My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
no i jedna z dziewczyn na forum mnie właśnie zagięła...
Endo w 12dc 3mm, dwa dni później 5mm, kolejne 2 dni później i było 8mm. Może jednak nie wszystko stracone? Wierzyć w cuda?Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
chmurreczkaa wrote:no i jedna z dziewczyn na forum mnie właśnie zagięła...
Endo w 12dc 3mm, dwa dni później 5mm, kolejne 2 dni później i było 8mm. Może jednak nie wszystko stracone? Wierzyć w cuda?chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
uśmiałam się, tematy niby poważno-smutne ale tak piszecie, że chichoczę do siebie, dobrze, żem sama w domu
produkujecie tych stron tyle, że nie nadążam!!!
i wiecie co , tak sobie myślę, ze naprawdę trzeba będzie zrobić jakiś zjazd , tak na 18te urodziny naszych fasoliNenaaa, Alfetka, justta, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Tamka;) No zjazd koniecznie musi być jak już szkraby zechcą się pojawić Ja też cieszę japke jak czytam czasem nasze wypociny. Mamy tu chyba wszystkie chwilowe zaburzenia maniakalno-depresyjne wywołane staraniami Od euforii po dołki.
Chmurka pewnie, że wierzyć! Nic nie jest przesądzone.Alfetka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Chmueczka wierzyć wierzyć, wiara czyni cuda
Tamka taaaak zjazd musi być
Nenaaa prawda można się nieźle uśmiać czasami z tych naszych wypocin jak to powiedziałaś
Dzisiaj mam mega ból głowy, pęka mi normalnie http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/zarbi-9782.gif
Idę spać bo ledwo żyję, do jutraWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 21:19
-
Justa, a nie masz takich bóli głowy przed @? tfutfu, oby to był inny ból głowy i @ nie nadszedł
ale ja ostatnio zauważyłam, że dzień przed i w pierwszy dzień @ mam straszne bóle głowy, to chyba na skutek wahnięć hormonalnych i tutaj, jak Nena, powiem - starość, za dawnych czasów tak nie miałam... -
A tak w ogóle, to chciałam Wam napisać, że moja gin dzisiaj mi powiedziała, że mam się wylogować z tego forum A ja jej nawet nie napomknęłam, o ovufriend Powiedziała, że za dużo internetowych informacji mam i to podnosi mój poziom stresu niepotrzebnie A ja jej na to, że z kim mam niby o tym wszystkim pogadać Powiedziała, żebym jej maile pisała Zawaliłabym jej skrzynkę i wyszła na idiotkę, więc jednak wolę być tu z Wami
Qrczak, Tamka lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
kapturnica wrote:chmurka endo 12dzien cyklu 5mm 15dzien cyklu 9,9mm endo przyrasta!!!!!!I zdarza sie ze ladnie przyrasta,.,,,,
matko, jak ja bym chciała by tak było też w moim przypadku Powiedz mi Kap bo jak dobrze pamiętam to znasz się na dietetyce... Myślisz, że takie wino wytrawne ale swojskiej roboty też może wspomóc endo? czy nie zaszkodzi? po podobno zakwasza organizm i nie wiem czy pić a innego już nie mam, wypiteRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Hehe, chmurka, dobra ta Twoja gin, nieźle Cie wyczuła, bo my to takie ekspertki domowej roboty jesteśmy
Lemurek, dobranoc, obyś się obudziła jutro bez tego bólu głowy, tak samo jak Justta zresztąchmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Dobra dziewczynki, ostatnie siusiu z psem, a po drodze zakup wina w żabce, tak na wszelki wypadek, bo boję się tego domowego Potem spać bo na 3 do roboty. Długo się nie wyśpię Buźka i słodkich snów
Nenaaa lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
dobranoc dziewczęta, wina swoją drogą bym się napiła
i tym optymistycznym akcentem zegnam Was do jutra
ps. jak my byśmy się miały z tego forum wylogować?! przecież wątek trzydziestek trzeba przy życiu utrzymywaćNenaaa, Malenq, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Hejka ból głowy przeszedł tak jak Tamka pisałaś chyba był zapowiedzią @ bo właśnie przyszła, i właśnie zaczynam nowy cykl - TEN CYKL jeszcze zdąże zatestować pod koniec kwietnia, chyba 30 bo moje cykle są 27 dniowe, tylko ten jakiś dziwny był dawno takiego nie miałam, ale cóż to już ten wiek hihi, pogoda świetna to i humor mi dopisuję i cieszę się wiecie, bo w końcu możemy zacząć te starania na dobre, miłego dnia laseczki
chmurreczkaa lubi tę wiadomość