Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To trochę jak deszcze na pustyni, które mają w sobie piach i kurz, który unosi się w powietrzu...

miłego weekendu Wam życzę dziewczęta, ja zaraz wyjeżdżam i nie będę mogła do Was zaglądać , postaram się nadrobić zaległości w niedzielę wieczorem

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa Tamka! Udanego weekendu! Nie będziesz musiała chyba dużo nadrabiać bo cisza okrutna :) Wszystkie panny już weekendują chyba :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • justta Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie poczytałam i spadam, miłego weekendu ;-) , będę w niedzielę wieczorkiem paaa :-)

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Alfetka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane ;) wpadłam wytłumaczyć się za wczorajszą nieobecność - śpioch mnie ściął, już o 20.30 poszłam spać ;) ale dzisiaj na pewno będę chociaż na chwilkę, buziaki i miłego dnia ;)

Nenaaa lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    też zaglądam na chwileczkę :)
    Alfetka ;) Śpioszek Cię mówisz złapał :D No to już masz jeden z książkowych objawów ciążowych :) Śpij Kochana, odpoczywaj, nie żałuj sobie :)
    U mnie baaardzo cieplutko i słonecznie, buziaki, łikendujcie miło dziewczynki :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja też wpadam się przywitać szybciutko i niosę dobrą nowinę :D Jeszcze owulki nie było, ale pęcherzyk urósł mi do 19mm a endo z 4 podskoczyło na 9mm!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie wróciłam z monitoringu i nadrabiam wczorajszą nieobecność na forum :D Wasze kciuki pomogły, więc teraz trzymajcie za to by pęcherzyk pękł w końcu, bo moja gin pregnylu podać mi nie chce...

Nenaaa, M4DZI4, Alfetka, Doris-83 lubią tę wiadomość

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki,
    wdepnęłam na chwileczkę.
    Czyżbyśmy miały jakąś fasolkę wśród 30tek? :)

Nenaaa, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Krokodylica, Alfetka jest w ciąży :)
    Chmureczka, no widzisz!!! A tak się martwiłaś, trzymam kciuki za pęcherzyk :)

chmurreczkaa lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • lemurek Ekspertka

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć ;)
    chmurreczkaa wrote:
    Kochane ja też wpadam się przywitać szybciutko i niosę dobrą nowinę :D Jeszcze owulki nie było, ale pęcherzyk urósł mi do 19mm a endo z 4 podskoczyło na 9mm!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chmureczka czyli winko i migdały spełniły swoje zadanie ;) supcio ;)

pozdrawiam u mnie jakość wysoko z temper. nie wiem czy jakieś choróbsko chce się wkraść hmmmmm no nic zmykam sadzić kwiatki papa

Alfetka teraz możesz spać do woli ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2014, 15:01

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo Alfetka gratuluję!!!

Alfetka lubi tę wiadomość

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Noooo Alfetka gratuluję!!!
    Dziękuje, dziękuję Kochana ;)
    Czekam teraz na Was dziewczyny! ;)

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Witam,
    też zaglądam na chwileczkę :)
    Alfetka ;) Śpioszek Cię mówisz złapał :D No to już masz jeden z książkowych objawów ciążowych :) Śpij Kochana, odpoczywaj, nie żałuj sobie :)
    U mnie baaardzo cieplutko i słonecznie, buziaki, łikendujcie miło dziewczynki :)
    Myślę, że to raczej efekt pobudki o 2.30 - musiałam męża zapakować na wyjazd do poznania ;| Ale faktycznie popołudniami mnie czasami zbiera ;)

• Alfetka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba faktycznie tu weekendowo ;) Dziewczyny wypoczywajcie i korzystajcie z uroków weekendu, i do pogadania po;)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem.
    Na razie mam głowę zaprzątniętą czym innym :) Ale niebawem dołączę do Was ze staraniami.

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to dziewczynki? Piękna pogoda to odpoczywają wszystkie ;D Ja znów się trochę martwię, bo wczoraj na monitoringu niby wszystko super, gin mówiła, że pęcherzyk w każdej chwili może pęknąć. Popołudniu przestał mi dokuczać prawy jajcor, więc zrobiłam test owulacyjny jeszcze jeden i był już negatywny. Pomyślałam nawet, że może już po wszystkim i nawet się ucieszyłam, a dzisiaj znów mała panika, bo temperatura u mnie rano na pozycji minimalnej i ani drgnie... Miałam iść na monitoring w środę, ale nie wytrzymam. Już pisałam maila, że chcę iść jutro. W nosie mam te 50zł, muszę wiedzieć co się tam dzieje. Powiedzcie mi, możliwe, żeby pęcherzyk po prostu się wchłonął i do owulacji w ogóle nie doszło?

Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Pogoda piękna, fakt :) Ale śpiąca jestem okrutnie a zaraz wybywam na proszony obiadek :) Nie chce mi się ruszać żadną częścią ciała :D
    Chmurka, może już wybuchł pęcherzyk? Wiesz, z tą owulką to jest tak, że może ona być do ok 3 dni przed skokiem tempki lub 3 dni po skoku. Ojjj tam zaraz się wchłonął :) Na te testy owulacyjne to też patrzyłabym z przymrużeniem oka :) Trzymam kciuki dalej ;)
    Pozdrawiam dziewczyny i liczę na wiekszą frekwencję jutro. Sprawdzę listę obecności!

chmurreczkaa lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • justta Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka jestem już po weekendzie, trzeba wracać do rzeczywistośći, ale pogodę ładną zapowiadają to mam plan pozasadzać jakieś warzywka i roślinki wiosenne ;-) a co u was dziewczęta, Afetka jak się czujesz?

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Doris-83 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł kochane!
    Dołączam do Was. 31 na karku i 3 lata starań.
    Nie poddaje się :-)

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Doris divers2317.gif

Doris-83 lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris witamy w naszym gronie :) Jak tam borowinki? Sądząc po wykresie wszystko układa się pomyślnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 22:59

‹‹ 139 140 141 142 143 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ