My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello! Ja właśnie popijam pokrzywę Na lepszy progesteron. Jedna mądra czarownica z wątku zielar wróży mi zieloną kropkę Mam nadzieję,że ten otóż wątek przyniesie mi szczeście:-)
Generalnie mam dzisiaj słabszy dzień. Jakiś wewnętrzy niepokój mnie dręczy. -
Trzymaj się Kochana Takie rzeczy się niestety zdarzają i często bez konkretnego powodu... Przebadaj się dla własnego spokoju. Jesteś płodna, możesz zajść w ciążę, musi być w końcu dobrze...i będzie.
Alfetka lubi tę wiadomość
-
o! dodał się
do kompletu dołożę, że mam początki grzybicy dobrze czułam że coś mi przeszkadza, ostatnio często chodziłam w spodniach, a nie wolno mi, o czym wiem, ale udaję, ze nie pamiętam, ehh, dupa, nici z tego cyklu
Alfetka, kochana, ściskam Cię mocno , posprawdzaj hormony, który jest winowajcą i tak jak pisze Nena - zajść możesz, a to już 90% sukcesu!! strasznie mi przykro i nawet nie wyobrażam sobie tego, co czujesz...
-
Alfetka, poczytaj tu http://www.polozna.nl/index.php/informacje-o-poronieniu
organizm będzie musiał się oczyścić, wydaje mi się, że dostaniesz "okres" ale w przypadku silnych bóli, silnego krwawienia i osłabienia, trzeba udać się do lekarza.
Tamka, współczuję tej infekcji...kurva, co za dzień...
Hej Lemurek i Justta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 19:11
-
Kochane a ja myślałam że to tylko ja mam dzisiaj problemy z postami - mój post o poronieniu dodało 10 razy ;| jestem po rozmowie z moja ginekolog i na szczęście nie muszę jechać na łyzeczkowanie od razu się lepiej poczułam
Tamka a co z ta grzybicą?
Justta, Ty też tak miałaś? -
Może jestem dziwna, jest mi przykro ze "po ptokach", ale wiem ze wcześniej czy później się nam wszystkim uda, tylko te durne przeszkody hormonalne lub inne musimy pokonać głowa do góry - podejrzany optymizm - nie wiem skad się wziął ;|
Nenaaa, Lila84, Tamka lubią tę wiadomość