My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
bez znaczenia chyba jak dobrze pamiętam.
Alfetka lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
moje standardowe objawy okresowe to nabrzmiały biust i bóle podbrzusza, a teraz w sumie to bóle jajników pare razy dziennie po kilka sekund każdy z osobna lub razem, kilkusekundowe bóle podbrzusza 2-3 razy dziennie, od wczoraj jakby pełniejsze piersi, lekki ból w krzyżu, i w sumie tyle, chyba nawet w tym nie można sie dopatrywać typowych objawów ciąży i jeszcze cos co pewnie nie ma zwiazku z tym od wczoraj strasznie spierzchnięte usta, jak nigdy
-
justta wrote:Hejka u mnie też narazie nic, minimalne plamienia mam, dosłownie parę kropelek, jutro zrobię test rano, ale wątpie
Ja to bym Wam obu życzyła pozytywnego zakończenia tych historii. Zacznijcie dobrą passę w tym wątkuNenaaa lubi tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Pełna mobilizacja dziewczyny, musimy się wziąć do roboty Ok pozytywne nastawienie to podstawa, jesteśmy młode, czasami może się pojawią jakieś problemy hormonalne, ale nie takie których się nie da farmaceutycznie ustabilizować! - Cel w ciągu półrocza najbliższego zobaczyć dwie kreseczki I nie schizować tak jak ja, jak nie w tym cyklu to w następnym musi się nam udać!
Nenaaa, chmurreczkaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
justta wrote:Dziewczyny u mnie to naprawdę prawie zerowe szanse, więc raczej hormony mi szaleją, tak myślę
możliwe, że jest tak jak piszesz, ale cholerka może akurat nie Czekaj jeszcze na rozwój wydarzeń, życzę by jednak @ się nie rozkręciła.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Uda się uda, jak nie w tym to w kolejnym Zaklimatyzowałam się w tym wątku, wierzę, że będzie szczęśliwy.
Alfetka lubi tę wiadomość
-
ej no, nie przesadzaj Nenaaa, jaka stara? Ja wpieprzam drugą paczkę migdałów
Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Wiesz jakbym zaczęła ja wymieniać, to Nenaaa dziewczynom na forum by uszy zwiędły, ze jestem stara, mam grupę krwi 0 - mniej zdrowych jajeczek i niedowaga. Ale luzik, musi być dobrze! Bo jak to Mrozu śpiewa - "bo jak nie my to kto?"
Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
No baaa
Teraz sobie tak pomyślałam, że w sumie to wisi mi już ten cykl Po cichutku odpuszczam i na nic się nie nastawiam. Popiszę tu z Wami o pierdołach i tyle. Zastanawiam się czy w ogóle warto iść w tą sobotę na to usg, kolejne 50zł za monitoring a przecież endo i tak nie przytyje aż tyle ile musi, więc chyba nie warto. Pójdę chyba na żywioł, wyłączę to głupie myślenie i zobaczęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 20:01