My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:No ja nie moge cie wygonic bo ja to samo robei i film udaje ze ogladam z synem
. mnie to sie nawet tv nie chce teraz właczyć... po prostu siedzę, gniję, i czuję jak dupa rośnie
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Asha nie na fb tylko w kuchni. Nie ma lekko.
A jeszcze trzeba chałupę posprzątać. Ale chyba tylko po łepkach bo nie mam siły.
Anastazja nie mam zakazu, bo u gina jeszcze nie byłam to nie pytałam, ale dużo dziewczyn tutaj pisało, żeby się na razie wstrzymać. To się wstrzymuję ale w takim razie nie wiem po co.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Ja przysnelam, teraz ogladam tvn24, a moj z psem w kuchni, on robi obiad ona zjada wszystko, co spadnie mu przy krojeniu na podloge, niewazne czy to jadalne czy nie
Zgredka, masz odkurzacz bezprzewodowyzgredka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Asha wrote:Aha...no to impezy dzisiaj beda
chlansko sie szykuje
Soczku chyba.
A moi rodzice mnie zaskoczyli, mieli być wieczorem a przyszli w południe i już poszli. Za każdym razem jak się z nimi widzę to muszę się gryźć w język żeby się nie wygadać.Asha, momo1009, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Soczku chyba.
A moi rodzice mnie zaskoczyli, mieli być wieczorem a przyszli w południe i już poszli. Za każdym razem jak się z nimi widzę to muszę się gryźć w język żeby się nie wygadać.
A kiedy planujesz obwieścić dobrą nowinę?
********Gang 18+********
Krokodylica wrote:Asha nie na fb tylko w kuchni. Nie ma lekko.
A jeszcze trzeba chałupę posprzątać. Ale chyba tylko po łepkach bo nie mam siły.
Anastazja nie mam zakazu, bo u gina jeszcze nie byłam to nie pytałam, ale dużo dziewczyn tutaj pisało, żeby się na razie wstrzymać. To się wstrzymuję ale w takim razie nie wiem po co. -
Nie dalej jak 15 min temu S wychodził z domu. Będzie jutro wiedzorem, więc zazartowalam, żeby pisał i dzownił max co poł godziny bo bedę tęsknić
I właśnie dostaję smsa "wyjeżdżam z osiedla"Asha, Krokodylica lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...