My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczynki jutro dla mnie chwila prawdy, czy warto w tym cyklu w ogóle pokładać jakiekolwiek nadzieje... bardzo sama sobie życzę, by te bóle jajnika świadczyły wyłącznie o czymś dobrym Mam nadzieję, że Wasze kciukasy pomogą
Lemurek smacznegoRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Nenaaa wrote:Lemurek ale kusisz! Wstydu nie masz! Niektóre z nas nie mogą jeść biszkoptu z kajakiem o tej godzinie!
Nie tylko o tej godzinie a WCALE ale jak służy, to na zdrowielemurek lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
monitoring mam o 15:30. Muszę się czymś zająć do tego czasu bo już czuję stresa jak przed ważnym egzaminem. chyba robieniem testu nigdy się tak nie stresowałam jak przed tą wizytą. bo wiecie, jak się okaże, że lipa to następny cykl na straty pójdzie.
-
lemurek wrote:A to czemu wcale nie możesz?
dieta nie pozwala gin kazała zrzucić trochę balastu, udało się 6 kilo, ale teraz jak rzuciłam palenie jeszcze bardziej się pilnuję, żeby tak czasem nie zacząć podjadać. poza tym mam jakieś tam problemy z cukrem i muszę ograniczać, typowe PCOS, po prostuRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
uruchamiam więcRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
chmurreczkaa wrote:dieta nie pozwala gin kazała zrzucić trochę balastu, udało się 6 kilo, ale teraz jak rzuciłam palenie jeszcze bardziej się pilnuję, żeby tak czasem nie zacząć podjadać. poza tym mam jakieś tam problemy z cukrem i muszę ograniczać, typowe PCOS, po prostu
no ja też muszę uważać, bo ostatnio za dużo słodyczy, zamiast krwi mam cukier
ale dziś musiałam kupić tę bombe kaloryczną .... -
Nenaaa a gdzie mieszkasz nad morzem...? jaki ja mam sentyment do Bałtyku...Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Wiesz co góry to ja kocham, dużo chodzę po górach, ale mam blisko bo mieszkam na południu Polski, więc bywam bardzo często. A morze mam raz w roku, może dlatego taki sentyment też nie lubię leżenia plackiem na plaży, raczej spędzam czas aktywnie i bardziej na zwiedzaniu, ale sam widok plaży o wschodzie słońca, czy szum fal jakoś tak mnie wprowadzają w zachwyt, że strasznie cały rok za tym morzem tęsknię.
Nenaaa lubi tę wiadomość