My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
momo1009 wrote:Nie dalej jak 15 min temu S wychodził z domu. Będzie jutro wiedzorem, więc zazartowalam, żeby pisał i dzownił max co poł godziny bo bedę tęsknić
I właśnie dostaję smsa "wyjeżdżam z osiedla"momo1009 lubi tę wiadomość
-
Momo: a no mam taki odmurzacz, szkoda tylko, ze strasznie zrzucajacy siersc/wlosy, wiec ten tradycyjny tez niezbedny.
Ja wlasnie sie ulozylam na kanapie, wylaczylam tv, zeby gazete poczytac, a ten mi wlazi i od razu tv wlacza (zarżne)Asha, momo1009 lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Momo: a no mam taki odmurzacz, szkoda tylko, ze strasznie zrzucajacy siersc/wlosy, wiec ten tradycyjny tez niezbedny.
Ja wlasnie sie ulozylam na kanapie, wylaczylam tv, zeby gazete poczytac, a ten mi wlazi i od razu tv wlacza (zarżne)Anuśka, zgredka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Soczku chyba.
A moi rodzice mnie zaskoczyli, mieli być wieczorem a przyszli w południe i już poszli. Za każdym razem jak się z nimi widzę to muszę się gryźć w język żeby się nie wygadać.zryta jestem
Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ty to masz cholerna cirpliwosc do tych sloikow, szacun
Dzisiaj robiłam sałatkę z cukinii i koniec słoików, bo moja cierpliwość do nich już się skończyła.A poza tym teraz jakoś szybko się męczę i po prostu już mi się nie chce.
A robiłam sałatkę taką żeby mieć czym gości poczęstować jak mnie ktoś przypadkiem nawiedzi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny