My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:Justa, to dobry termometr, taki właśnie być powinien
Chmureczka, to wpierdzielałaś te migdały? przyznaj się, co jadłaś na ten śluz?? chyba, ze to ten winiacz tak działa!
mój monsz mówi wczoraj do mnie - a jeśli to banda zboczeńców na tym forum siedzi i się podszywa? a ja odpowiedziałam - no to szacun, bo mają rewelacyjną wiedzę na temat kobiecej psychiki, cyklu i odchyleń od normy
Myślę, że to wiesiołek, 3x2 tabletki brałam do dzisiaj, jutro już odpuszczam bo test ovu wyszedł dziś pozytywny zobaczymy, czy potwierdzi to sobotni monitoring
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
justta wrote:poplułam monitor i padłam
Byłam w aptece i kupiłam sobie wiesiołka będę zapodawać codziennie do owulacji tylko nie wiem po ile poczytam bo widziałam gdzieś tutaj taki temat, do tego siemie codziennie i damy radę
kochana 3x2 tabletki, siemię nie będzie Ci już potrzebne
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Alfetka wrote:Jestem w ciazy !
Alfetka Kochana, aż chciałoby się powiedzieć :A NIE MÓWIŁYŚMY Gratulacje, mam nadzieję, że ruszyłaś lawinęNenaaa, Alfetka lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki a wracając do tego śluzu, to naprawdę, ja zawsze należałam do tych suchych niewiele u mnie było śluzu, a już tak rozciągliwego nigdy jeszcze nie widziałam. Jestem pewna, że to dzięki wiesiołkowi, trzy razy dziennie po 2 tabletki i efekty takie jak opisałam wcześniej. Jestem do tej pory w szoku.
Alfetka lubi tę wiadomość
-
Nie mogę się skupić przez tą naszą Alfetkę Od razu czułam, że jest w ciąży Wszystkie się od razu zorientowałyśmy, ale ona nieeee, problemy hormonalne Fajnie, strasznie cieszą takie informacje i dają nam wszystkim nowe pokłady nadziei.
Alfetka lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Muszę koniecznie wiesiołka tu poszukać i zacząć brać. Pewnie nie jest tu tak łatwo dostępny jak w Pl ale coś się wykombinuje
Ja biorę oeparol, poszukaj w aptekach internetowychRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
justta wrote:Chmureczka dzięki to będę brała tak jak mówisz 3x2 mam nadzieję że pomoże
jak mi pomogło a myślałam, że jestem beznadziejnym przypadkiem jak chodzi o śluzRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
chmurreczkaa wrote:jak mi pomogło a myślałam, że jestem beznadziejnym przypadkiem jak chodzi o śluz
-
słuchajcie wyczytałam w innym wątku, że na te endometrium lekarze do CLO zapisują estrogeny, zazwyczaj tabletki o nazwie ESTROFEM. Muszę w sobotę pomęczyć moją gin dlaczego mi nie zapisała... Wtedy endo się lepiej rozrasta.
Brała to któraś z Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 19:28
-
lemurek wrote:cześć !!!
świetnie, to toast wznieśmy !!!!!!!!
ja już wznoszę, tym wstrętnym wytrawnym czerwonym wińskiem na zdrowie
wiesiołek brałam w takiej dawce jak pisałam ( dokładnie kupiłam preparat oeparol z wiesiołkiem) i śluzik idealny dziś miałam od pierwszego dnia cyklu do owulacji możesz brać, Nenaaa teraz nawet nie próbuj, bo gdybyś jednak była w ciąży możesz zaszkodzić!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 20:28
-
chmurreczkaa wrote:zaraz po mówię do Mężusia : ty widziałeś ten śluz? a on tak patrzy i mówi: "no mokrutka była" a ja mu jak wariatka demonstruje : no zobacz - ciągnie się Byście widziały jego minę, bezcenna. Patrzy na mnie z totalnym bałaganem w głowie i pyta czy to dobrze czy źle Naprawdę ten śluz mnie rozpierniczył. Nigdy w życiu takiego nie miałam
jak to sobie wyobraziłam ten Twój pół metrowy śluz śmieje się jak głupiachmurreczkaa lubi tę wiadomość