X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdecydowałam - skoro i tak co miesiąc płacę za prywatne ubezp. medyczne to będę z niego korzystać aż mi się znudzi! zarejestrowałam się na poniedziałek do innego gina niż moja, pójdę, niech spojrzy na mnie "świeżym" okiem

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • justta Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki ja dzisiaj od rana zabiegana, ale już siedzę i odpoczywam, @ nadal brak ;-) ale się nie nakręcam bo naprawdę małe szanse mieliśmy, to byłby cud chyba

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja za godzinkę mykam na monitoring :) wczoraj się spiłam czerwonym winkiem :) i <3 nie było :) jakoś tak ostatnio nie umiem lampki wina wypić, zawsze miałam mocną głowę, a po tych lekach coś się mi pokręciło :) zasnęłam w sekundę :) za to wstałam bladym świtem i <3 było zaraz po śniadanku :) Laski kciuki zaciśnijcie, żeby jakiś ładny pęcherzyk się pojawił:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 14:07

Tamka, Nenaaa, Cynamonek30 lubią tę wiadomość

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • justta Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmureczka trzymam kciuki

Anastazja tak wiem wiem, narazie cierpliwie czekam divers2325.gif

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa, masz stalowe nerwy! ja już bym testowała ;)

Chmureczka, kciuki zaciśnięte!

a co do alkoholu, mam tak samo, albo to starość ;) albo euthyrox na tarczycę tak na mnie wpływa, pytałam nawet endokrynologa ale powiedziała, że pierwsze słyszy, żeby wyostrzał skutki spożywania alkoholu ;) natomiast tak mi się to pokrywa - kac gigant od czasu diagnozy niedoczynności

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nieee, ja bywam zestresowana, ale nie jestem cały czas ;) a już szczególnie na imprezie ;)

euthyrox zaczęłam brać jakoś w październiku 2012 i od tego czasu kiepsko się czuję nawet po lampce wina

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    euthyrox zaczęłam brać jakoś w październiku 2012 i od tego czasu kiepsko się czuję nawet po lampce wina

Ja biorę tylko metforminę i inofolic, a w tym miesiącu było jeszcze CLO. Ja po lampce wina czuję się świetnie, zajebiście wręcz, bo pijana się robię jak szlag :) a jeszcze niedawno po całej butelce nic mi nie było!

Właśnie wróciłam z monitoringu i pęcherzyk może i rośnie jakiś ale endo cholernie słabiutkie. Siedzę i wpieprzam migdały, zalewając je sokiem buraczanym. Wstrętne połączenie, ale czego się nie robi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 16:14

Tamka lubi tę wiadomość

Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm...chmureczka wcinaj orzechy, pij soczek i winko, z pewnością endo "przytyje" :)
    Ale mam dzisiaj dzień... z serii "wszystko jest do d.upy"

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • justta Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa trzymaj się mnie dzisiaj głowa boli

Chmureczka jest dobrze, w winko i orzeszki mniam

Nenaaa lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny niestety już po testowaniu - wynik negatywny ;( miałam takie przeczucie, ze to nie to :(

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Hmmm...chmureczka wcinaj orzechy, pij soczek i winko, z pewnością endo "przytyje" :)
    Ale mam dzisiaj dzień... z serii "wszystko jest do d.upy"

Chciałabym by przytyło, może i nawet trochę wzrośnie, ale do soboty rana właściwie zostały tylko dwa dni, więc nie sądzę by się podwoiło! Nie mam złudzeń i tyle. Więc jak widzisz dzień też mam do dupy.

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka, przytulam :( W nowym cyklu musi się udać! Mocnooo ściskam piąstki za powodzenie :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Kochana ;)

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka wrote:
    Dziewczyny niestety już po testowaniu - wynik negatywny ;( miałam takie przeczucie, ze to nie to :(

Ja też przytulam, wygląda na to, że w następnym cyklu obie będziemy walczyć dalej :)

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z Wami. W tym na nic nie liczę, temp. spada, cycuchy już od 14 dnia cyklu bolą jak na @, plamienia, śluzu nie było, dla mnie to on jest jednofazowy. Może następny będzie lepszy, czego Wam i sobie życzę!!!

chmurreczkaa lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, głupie to troszkę, a co jeżeli po troszkę dłuższym czasie pojawiła się 2 kreska? pewnie się nie liczy ;|

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka to może jednak jest szczęśliwe zakończenie ;) zrób jeszcze jeden test ;) trzymam kciuki !!!!!!!

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mi dziś głowa pęka na maksa i jak wróciłam z pracy to łyżkę kajmaku musiałam no musiałam zjeść :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 18:30

• lemurek Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmureczka będzie dobrze ;) tylko nie wykup wszystkich orzechów, migdałów i buraczków ;)

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alfetka, powtórz test jutro rano najlepiej! Niby mówią żeby nie brać pod uwagę tego co pojawia się po upływie wyznaczonego czasu ale...różnie u dziewczyn bywało. Kurcze, ciekawe jak to z Tobą w końcu będzie :) Oby po Twojej myśli ;)
    Lemurek współczuje bolącej głowy. Ale z tym kajmakiem to już po prostu u Ciebie zboczenie, haha :P :D :P

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
‹‹ 128 129 130 131 132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ