My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
To trochę jak deszcze na pustyni, które mają w sobie piach i kurz, który unosi się w powietrzu...
miłego weekendu Wam życzę dziewczęta, ja zaraz wyjeżdżam i nie będę mogła do Was zaglądać , postaram się nadrobić zaległości w niedzielę wieczorem -
Witam,
też zaglądam na chwileczkę
Alfetka Śpioszek Cię mówisz złapał No to już masz jeden z książkowych objawów ciążowych Śpij Kochana, odpoczywaj, nie żałuj sobie
U mnie baaardzo cieplutko i słonecznie, buziaki, łikendujcie miło dziewczynki -
Kochane ja też wpadam się przywitać szybciutko i niosę dobrą nowinę Jeszcze owulki nie było, ale pęcherzyk urósł mi do 19mm a endo z 4 podskoczyło na 9mm!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie wróciłam z monitoringu i nadrabiam wczorajszą nieobecność na forum Wasze kciuki pomogły, więc teraz trzymajcie za to by pęcherzyk pękł w końcu, bo moja gin pregnylu podać mi nie chce...
Nenaaa, M4DZI4, Alfetka, Doris-83 lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
cześćchmurreczkaa wrote:Kochane ja też wpadam się przywitać szybciutko i niosę dobrą nowinę Jeszcze owulki nie było, ale pęcherzyk urósł mi do 19mm a endo z 4 podskoczyło na 9mm!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chmureczka czyli winko i migdały spełniły swoje zadanie supcio
pozdrawiam u mnie jakość wysoko z temper. nie wiem czy jakieś choróbsko chce się wkraść hmmmmm no nic zmykam sadzić kwiatki papa
Alfetka teraz możesz spać do woliWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 15:01
-
Nenaaa wrote:Witam,
też zaglądam na chwileczkę
Alfetka Śpioszek Cię mówisz złapał No to już masz jeden z książkowych objawów ciążowych Śpij Kochana, odpoczywaj, nie żałuj sobie
U mnie baaardzo cieplutko i słonecznie, buziaki, łikendujcie miło dziewczynki -
Co to dziewczynki? Piękna pogoda to odpoczywają wszystkie Ja znów się trochę martwię, bo wczoraj na monitoringu niby wszystko super, gin mówiła, że pęcherzyk w każdej chwili może pęknąć. Popołudniu przestał mi dokuczać prawy jajcor, więc zrobiłam test owulacyjny jeszcze jeden i był już negatywny. Pomyślałam nawet, że może już po wszystkim i nawet się ucieszyłam, a dzisiaj znów mała panika, bo temperatura u mnie rano na pozycji minimalnej i ani drgnie... Miałam iść na monitoring w środę, ale nie wytrzymam. Już pisałam maila, że chcę iść jutro. W nosie mam te 50zł, muszę wiedzieć co się tam dzieje. Powiedzcie mi, możliwe, żeby pęcherzyk po prostu się wchłonął i do owulacji w ogóle nie doszło?Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Witam,
Pogoda piękna, fakt Ale śpiąca jestem okrutnie a zaraz wybywam na proszony obiadek Nie chce mi się ruszać żadną częścią ciała
Chmurka, może już wybuchł pęcherzyk? Wiesz, z tą owulką to jest tak, że może ona być do ok 3 dni przed skokiem tempki lub 3 dni po skoku. Ojjj tam zaraz się wchłonął Na te testy owulacyjne to też patrzyłabym z przymrużeniem oka Trzymam kciuki dalej
Pozdrawiam dziewczyny i liczę na wiekszą frekwencję jutro. Sprawdzę listę obecności!chmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Hejka jestem już po weekendzie, trzeba wracać do rzeczywistośći, ale pogodę ładną zapowiadają to mam plan pozasadzać jakieś warzywka i roślinki wiosenne a co u was dziewczęta, Afetka jak się czujesz?
Alfetka lubi tę wiadomość
-
Doris witamy w naszym gronie Jak tam borowinki? Sądząc po wykresie wszystko układa się pomyślnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 22:59
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!