My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Alfetka na Twoim miejscu poszłabym na Betę od razu, bez sensu wydawanie kasy na testy, a niepewność zawsze zostanie. Jak Ci wyszła blada druga kreska, nawet po czasie to może być coś na rzeczy. Dużo tu takich przypadków, poczytaj na forum Czasem po prostu tą drugą kreskę widać jak teścik wyschnie. Tak miała moja przyjaciółka jak zaciążyła.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
lemurek wrote:dziewczyny mi dziś głowa pęka na maksa i jak wróciłam z pracy to łyżkę kajmaku musiałam no musiałam zjeść
Pamiętaj: to nie kajmak a KAJAK wyjdzie Ci na zdrowielemurek, Tamka lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
lemurek wrote:tak się zastanawiam, że chyba się teraz skupię nad utrzymaniem mego ciała w ryzach, żeby jakoś się prezentować na plaży a muszę jakoś wyłączyć myślenie bo dłużej tak nie można, wszystko się kręci wokół starań
Szczerze, to nie działa Ja trzymam dietę, ale częściej myślę o starankach niż o jedzeniuRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Alfetka wrote:Beta tzn. badanie z krwi?
Tak Alfetka, powiesz że chcesz zrobić badanie betaHCG to od razu będą wiedzieć o co chodzi.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Nigdy ;( ok, raz w sierpniu zeszłego roku jak jechałam na urlop ale stwierdziłam, ze to przez zmianę klimatu przesunął sie o 8 dni. ok 2 test druga kreska, może jednak zrobie tą betę, zaznaczam, ze po 15-20 min. druga kreska sie pojawiła, więc pewnie nieważny test ;|
-
Alfetka wrote:Nigdy ;( ok, raz w sierpniu zeszłego roku jak jechałam na urlop ale stwierdziłam, ze to przez zmianę klimatu przesunął sie o 8 dni. ok 2 test druga kreska, może jednak zrobie tą betę, zaznaczam, ze po 15-20 min. druga kreska sie pojawiła, więc pewnie nieważny test ;|
no tylko drugi raz to samo... jutro pędź na betę czekamy na pozytywne wiadomości.Alfetka lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!