My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa wrote:Niczym się nie przejmuj Alfetka. Ja ostatnio zauważyłam u siebie dwa siwe włosy na...BRWIACH!
omg!! tutaj już bym nie mogła wycinać, bo zostałyby mi gołe łuki brwiowe, brwi mam trzy na krzyż dosłownie
Alfetka pochwal się może kropkiem na kwietniówkach, to jest zawsze olbrzymia radość dla starających i doping i wiara , że się udaAlfetka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Alfetka wrote:Jeszcze siemię lniane, ale próbowałam kiedyś pić na włosy i te "glutki" nie były zbyt dobre smakowo ;|
a i to podobno dobre na żołądek !!Anastazjaa może się skusisz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 21:09
-
Nenaaa wrote:Jam blondynka, głowę mi siwizna jeszcze oszczędziła, przynajmniej nie widzę nic bialego
ha ha ha
-
Tamka wrote:omg!! tutaj już bym nie mogła wycinać, bo zostałyby mi gołe łuki brwiowe, brwi mam trzy na krzyż dosłownie
Alfetka pochwal się może kropkiem na kwietniówkach, to jest zawsze olbrzymia radość dla starających i doping i wiara , że się uda -
lemurek wrote:Alfetka dobrze, że mi przypomniałaś muszę zaopatrzyć się w nasionka i pić glutki- ja to zawsze piłam jak byłam młodsza i chora na gardło. Tylko, że piłam siemię z cytryną i odrobiną cukru;)
-
Alfetka wrote:Trzeba sobie jakoś poprawić ten smak, bo na trzeźwo się nie da tego wypić niedoprawionego
Ogólnie lubię tez wszystkie dziwne ziółka, itp. Wszystko bym wypiła
Alfetka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:kochana, ja siwych to mam już pól grzywki i je pięknie przy skórze wycinam
no to ładnie się zapierałaś przy tych problemach hormonalnychogromnie się cieszę, niech to będzie lawina! teraz czas na testowanie Neny, a później to chyba my z Justą sikamy
Lemurek i Anastazja są majowe, chyba, że coś pokręciłam?
JESZCZE JAAAAPRZED WIELKANOCĄ JAK @ NIE PORZYJDZIE.
Anastazjaaa, Alfetka, Tamka lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Tamka wrote:Alfetka, a tak z ręką na sercu - miałaś jakiekolwiek przeczucia? działo się z Tobą coś takiego, co dawałoby do myślenia, że coś jest na rzeczy? bo ja się zawsze zastanawiam po owulacji czy można coś czuć czy nie?
chmurreczkaa, Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Na początku nie jest lekko, drożdże doprawiałam, ale ze nie widziałam u siebie grubych wyrastających pukli spróbowałam siemienia lnianego i chyba za małą miałam motywacje bo po pierwszej próbie picia go wywiesiłam białą flagę
Anastazjaaa lubi tę wiadomość