa, zgredka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Widze, ze nikogo nie ma nawet...swietnie
..co, teraz na fejsie siedzicie? No ja nie zamierzam, bo to tylko zmiana nazwy...bes sensu troche...ja juz sie zdrzemnelam kapunie, u nas upal jak jasna cholera znowu, chyba watek trzeba nowy zalozyc bo tu juz nikogo nie ma
-
nick nieaktualny