My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:
mój monsz mówi wczoraj do mnie - a jeśli to banda zboczeńców na tym forum siedzi i się podszywa? a ja odpowiedziałam - no to szacun, bo mają rewelacyjną wiedzę na temat kobiecej psychiki, cyklu i odchyleń od normyTamka, Nenaaa, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:
mój monsz mówi wczoraj do mnie - a jeśli to banda zboczeńców na tym forum siedzi i się podszywa? a ja odpowiedziałam - no to szacun, bo mają rewelacyjną wiedzę na temat kobiecej psychiki, cyklu i odchyleń od normy
poplułam monitor i padłam
Byłam w aptece i kupiłam sobie wiesiołka będę zapodawać codziennie do owulacji tylko nie wiem po ile poczytam bo widziałam gdzieś tutaj taki temat, do tego siemie codziennie i damy radęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 14:29
Tamka, Alfetka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Phi! Ja już dawno Was zgwalciłam, nie wiem tylko czy poczułyście Jestem zboczkiem, którego kręci płodny śluz, owulacje, temperatura i inne tego typu Podnieca mnie to
tak też myślałam! przede wszystkim mierzenie tempkiNenaaa lubi tę wiadomość
-
Haha! Odczucia mam takie, że zaraz przyjdzie @. Serio. Cyce mnie napierniczają już od dawna tak jak na @ zawsze. Będzie w tym cyklu wczesniej, bo i ponoć owulka byla bardzo szybko. Więc dupa zbita. I serduch mało bo wystraszyłam się tego plamienia. Z takiego cyklu to dzieci nie będzie
-
Też się przyznaję - nie biorę wiesiołka, co więcej miałam pić te ziółka szanownego ojca Sroki i zawaliłam sprawę, nie zajęłam się tym, eh
ten cykl więc bez wspomagania, tylko z dupkiem po owulacji
Nena, to plamienie podejrzane było i ja tu wróżę zieloność -
To cykl fajny, nie za długi krótko będziesz czekać na rozwiązanie sytuacjiTamka wrote:
Nena, to plamienie podejrzane było i ja tu wróżę zieloność
Też tak myślę bo to dziwne plamienie akurat w tym czasie, ja się przyznaję że nigdy nie miałam takich plamień środkowo - cyklowych, a zdarzały Ci się wcześniej takie plamienia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 15:28
-
Nenaaa wrote:Nigdy mi się nie zdarzyły, ale przetrzepałam internet i u nikogo nie zdarzyło się plamienie implantacyjne w 3 dpo I ogólnie jest to rzadkie zjawisko i trwa raczej bardzo krótko. Nie sądzę żebym była aż takim wyjątkiem
No chyba że ovu miałaś jeszcze szybciej to jest możliwe -
Nenaaa wrote:Wszędzie piszą, że takie plemienia po owulacji to zaburzenia hormonów, nadżerka bądź mięśniaki, polipy, cysty.
o matko, lepiej nie czytać za dużo tego neta bo można się wystraszyć, sama wiem po sobie, a potem nie śpię po nocach bo sobie choroby wymyślam
a przecież tamto co wynalazłaś chyba daje jakieś dodatkowe objawy, nie samo plamienie, zresztą nie ma co się nakręcać, a powiem Ci że miałam kiedyś i torbiel i nadżerkę i nigdy nie miałam takich plamień, wiec nie ma regułyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 15:38
-
Oczywiście, masz rację nie wiem właśnie jakie inne objawy dają te choroby ale w każdym razie bóli żadnych przy tym nie miałam.
Ja tak czytam i się diagnozuję potem, hehe. Dzisiaj na przykład stanęło na tym, że mam hiperprolaktynemięWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 15:44
-
Nenaaa wrote:Oczywiście, masz rację nie wiem właśnie jakie inne objawy dają te choroby ale w każdym razie bóli żadnych przy tym nie miałam.
Ja tak czytam i się diagnozuję potem, hehe. Dzisiaj na przykład stanęło na tym, że mam hiperprolaktynemię
Nawet nie wiem co to za choroba, już się uspokój i nie czytaj, pozytywne nastawienie jest bardzo ważne, kiedyś oglądałam taki film pt Sekret o przyciąganiu tego o czym się myśli, czyli wiecie teraz wszystkie myślimy ciągle o cudownych fantastycznych rzeczach i zdarzeniach które nas spotykają i to się urzeczywistni !!!!
Zieloność zieloność zieloność na wykresachWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 16:10
Nenaaa lubi tę wiadomość