My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Justta, tak zrobię
No to ładnie Lemurek...ale spróbuję, może na mnie zadziała. On jest bardzo dobry ponoć nie tylko na poprawę śluzu...na włosy, paznokcie, skórę, samopoczucie. Sprawdzimy i zobaczymy czy to prawda -
Nenaaa wrote:Dzięki Justta, tak zrobię
No to ładnie Lemurek...ale spróbuję, może na mnie zadziała. On jest bardzo dobry ponoć nie tylko na poprawę śluzu...na włosy, paznokcie, skórę, samopoczucie. Sprawdzimy i zobaczymy czy to prawda
Nenaa właśnie zażyłam zobaczymy czy pomoże -
Justa dobrze, że Cię opuścił ból głowy mnie niestety ciągle trzymał cały dzień a w nocy dreszcze i pot mnie oblewał masakra musiałam się przebierać brrrr mam nadzieję, że mnie nic nie bierze!!!
ale jak przed momentem przeczytałam, że mamy już w naszym gronie zieloną krope to aż mi ból głowy przeszedł jupiiiii -
justta wrote:Nenaa właśnie zażyłam zobaczymy czy pomoże
Zobaczymy
Nenaaa ja paznokcie musiałam rzeczywiście częściej obcinać i włosy mi ładne się zrobiły, także myślę, że jak dla mnie same korzyści po tym wiesiołku. SpróbujcieAnastazjaaa lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Kochane jestem, dziękuje wszystkim za życzliwość Kochane ja jak zaobserwowałam w lutym brak rozciągliwego to tez wyczytałam o tym wiesiołku no i właśnie planowałam sobie go brać, akurat w aptece pytałam to polecały Oeparol - ok. 28 zł. I z tego co wiem to należy go brać od pierwszego dnia miesiączki do owulacji podobno jest dobry;)
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Ok chmurka, nie biorę
Wznosimy wirtualny toast za Alfetkę i Alfiątko!!!
Zdrówko mamusi i maleństwa!!!
NO TO CHLUŚNIEM BO UŚNIEM ZDRÓWKONenaaa, Alfetka, lemurek, Anastazjaaa, Tamka lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Alfetka wrote:Kochane jestem, dziękuje wszystkim za życzliwość Kochane ja jak zaobserwowałam w lutym brak rozciągliwego to tez wyczytałam o tym wiesiołku no i właśnie planowałam sobie go brać, akurat w aptece pytałam to polecały Oeparol - ok. 28 zł. I z tego co wiem to należy go brać od pierwszego dnia miesiączki do owulacji podobno jest dobry;)
WŁAŚNIE TEN BRAŁAMRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Jeszcze siemię lniane, ale próbowałam kiedyś pić na włosy i te "glutki" nie były zbyt dobre smakowo ;| ale przede wszystkim właśnie piszą o tym wiesiołku - to Kochane do roboty Fajne, bo efekty już są podobno widoczne przy pierwszych dniach płodnych a później jest tego jeszcze więcej
chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
chmurreczkaa wrote:Zobaczymy
Nenaaa ja paznokcie musiałam rzeczywiście częściej obcinać i włosy mi ładne się zrobiły, także myślę, że jak dla mnie same korzyści po tym wiesiołku. Spróbujcie -
Anastazjaaa wrote:Bralam kiedyś ale żołądek mnie bolał, musze poszukać czegoś płynnego, bo nie mogę tabsow łykać, już wystarczająco mecze się przy kwasie foliowym
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Alfetka wrote:Zaraz się będziecie ze mnie śmiać, ale ja się mogę pożegnać z farbowaniem włosów na kilka miesięcy, a mam 29 lat i siwe włosy już się pojawiają - to dopiero będę straszyć !
kochana, ja siwych to mam już pól grzywki i je pięknie przy skórze wycinam
no to ładnie się zapierałaś przy tych problemach hormonalnych ogromnie się cieszę, niech to będzie lawina! teraz czas na testowanie Neny, a później to chyba my z Justą sikamy
Lemurek i Anastazja są majowe, chyba, że coś pokręciłam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 20:58
Alfetka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:kochana, ja siwych to mam już pól grzywki i je pięknie przy skórze wycinam
no to ładnie się zapierałaś przy tych problemach hormonalnych ogromnie się cieszę, niech to będzie lawina! teraz czas na testowanie Neny, a później to chyba my z Justą sikamy
Lemurek i Anastazja są majowe, chyba, że coś pokręciłam?Tamka lubi tę wiadomość